|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prijateljica je lezbijka
16.5.2006 13:27:45   
Anonimen
Niti me ni tako šokiralo to odkritje, ker sem načela, da vsak dela, kar mu paše, ampak po nekaj tednih tole kar še premlevam v sebi in se kar nekako ne morem sprijazniti. user posted image Ja, moja prijateljica je lezbijka. Prav zares. In ona ne ve, da jaz vem user posted image Vem pa 100%, da je res.
Trudim se obnašat normalno, kot do sedaj, vendar mi skoz nekako pred oči skače ta izraz: lezbijka. Ok, ima rada punce, rada pogleda za njimi, ima tudi partnerko.... Vse lepo in prav, dokler ne pridem do razmišljanja, da sem jaz tudi ženskega spola user posted image . Priznam, da se zadnje tedne ob njej ne počutim več tako sproščeno.
Včasih sem jo spraševala za mnenja....kako mi pašejo ti čevlji, kako mi paše ta majica......zdaj pa.... Uf, ne vem....res bi se rada potrudila, da jo sprejmem takšno, kot je, ker jo imam res rada, prijateljici sva že od malih nog....

Naj ji povem, da vem user posted image
Naj počakam, da mi bo sama povedalauser posted image
Kakšen nasvet, kako ohraniti prijateljstvo kljub vsemu?
Hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prijateljica je lezbijka
16.5.2006 13:33:45   
CUKRČEK
Pa si prepričana, da je res, če ti sama ni zaupala? Ker govorice ne držijo vedno.
IScer pa se naj nič ne spremeni iz tvoje strani...zakaj bi se.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.5.2006 13:33:51   
Anonimen

Pred prijatelji pa res nimam zadržkov. Pred pravimi prijatelji, teh sicer ni veliko, samo povem jim lahko pa vse.  Če sta prijatlejici, potem se pogovorita oz. ji daj vedeti, da veš. Verjetno tudi njej ni lahko začeti tega pogovora, zato ji pomagaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.5.2006 13:38:23   
Magi*
mislm, noooo. vprašaj jo, pogovori se z njo o tem. čudno ti je samo zato, ker o tem očitno še nisi pripravljena odprto spregovoriti.

BTW, tudi moja prijateljica je lezbijka in sva še vedno prijateljici in se še vedno skupaj hecava o tem in onem in tudi o težavah partnerstva.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.5.2006 13:40:38   
cmokec
Meni je pa to smešno. A če bi se pobrila na balin, je tudi nebi vprašala o čevljah in majčkah. Ni se ona spremenila ti si se. In nima ona problema s seboj, ti ga imaš.

Kar se pa tiče priznavanja. Dobra prijateljica bi ti verjetno že povedala, pa se lahko boji tvojega odziva. Mogoče upravičeno?

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.5.2006 13:49:15   
Anonimen
Veš kaj, tudi moški te ne pogleda vsak tako, kot da bi te najraje povaljal user posted image
Z drugo besedo: v tem smislu se glih ene tolk zanima zate kot Jan Plestenjak.

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
16.5.2006 14:00:18   
Anonimen
Sama imam raje prijateljice, ki mi povejo (in vprašajo) v obraz tisto, kar mi imajo za povedat kot da o tem govorijo po vseh mogočih ovinkih.

In obratno. Kar jim imam za povedat, jim povem, včasih boleče direktno, ampak tko je, se vsaj hitro zmenmo in vemo pri čem smo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
16.5.2006 14:09:52   
Dejča
Ja, pa kaj, če je user posted image  user posted image ? A misliš, da te bo zdaj pa kar napadla user posted image ? A si všeč vsakemu moškemu, ki gre mimo???? NO, zato tudi nisi všeč vsaki ženski. Misliš, da bo pobasala kar najbližjo možno osebo, ker je med lezbijkami in geji manj izbire???

Sprašuješ, če naj ji poveš, da veš - svetujem, da ne, ker če ti ni tega sama povedala, ima prekleto dober razlog, da ti ni. In kakršno paniko si zagnala tu gor, je imela zelo upravičen razlog za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.5.2006 14:26:00   
sazi
Naj ti pove sama od sebe, ko se bo odločila, da je čas. Tudi moj prijatelj je gay, pa mi je sam povedal, ko se je za to odločil.
Se mi pa ne zdi prav, da se spreminjaš v odnosu do nje. Kaj pa je drugače kot prej? Če bi imela pa za prijatelja moškega, si ga tudi ne bi upala spraševati, če ti kaj pristoji?
Za začetek pa malo sama pospravi v svoji glavi, ker ti očitno ni tako, kot praviš na začetku: "naj vsak dela kar mu paše".

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.5.2006 14:26:06   
Anonimen
Moja prijateljica ni lezbijka (matr se mi to sliš neumno), je pa bioseksualka.
Enkrat ko smo debatirale o sexu z žensko, je omenila, do si to full želi in da bo enkrat poizkusila, če bo pač prilika. Potem je par mesecev kasneje odšla s svojo kolegico na kratek dopust, kjer so (NENAČRTOVANO)preživele par divjih noči. Ko je prišla nazaj, mi je brez zadržkov povedala vse kaj so doživele. Če bi menila, da mi tega ne more povedat, bi bila tiho, ker pa je vedela, da se lahko o tem odkrito pogovarja z mano, mi je pač povedala.
Jaz sem bila pol od vročih opisov še dva dni bebasta, ona pa še cel mesec ni pršla k sebi user posted image -očitno ji je bilo lepo. Hvala bogu.
Zaradi tega je ne gledam nič drugače in čeprav tudi sama pogledam za dobro ritjo, vidim njeno rit le kot rit prijateljice user posted image

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
16.5.2006 14:27:40   
srki
Najprej preveri, če je res, da se ne boš preveč "ohladila" do nje, v prijateljskem smislu mislim in jo na tak način tudi izgubila. Če je pač lezbijka, je, tu nimaš kaj, verjetno ti je res malo čudno, ko si to zvedela in imaš v sebi kake čudn občutke. Ampak, če ima punco, potem pa si komot sproščena do nje, kot da ni nič, drugače bi bilo, če bi tebe začela osvajatuser posted image . Počakaj, naj ti sama zaupa, če je kaj resnice v tem in če si njena prava prijateljica, ti bo že zaupala.

