|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prijaznost pa taka!
4.11.2004 15:30:44   
Anonimen
Pred kratkim je rodila moja prijateljica. Ker žal sama nima dovolj mleka mora dodajati. In ker zunaj počasi postaja mraz, sva odšli v trgovino Ariel, da bi kupila tisto torbico za flaške, ki je noter obložena s stiroporjem in se hrana zato ne pregreje/pohladi tako hitro!
Do tu vse lepo in prav. V Arielu so imeli le Aventove, ki stanejo skoraj 4000 sit in je v njih prostor le za eno flaško. Pa sem rekla prijateljici, naj gre raje v baby center, ker imajo tam neko akcijo. Dvojna torbica stane nekaj čez 1000 sit. Sicer ni tako nobel ampak važno da opravi svoje delo, kajne?!
In je šla naslednji dan sama v Baby center, da bo tisto kupila in ji je prodajalka tam rekla, da so Aventove flaške bolj široke in da pašejo samo v aventove torbe!!! Da bo tista ta cenejša preozka! Halo!! In ker ni vedela je seveda plačala 4000 za enojno! Mater se mi je pritisk dvignil! Jaz mam tudi aventove flaške, pa čist normalno not pašejo. Sploh ne grem več v Baby center. Če česa ne prenesem je pa to to, da mi prodajalci lažejo. Saj sami v svojo skledo pluvajo! Če pa ne ve kaj prodaja naj bo pa raje tiho!
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prijaznost pa taka!
4.11.2004 15:39:36   
ninca
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prijaznost pa taka!
4.11.2004 15:41:49   
puncica
hja čist odvisno katere torbe, jaz imam ene tri različne pa so preozke za aventovo stekleničko, no tako še gre, da nagužvam papir noter, pa jo dam noter, sicer pa imamo tamajhne stekleničke. Katere torbe sta pa vidve gledale pa ne vem, zakaj pa ni probala če gre noter?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prijaznost pa taka!
4.11.2004 15:48:56   
Anonimen
Ja, saj so Aventove stekleničke res širše... Mogoče je pa prodajalka samo dobro hotela. Ne vem zakaj ne bi hotela nečesa prodati...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prijaznost pa taka!
4.11.2004 16:02:48   
MATEJA.*
Ja, tudi jaz sem kupila tisto v Baby centru. Stane 1200 sit in je od Medvedka Pu. Res je, da vanjo paše le mala Aventova flaška za čaj, velika za mleko pa ne gre notri. Tako da sem potem kupila tudi enojno Aventovo, da dam mleko toplo noter kadar gremo od doma. Prodajalka ji ni ravno naložila, zato da bi prodala Aventovo namesto tiste druge.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prijaznost pa taka!
4.11.2004 16:16:18   
Anonimen
Ampak moja prijateljica ima le male flaške. Je ni niti vprašala katere ima.
Ne gre za to, da ne bi hotla prodat ampak da raje proda dražjo stvar. Probala pa ni, ker so zapakirane.
če je res hotela bit le prijazna, bi jo lahko vprašala kakšne flaške ima. Če pa ne ve ali so zadost velike ali ne pa bolje, da to direktno pove.
Koliko časa moramo bit v službi zaradi ene :hudicek: torbe za flaške? Samo zaradi torbe! Kje so potem flaške, mleko in vse ostalo...
Meni se neumno zdi plačevat za eno stvar več kot je potrebno! Je pa spet res, da nismo vsi v enaki situaciji...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prijaznost pa taka!
4.11.2004 16:46:01   
NinKa
Alja, ne se razburjat, saj ni vredno. Saj je samo torbica za flase.

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prijaznost pa taka!
4.11.2004 18:09:28   
Annny
Alja, veš, ne verjamem, da bi prodajalka hotela prodati dražjo stvar..Zato, ker zaradi tega ni nič bolje plačana- saj vemo, kako slabe plače imajo v Baby Centru..tam okoli 70.000 sit.
Moje mnenje..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Prijaznost pa taka!
4.11.2004 18:47:09   
Anonimen
Ja, no, kaj hočmo.
Najbrž imate prav, da se nima smisla razburjat zaradi take malenkosti!
Saj me je že mal minilo. No, skoraj čist!

Fajn se imejte! ;)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Prijaznost pa taka!
4.11.2004 18:55:10   
anaj
Jaz sem tudi zdajle poskusila. Aventova steklenička gre samo v aventovo torbo.

