Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prijateljica - patološka lažnivka 26.12.2007 11:23:38
|
|
|
|
Sandrin
|
Imam prijateljico, ki je drugače po srcu dobra oseba, le laže se na vsakem koraku. In to me je začelo motiti, saj ne vem več, kaj je res in kaj ni. Te njene laži so pa že tako daleč pripeljale, da se jih niti ne zaveda in že naslednji dan pove drugačno štorijo. Poznam jo že več let, to da kakšno stvar rada napihne, sem vedela že od nekdaj, toda zadnje čase je postala nemogoča. Sodu je izbilo dno dejstvo, da mi je zatrjevala, da ima PDP danes, v resnici pa ga ima šele čez 10 dni (in to dejstvo me je čist šokiralo). Čemu taka blesava laž??????? Najraje bi prekinila z njo vse stike, saj imam še dovolj drugih prijateljic, ki so zaupanja vredne. Kaj bi storile ve???
|
|
|
|
RE: Prijateljica - patološka lažnivka 26.12.2007 11:29:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandrin Najraje bi prekinila z njo vse stike, saj imam še dovolj drugih prijateljic, ki so zaupanja vredne. Kaj bi storile ve??? Ne čakaj pomladi, ne čakaj na maj.....
|
|
|
|
RE: Prijateljica - patološka lažnivka 26.12.2007 11:33:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa si ji povedala da veš da laže? In jo vprašala zakaj? Ne vem no če bi bla moja dobra prijateljica vem da bi se pogovorila o tem z njo. Če bi bila pa samo kolegica pa pač ne. Pol bi jo pa skenslala. Prave prijateljice pa neb tko na hitro. Mogoče pa rabi koga ki jo na realna tla postavi.
|
|
|
|
RE: Prijateljica - patološka lažnivka 26.12.2007 11:44:33
|
|
|
|
Marogica
|
Sploh ne vem, kako je lahko postala tvoja priateljica, če neprestano laže . saj takšen človek ne more biti zaupanja vreden oz. saj nikoli ne veš, kaj ti bo v naslednji minuti povedal(se zlagal). Meni se to ne bi dalo...potrebuješ preveč energije za brezvezne stvari. Enkrat se vsedi, pa ji vse skupaj povej, vendar mislim, da ne bo pomagalo. Če je patološka lažnivka, potem ne, ker ne more iz svoje kože...
|
|
RE: Prijateljica - patološka lažnivka 26.12.2007 12:00:41
|
|
|
|
caillou
|
Sodu je izbilo dno dejstvo, da mi je zatrjevala, da ima PDP danes, v resnici pa ga ima šele čez 10 dni (in to dejstvo me je čist šokiralo). Kaj pa če je tudi veselo pričakovanje ena izmed njenih izmišljotin ? No, šalo na stran. Nekoč sem poznala patološko lažnivko in lahko rečem, da je bila tako spretna, da je nekoč nafarbala celo samo sebe. Tako hudo se je opekla, pa je še vedno verjela svojim lažem. Baje je to bolezen in človek ne more iz svoje kože. Če njena bolestna lažnivost prevaga njeno dobro srce, pojdi stran od nje. Druge ni.
|
|
RE: Prijateljica - patološka lažnivka 26.12.2007 14:40:39
|
|
|
|
sončnica13
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Pa si ji povedala da veš da laže? In jo vprašala zakaj? Ne vem no če bi bla moja dobra prijateljica vem da bi se pogovorila o tem z njo. Če bi bila pa samo kolegica pa pač ne. Pol bi jo pa skenslala. Prave prijateljice pa neb tko na hitro. Mogoče pa rabi koga ki jo na realna tla postavi. Enako! Sicer pa ne vem, če bi lahko nekoga, ki bi mi tako lagal sploh smatrala za prijateljico
|
|
|
|
RE: Prijateljica - patološka lažnivka 26.12.2007 16:06:40
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Sploh ne vem, kako je lahko postala tvoja priateljica, če neprestano laže . Dobila jo je na laž Tudi sama sem imela v mladosti eno tako, samo da nisva bili ful dobri prijateljici, sva se pa družili.Ko je šla na počitnice (na katere v resnici sploh ni šla), je obvezno prišla nazaj z neko blazno zanimivo zgodbo.Spomnim se, da so jo večkrat oropali naprimer.Seveda jo v resnici niso.Ko smo te laži spregledali, ko je bilo že očitno da ful naklada, se je spomnila hujših...recimo, da ima raka in podobno.Ona je bila prav bolna, res.Patološko potrebo po pozornosti je imela.In,če smo se punce začele družiti s kakšno drugo, ki jo je ona bolj bežno poznala, je hitro napletla kakšno zgodbico o tisti punci, da so se jo potem določene izogibale.Ja, vse sorte je bilo z njo..ne vem pa kaj je sedaj, jo že dolgo nisem videla.