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.5.2006 14:28:46   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: sramezljivka

BIOSEKSUALKA? najbrž misliš BIseksualka, kaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.5.2006 14:32:21   
Anonimen
bioseksualka.

user posted image  user posted image  user posted image  A zdravo živi? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
16.5.2006 14:50:53   
piščanc

a to pomeni da sexa samo v naravi ???? user posted image   user posted image  user posted image

najbrž misliš biseksualka, a ne

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
16.5.2006 15:17:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
16.5.2006 15:21:36   
Anonimen
Tokrat se pa (izjemoma user posted image ) podpišem pod Al bino.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
16.5.2006 15:42:12   
fionaP
Poglej, ti si "straight", pa to ne pomeni, da ti je VSAK moški všeč.  Enako velja tudi zanjo, če je lezbijka, to še ne pomeni, da si ji ti všeč v tem smislu. Sploh pa, če ima partnerko, kaj te skrbi? Skuliraj se.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.5.2006 16:40:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

BIOSEKSUALKA? najbrž misliš BIseksualka, kaj?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Uuuups ja valda-biseksualka user posted image
Le kateri škrat je stisnil tisti O zraven user posted image . Najbrž bo kak BIO škrat user posted image

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
16.5.2006 20:01:42   
*Karmen*
Jaz bi jo pa na tvojem mestu kar direktno vprašala. Zakaj pa ne? Zato pa imam jezik. Pa še vzdušje med vama bo potem bolj sproščeno, ko bo vse jasno. Obe vesta resnico. Zakaj bi jo pa skrivali ena pred drugo? Tako bosta imeli še eno temo več za čvekanje user posted image . Torej, nič slabega! In ne počuti se nelagodno, ko si z njo. Če sta prijateljici, ji je prav gotovo jasno, da obožuješ močnejši spol. V čem je potem še problem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.5.2006 20:07:52   
Marogica
Če je res tvoja dobra prijateljica in če to veš zagotovo, ji enostavno povej,da veš, pa tudi povej ji svoje strahove oz. pomišljanja v zvezi s tem. Povej ji, česa te je strah ali sram. Dobra prijateljica bo dobro razumela in vedi, da je ona kljub vsemu v bolj zaje... sitauaciji, kot si pa ti. V življenju jo čaka še mnogo grenkobe in nerazumevanja kar se tega tiče.
Zato ji stoj ob strani.
Moj najboljši prijatelj je tudi gay, ugotovila sem sama in mu to tudi povedala. Dolgo časa sem bila edina. Je pa res, da sem imela na začetju probleme, ker ko sem začela govoriti kakšen vic o baletnikih ali podobni temi, ki je samo nakazovala na njegovo usmerjenost, sem se zmedla in sem imela sama s sabo probleme. Po ca 1 tednu sva se pa vsedla, povedala sem kaj si mislim o njem in da kadar govorim o takšnih temah, nimam namena, da bi ga prizadela. Je razumel, normalno, saj sva prijetelja.
Še enkrat, razčisti pri sebi in vedi, da te ne bo kar za rit zgrabila-vidve sta prijateljici.user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.5.2006 20:15:04   
eva1
Ja tukaj imaš problem ti in ne ona-očitno ti že ne more povedati vsega, čeprav naj bi bili prijateljici, če si sedaj tako odreagirala...jaz poznam en kup gejev in lezbik pa so ful vredu, sploh se ne obremenjujem s tem kaj kdo je-če mi je ok mi je ok, pa četudi bi bil vesolc..

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
16.5.2006 23:06:36   
zoya_
In kaj zdej, če je lezbika..... ravno danes sem poslušala Preverjeno... pa mene ne moti, če je moj kolega, kolegica, prfoks, poslan, kdorkoli že homoseksualec. To je njegovo intimno življenje in naj ga živi tako kot mu paše....

L I V E S T R O N G

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
16.5.2006 23:40:43   
Laubica
Halo in kaj če je .Očitno pa nisi ti tako dobra prijateljica če te to moti- mene nebi nikoliuser posted image Če pa si samo firbčna pa jo vprašajuser posted image

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.5.2006 8:31:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Ja, moja prijateljica je lezbijka. Prav zares.

Blagor se tebi.. user posted image user posted image  

Seveda.. povej kako si navdusena in vesela za njo.. user posted image user posted image

Niti slucajno... user posted image user posted image  Mogoce bos predolgo cakala.. Najboljs da jo kar objames in prisepnes.. user posted image

Kakšen nasvet, kako ohraniti prijateljstvo kljub vsemu?

Oh.. zlo simpl.. Ce si jo zdaj vprasala kako ti pristojijo cevlji.. jo zdaj lahko vprasas tudi, kako ti pristoji bikini.. ali pa tangice.. ali pa... user posted image user posted image

Ma dej nehi noo... komplicirat zaradi tega.. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
17.5.2006 8:32:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Veš kaj, tudi moški te ne pogleda vsak tako, kot da bi te najraje povaljal user posted image

Aja... ?!user posted image  Kje pa najdes kaksnega taksnega?! user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?