Gina
|
Urša, kaj pa vi pričakujete od počitnic. Ali vam je važno, da je lepa plaža, okolica, mir, sprehodi, ali vam je bolj važno, da ima otrok zabavo na plaži, da greste na promenado, da raziskujete mesta, da gresta plesat s tvojim, da je skratka bolj bližina kakšnega mesta? Če je prva varianta, je meni od tukaj "blizu" (beri pred Zadrom) ful všeč Klenovica, to je v Kvarnerju, pa še par vasi pred in za njo. Voda je lepa, mir, tišina, počivanje, blizu je, ni več Istra, ampak kakšne ekstra zabave pa ni. Če je druga varianta, so mi ful všeč Vodice pri Šibeniku ali pa vsi tisti kraji okrog Vranskega jezera - ta se pa ful dogaja, ful imaš zabave, gužva je, žur, pa dovolj za hodit okrog, tudi na kakšne izlete z avtom. No, meni najljubša je pa Dalmacija. Mi gremo v Omiš. Tam je pa še veliko bolj poceni, kot Kvarner, pa zelo lepa, čista narava, veliko športov lahko uganjaš, po hribih hodiš, Split in Makarska sta blizu, hkrati imaš pa kar precej miru in lepo vodo, pa senco če hočeš in vreme drži. Ko je lani imela slovenija samo 14 dni poletja, smo bili mi 3 tedne namesto na našem dežju na krasni poletni sceni.
|