Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prijava na zavod ali ne? 8.9.2010 9:18:01
|
|
|
|
Arwenko
|
Po moje ni smiselno, odloči se pa naj itak vsak sam. Nekaterim je pa lažje če so tam, pa imajo podporo, pa jih nekdo spodbuja, tako da odvisno od posameznika.
|
|
|
|
RE: Prijava na zavod ali ne? 8.9.2010 9:18:36
|
|
|
|
Kerensa*
|
V tvojem primeru jaz smisla ne vidim.
|
|
|
|
RE: Prijava na zavod ali ne? 8.9.2010 9:20:02
|
|
|
|
petea
|
neli365, je odvisno od tega, če se želiš zaposliti ali ne. Ker če se, si za delodajalce bolj zanimiva, če si prijavljena na zavodu, saj lahko za tvojo zaposlitev dobi subvencijo od države, če pa nisi prijavljena v evidenco iskalcev zaposlitve, pa ne.
|
|
|
|
RE: Prijava na zavod ali ne? 8.9.2010 9:20:02
|
|
|
|
špelin@
|
Smiselno je samo, če imaš namen kakšnega nadaljnjega izobraževanja - da bi ti zavod le-to financiral.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.9.2010 13:18:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Prijava na zavod ali ne? 8.9.2010 22:59:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Neli, a lahko vprašam, na kakšne seminarje si to hodila?
|
|
|
|
RE: Prijava na zavod ali ne? 9.9.2010 8:11:10
|
|
|
|
neli365
|
No zdaj še nisem bila več kot enkrat na zavodu, kjer ti nekaj bluzijo dve uri in pol. Pred to zaposlitvijo sedaj so nas kr nekam pošiljali, kjer smo se učili kako napisati prošnjo, pa neki rač.tečaji so bili itd. Na rač.tečaj sem se vozila 50 km Seveda bi se rada zaposlila, ampak oni nič ne zrihtajo. Glede subvencij za zaposlitev pa je nešteto pogojev, ki jih jaz ne izpolnjujem. Tudi neki tečaji itd. mi nič kaj ne koristijo, bolj imajo vse skup usmerjeno za pomoč če imaš srednješolsko izobrazbo.
|
|
|
|
RE: Prijava na zavod ali ne? 9.9.2010 8:15:58
|
|
|
|
ledenaa
|
Neli kaj bi ti pa zrihtali? Zavod ni tam da tebi išče službo,ampak si jo iščeš sama.Oni so tam kot dodatna pomoč
|
|
|
|
RE: Prijava na zavod ali ne? 9.9.2010 8:46:46
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa Neli kaj bi ti pa zrihtali? Zavod ni tam da tebi išče službo,ampak si jo iščeš sama.Oni so tam kot dodatna pomoč Se strinjam. Pa tudi računalniški in ostali tečaji niso za brezveze, poleg tega so ti pot plačali Sama sem se na tečaj nemščine vozila le 20 km dnevno in sem dobila pošteno plačano. Zdaj mi bodo plačali tudi konkretno izobraževanje (prekvalifikacijo) in sem iz vsega srca hvaležna za to. Če sama vidiš prijavo na zavodu kot eno nepomembno, celo motečo stvar, se pač ne prijavljaj.
|
|
|
|
RE: Prijava na zavod ali ne? 9.9.2010 22:58:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Sicer o zavodu nimam nekega zelo aktivnega mnenja, ampak da rečeš, da ti nekaj bluzijo in pošiljajo na neke tečaje in učijo pisati prošnje - pa tudi ni za nikamor. Ne vem, kaj pa pričakuješ, da ti bo nekdo kar službo domov prinesel, ali kaj? In, če drugega ne, se v teh sitiuacijah naučiš vsaj to, kako ne smeš delati - ko itak praviš, da je vse brezveze. Torej, moje mnenje - ne prijavljaj se na zavod, mogoče bodo lahko svoj "kar neki in nekam čas" posvetili nekomu, ki bi se pa rad nečesa naučil.
|
|
|
|
RE: Prijava na zavod ali ne? 10.9.2010 9:07:11
|
|
|
|
Dadi
|
Sama sem bila samo enkrat na nekem uvodnem seminarju, kjer smo debatirali kako pisati vloge, kako prideš do prekvalifikacije, kam se prijavit za delo v EU, kdo lahko dela v SLO in kod v EU itd. Skratka za mojo stopnjo izobrazbe in razgledanosti se mi je zdelo BV, se mi zdi da so ti seminarji nekako bolj za tiste, ki nimajo neke ustrezne izobrazbe, ki nimajo dostopa do interneta itd. Drugo so pa seminarji, ki ti dajo neko funkcionalno znanje-računalništvo, jeziki in kaj vem še kaj.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.