|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prijemanje predmetov!!!
8.3.2009 23:38:17   
vrtnica123
Mene zanima kdaj so vaši otroci začeli z prijemanjem predmetov- ker naša 4 mesece stara babika ko jo dam v igralno podlogo na tla opazuje vse tiste igračke ki plapolajo nad njo vendar prime jih pa še ne- bolj opazuje, brca z nogami, krili z rokami in zraven posluša glasbo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prijemanje predmetov!!!
9.3.2009 7:21:08   
clara23
hmm..moj je pri treh mesecih prijel čebelico če sem mu jo dala pred nos. Da bi pa sam prav pobral igračo pa mislim da je pri 4 mesecih..

(odgovor članu vrtnica123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Prijemanje predmetov!!!
9.3.2009 7:50:43   
pajčolanka
vrtnica123 naša isto, gleda jih se z njimi pogovarja....ponavadi pa je niti ne zanimajo ampak bolj gleda kje jaz hodim, raje se pogovarja z mano.
Edino kar sem opazila je to da če jo pustim malo samo, ne vem, včeri sm neki skočla na računalnik in ko sem prišla čez dve minuti nazaj je prijemala igrače in jih vlekla. Ampak takoj ko je nagruntala da sem zraven nje je bilo konec.
Tud v ležalniku jo igrače bolj malo zanimajo-mogoče malo bolj kot v podlogi pa vseeno nič kaj preveč. Niti rokic si še ne gleda ekstra...edin tako če je sama. Sem jo tud že dobla da se je zbudla v postelji in ko sem prišla v sobo je malo gledala prstke...

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Prijemanje predmetov!!!
9.3.2009 8:30:56   
Pšemek
Naša je začela prijemati igračke pri dveh mesecih. Na začetku sicer, če jih je zadela, zdaj pa že nekaj časa to čisto obvlada.

_____________________________

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Prijemanje predmetov!!!
9.3.2009 8:34:22   
Hope2
Lok našega ne zanima za prijemljanje, če je sam pol včasih prime in vleče enga zajca mal za noge, drugače pa samo tolče in se dere. Prijemlje pa ostale igrače, knjigico iz blaga, ropotuljice, žličko, pred spanjem najraje drži tetra pleničko, obrača liste v knjigi, flašo si drži in pije sam iz nje. Tak da probaj z drugimi igračami in predmeti, ne samo z lokom. Aja, star pa bo 4 mesece, začel je pri 3 meseceih

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 9.3.2009 8:35:27 >

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Prijemanje predmetov!!!
9.3.2009 10:19:00   
pingo80
Naša je pri treh mesecih prijela igračko, ki si ji jo dal v roke; pri štirih mesecih pa je začela stegovat roke k ponujeni igrački. Na igralni podlogi je in še dosti leži, ampak tiste igračke ji niso bile dolgo dolgo zanimive. Gledala je vse drugo - rože na omari, sence na steni, luč ... Še danes, ko je stara 6,5m raje pobira tiste igračke, ki ležijo okrog nje na tleh ali pa če ji jo ti ponudiš. Tiste igračke na ležalniku (loku) je imela pa raje.

(odgovor članu vrtnica123)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





POZOR: Previdno s fiziološko raztopino in ...
Prepogosto izpiranje noska s fiziološko raztopino in uporaba med mamicami priljubljenega nosnega aspiratorja prinese tud...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?