:kuza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Prijaznost pa taka!
4.11.2004 19:18:14   
NinaŠ
Jaz sem pred kratkim kupila v BC dvojno torbico za flaške (Who's Pooh?), bila je ca 1500 SIT in v njo Aventove flaške res NE pašejo - jaz imam NUK, vendar sem poizkusila dati not tud Avent od prijateljice. Verjetno pa obstaja še več vrst dvojnih torbic... LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Prijaznost pa taka!
4.11.2004 23:50:46   
mala Zala
Ja, morjo met res zelo slabe plače, vsaj v LJ v BTC-ju, mi je danes skoraj živc potegnu, tko se obnašajo:hudicek:. Stopiš v trgovino, pozdraviš (ampak to je moderno očitno samo še v manjših krajih) - ne bu ne mu, greš iskat Aptamil 2, ki ga nimajo v policah, vidiš da je kilometrska vrsta, zložiš stvari nazaj v police, greš mimo edine blagajne (btw - za drugo blagajno sedi ena zdolgočasena baba in se vede, kot da ne bi tam delala...), pa pri blagajni postojiš, da blagajničarka poračuna s kupcem, te ošvrkne s pogledom, kot bi hotel kej ukrast al kaj, vprašam če A2 nimajo (enko in trojko so imeli v policah, pa še neki zmešan, tko da sem mislila, da morda le kje je) pa mi nekaj zamrmra, pa pravim prosim, pa pravi, da ga dobim pri njej. Vrsta se skrajša, grem nazaj po vse stvari, pridem do blagajne, spet vrsta.............................................................................................................................................................malo čakam, pol mi pa res skoraj ven vrže!!!!!!!! Pospravim stvari nazaj in GREM VEN, ker če bi bla še minuto not bi mi film poču. Če me je pa kdo gledal, si je pa lahk tasvoje mislu...

Jaz sem bila do sedaj z BC v BTCju zadovoljna, danes pa sploh ne vem, kaj je blo.

Joj, pa sem se mal spihala...

LP:kuza:!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Prijaznost pa taka!
5.11.2004 11:14:47   
NinKa
Joj ta BC, jaz hodim na Rudnik, ker mi je blizje.Ampak tam je ena stara "babnca" ne morem drugace rect, ker je ttaaaaaaaakkkkkkkkaaaaaaa kazen ji bit tam in kaj povedat. JOj mene tista tut ful razpici. Pa kaj, ko clovek mora kdaj pa kdaj v BC.

Ko sva pred mesecem kupovala Rommera je blo vse ok, ena prijazna mlada.

Pred tednom dni, pa sva kupila ono stvarco od Tomyja, da se bo misko poganjal po stanovanju cez zimo, pa ji je moz rekel, ce ga lahko odpre skatlo, da vidimo kaj je, kako v orginalu zgleda....izjava gospe je bla, da ne more odpret, ker ne bo znala vec noter zlozit!!!!HALLO NOTER ZLOZIT, takrta se je moj moz raPICIL, MU JE TUT FILM POCIL IN JI JE REKEL, DA TAKO NE BODO OBDRZALI KUPCEV, TER DA JE TECNA IN TO ZMEROM.

Sedaj vec noce z menoj v BC, ce je ta carovnica noter!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Prijaznost pa taka!
5.11.2004 11:43:33   
puncica
Ja zanimivo, jaz imam pa vedno slabe izkušnje v lekarni, pa ni važno kje:)-, tam se šele vlečejo kot megle, tam pa men skor poči film.
Sem šla po Novolac (adaptirano mleko), pa me je mal debel gledala, ker sem rekla proti zaprtju, pa gre do omare pa reče "a to tablete hočte", jo jaz sam debel pogledam pa rečem "ja mlek za dojenčke je to", pa ona "ja seveda, pa gre ponj". Mislim pa tako pametne se delajo.
V BC jaz nimam slabih izkušenj res pa je da nismo še nič tam kupl. Da pa mi nekdo reče da ne bo pokazal nečesa ker potem ne zna nazaj zložt, bi pa tud jaz kaj povedala. Baba butasta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Prijaznost pa taka!
5.11.2004 11:47:13   
mammika
Jaz sem pa Mteja poslala za nastavek za bradivice (ker me je ful bolel k sm dojila) in ga je vprašala : a za na nogo???Pol je pa znoru :)-:)-:)-:)- A obstajajo nastavki za bradavice za na nogo lepo vas prosim...So pa čist trapaste ene prodajalke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?