|
|
RE: Prijateljica - patološka lažnivka 26.12.2007 16:21:01
|
|
|
|
najina pikica*
|
hja tut jst imam eno tako okoli sebe,no sicer je moja sodelavka in ne prijateljica....se jo pa na dolgo izogibam,pač ko smo v debati vso njeno zgodbo delim z 2 da dobim kokr toliko pravo in recimo resnično zgodbo.... presneto pa pazima kaj rečem in kako kaj rečem pred njo...če je kakšna kočljiva debata sem raje modro tiho....
|
|
|
|
RE: Prijateljica - patološka lažnivka 26.12.2007 19:58:54
|
|
|
|
Teya*D.
|
sama sem imela podobno kolegico in je lagala čeprav je vedela da vsi vedo. To pa zato ker je iskala pozornost.Pa še danes laže...zvem od drugih sama se namreč ne družim z njo več...
|
|
|
|
RE: Prijateljica - patološka lažnivka 26.12.2007 20:23:18
|
|
|
|
kaya2007
|
mah, saj ji nima smisla govorit!!! pač jo jemlji z rezervo, ko bo pa kakšna laž vplivala tudi nate ali pa ti bo šlo preveč na živce, pa pač prekini to "prijateljstvo"
|
|
|
|
RE: Prijateljica - patološka lažnivka 26.12.2007 21:55:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi to prijateljstvo prekinila, saj že od malega ne prenesem laži.. Če so malenkostne, dobro, a da so ta velike, bi jo jaz skenslala, nobena ni vredna mojih živcev...
|
|
|
|
RE: Prijateljica - patološka lažnivka 26.12.2007 22:05:18
|
|
|
|
solatja
|
to, da okrog razlagaš drugačen datum pdp-ja, je pa res mal čudno. zato se nagibam k mnenju od caillou.
|
|
RE: Prijateljica - patološka lažnivka 27.12.2007 9:39:16
|
|
|
|
arabela*
|
pogovori se z nnjo,morda se ne zaveda
|
|
RE: Prijateljica - patološka lažnivka 28.12.2007 0:09:17
|
|
|
|
Ronči
|
poznam eno tako, mi pa ni prijateljica, niti nikoli ne bo!
|
|
|
|
RE: Prijateljica - patološka lažnivka 28.12.2007 14:59:05
|
|
|
|
LoCa
|
jah, js sm tut poznala enga patološkega lažnivca, diagnoziranega. in je tako dobro napletal zgodbe, da če si ne bi izbiral neki znanih oseb bi mu človek mogoče clo vrjel . ne vem če pomaga, da predočiš problem . temu modelčku niti psihiater ni pomagal. v glavnem, to moreš z rezervo vzet. mislim, ni treba glih da prekineš stike, razen če je res nočeš več v lajfu. samo pač jih omeji....na tolko kot tebi paše.
|
|
|
|
RE: Prijateljica - patološka lažnivka 27.1.2008 11:11:37
|
|
|
|
Skratek46
|
Identično situacijo sem imela jst-punca je super, sam laže tako, da glava boli. Meni je enkrat celo začela jokati, da je vgotovila, da je posvojena-a največja fora je ta, da je IDENTIČNA,ko njena mama...Kr ene je streljala. En dan sm se razkurla in sem ji povedala, da mi je res bedno, da si te bedarije zmišljuje...Pa je sam molčala. Seveda se ni nehala lagat-sam vsaj zdej obe vemo, da jst vem, da strelja klanfe...Pa vidiva se manj kot včasih...Takih ljudi ne moreš spremenit-jst sm skušala njo razumet,ker je izredno nezanovoljna s svojim življenjem in to pol "kompenzira" pač z lažmi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?