Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Priloga Večera - Zdravo 15.6.2005 22:01:32
|
|
|
|
k1
|
sicer na večerovi strani najdem to prilogo, pa mi je ne odpre. ampak saj fora ni v tem, jaz sem itak prebrala, zakaj gre. Piše o malčkih, o poletju, vročini, kaj je dobro za njih, kaj ne.. skratka zelo poučen članek. bi pa povzela za vse tiste, ki imate varianto glede oblačilc: tako kot vi+1 več - zmotno, tudi otrokom je vroče, tako kot vam... pa še ena, dostikrat obdelana tema glede body-jev v vročini - tudi sama sem mislila, da bomo čez poletje v plenički pa body-ju in to bo to, ampak piše, da to ni ravno dobro, da mora koža dihat in otrok mora imet čimbolj ohlapne stvari na sebi... - torej body-ji to poletje odpadejo :)- skratka, priporočam za branje - je pa priloga od tega ponedeljka! lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?