Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prijemanje predmetov!!! 9.3.2009 7:21:08
|
|
|
|
clara23
|
hmm..moj je pri treh mesecih prijel čebelico če sem mu jo dala pred nos. Da bi pa sam prav pobral igračo pa mislim da je pri 4 mesecih..
|
|
|
|
RE: Prijemanje predmetov!!! 9.3.2009 7:50:43
|
|
|
|
pajčolanka
|
vrtnica123 naša isto, gleda jih se z njimi pogovarja....ponavadi pa je niti ne zanimajo ampak bolj gleda kje jaz hodim, raje se pogovarja z mano. Edino kar sem opazila je to da če jo pustim malo samo, ne vem, včeri sm neki skočla na računalnik in ko sem prišla čez dve minuti nazaj je prijemala igrače in jih vlekla. Ampak takoj ko je nagruntala da sem zraven nje je bilo konec. Tud v ležalniku jo igrače bolj malo zanimajo-mogoče malo bolj kot v podlogi pa vseeno nič kaj preveč. Niti rokic si še ne gleda ekstra...edin tako če je sama. Sem jo tud že dobla da se je zbudla v postelji in ko sem prišla v sobo je malo gledala prstke...
|
|
|
|
RE: Prijemanje predmetov!!! 9.3.2009 8:30:56
|
|
|
|
Pšemek
|
Naša je začela prijemati igračke pri dveh mesecih. Na začetku sicer, če jih je zadela, zdaj pa že nekaj časa to čisto obvlada.
|
|
RE: Prijemanje predmetov!!! 9.3.2009 8:34:22
|
|
|
|
Hope2
|
Lok našega ne zanima za prijemljanje, če je sam pol včasih prime in vleče enga zajca mal za noge, drugače pa samo tolče in se dere. Prijemlje pa ostale igrače, knjigico iz blaga, ropotuljice, žličko, pred spanjem najraje drži tetra pleničko, obrača liste v knjigi, flašo si drži in pije sam iz nje. Tak da probaj z drugimi igračami in predmeti, ne samo z lokom. Aja, star pa bo 4 mesece, začel je pri 3 meseceih
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 9.3.2009 8:35:27 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?