|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prijateljica
27.1.2009 12:03:02   
Babaloo
Moram mal napisat, da se malo pomirim.
Pred dnevi sem srečala prijateljico in ona mi začne razlagati, kako je spoznala tanovo od mojega bivšega. In kako sta se na obisku pri znancih objemala, se cmokala, itd. In kako ga je ta nova pohvalila, da on tudi kuha (ko je bil z mano, ni NIKOLI!!).
In me je pač malo vrglo, ker je namreč šele dva meseca, odkar me je zapustil zaradi druge ženske.
Saj drugače sem že ok, samo takih stvari mi pa res ni za poslušat!! Me še vedno pikne v srcu!!
Sem skoraj malo jezna na prijateljico, da ne zna razločit, kaj mi lahko pove in kaj ne. Zakaj so mi pa druge lahko povedale malo bolj obzirno, da so jo spoznale in niso šle v take podrobnosti?
A se vam tudi kaj takega dogaja? Da ljudje pač ne znajo razločiti, kaj lahko komu povejo ali ne?
Saj ne vem, ali je to naredila za nalašč, ali je res taka, da pač vse pove.
Sem se že odločila, da ji povem, da me to moti, pa mi je čisto vseeno, če mi zameri ali ne.
Sam takih stvari mi pa res ni treba poslušat. Kot da mi ni že dovolj hudo zaradi prevare!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prijateljica
27.1.2009 12:09:01   
mojamura
razumem, da je verjetno tvoja rana še kako boleča....sploh, če te je pustil zaradi druge ženske. ta ''prijateljica'', bi pa res lahko imela toliko ''soli'' v glavi, da bi vedela, da je minilo šele 2 meseca od tistega šoka in, da ti tega še nisi prebolela. ampak, lahko bi jo pa prekinila takoj, ko ti je začela o tem razlagat - res.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.1.2009 12:53:22   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

razumem, da je verjetno tvoja rana še kako boleča....sploh, če te je pustil zaradi druge ženske. ta ''prijateljica'', bi pa res lahko imela toliko ''soli'' v glavi, da bi vedela, da je minilo šele 2 meseca od tistega šoka in, da ti tega še nisi prebolela. ampak, lahko bi jo pa prekinila takoj, ko ti je začela o tem razlagat - res.

tudi jaz te razumem. Vsekakor bi tvoja "prijateljica" lahko vedela kako se še počutiš in bi lahko malo drugače vse skupaj obrazložla. No če bi bila prava prijateljica vsekakor nebi dajala takih izjav. Ampak zgleda da ji je prav malo mar če te prizadene ali ne glavno da ona tračka. user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.1.2009 13:33:47   
Tanja55
IZVIRNO SPOROČILO: Babaloo

Pred dnevi sem srečala prijateljico in ona mi začne razlagati, kako je spoznala tanovo od mojega bivšega. Za moje pojme to ni prijateljica. Ovrednoti, kaj je prijatelj, kaj znanec, kaj kolega.

Saj ne vem, ali je to naredila za nalašč, ali je res taka, da pač vse pove. Cisto enostavno: premisli, ce ti je ze kdaj o kom drugem kaj takega razlagala. Ce ja, potem je pac taka in ji ni za zaupat, ce ne potem pa namerno dela to samo tebi. V obeh primerih, spet, ni prijateljica. Premisli, kaj ti lahko sploh nudi in koliko ji sploh lahko zaupas. Potem pa presodi, ce jo se zelis za prijateljico. Verjemi, vem o cem govorim. Sem sla skoz take variante...zdej pa sploh vec ne trznem, pa bi te kvazi prijateljice ful mele se neke kontakte. Nope, mi ni treba tega, mam dovolj res pravih prijateljev. Srecno!

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.1.2009 13:42:23   
misa4
Lahko bi samo rekla da ga je vidla ali pa bi bilo bolje da je tiho. Jaz bi ji kar zabrusla naj utihne.

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.1.2009 14:04:32   
Babaloo
Ja, saj sem se nekoliko distancirala od nje že zaradi drugih zadev. In mi ne more biti taka prijateljica, kot so druge, ker ona pač (vede ali nevede) ne zna ločiti meje, do kako daleč lahko gre. Pa ni važno, o čem je tema.
In meni to ni všeč in ne morem deliti z njo enakih besed, kot z ostalimi tremi. Vem, da je to opazila in mi je čisto vseeno, kaj si misli.
Jaz takim ljudem ne morem zaupati in z njimi deliti vse dobro in slabo.

(odgovor članu misa4)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.1.2009 14:29:15   
puncica
Povej to prijateljici, da si glede tega še občutljiva int e boli in da naj kej zadrži zase. Tako bi jaz naredila. Sploh pa ne vem kaj to teb razlaga a zato da boš imela slabo vest al kaj?

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.1.2009 17:12:44   
Kepica83
no da ti jaz na kratko povem zgodbo o moji bivši "prijateljici". Prijateljici sma postali tako, ker sem jaz začela delat na novem delovnem mestu in mi je bila sodelavka. Ker je bila tam že dalj časa je bila zadolžena da me malo uvaja. Tako sma se spoprijateljili. No in nato sma začele hodit skupaj na malico in pijačo. Nato je 1x na pijači omenila, da se zemnimo en večre za pijačo in da pripeljema svoje moške zraven. Ok moj je bil za in tako smo se en večer dobili. Zelo dobro smo se ujeli. Nato sma drug dan ali čez dva dni šle na malico skupaj. In ona začne pogovor: čuj midva z mojim sma se včeraj pogovarjala ko sma domov prišla kak midva lepo skupaj pašema. Samo ne gre nama v glavo kako si ti lahko z tvojim ko pa je tak grd pa antipatičenuser posted image  Pa še policaj je po vrhu. Joj meni grejo policaji takoooooo na živce da jih videt nemorem.... in blablabla. In meni je prekipelo. Nisem mogla verjeti svojim ušesom. Ampak za mene je bilo v trenutku jasno, da to za mene ni prijateljica in da preko tega nemorem iti. Te besede o mojem srčeku so me tako bolele, da sem v trenutku z njo opravila. Gospa še se do danes ni opravičila in se niti ne rabi. Jaz sem z njo takrat vse stike prekinla in mi ni žal.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.1.2009 17:38:36   
muška
Miniko, ti mi pa deluješ na Aspirinčico user posted image

No kakor koli, jaz sem mnenja, dati ženska ni hotela slabega.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.1.2009 17:41:42   
Primoza
Je eden izmed dveh možnih tipov ljudi:

- "nadrkavajoči" tip, ki najeda le zato, da se nekaj dogaja;
- zabita kot noč.

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.1.2009 18:06:07   
cursa
IZVIRNO SPOROČILO: Primoza RR

Je eden izmed dveh možnih tipov ljudi:

- "nadrkavajoči" tip, ki najeda le zato, da se nekaj dogaja;
- zabita kot noč.

user posted image

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.1.2009 18:17:41   
Anonimen
Da ljudje pač ne znajo razločiti, kaj lahko komu povejo ali ne?

Po moje pa kar loci in to dobro.
Da ti je sla to govorit pomeni, ali da je ena zlehtna oseba ali pa ena od cistokrvnih opravljivk. V obeh primerih pa zrela za spremembo kategorije prijateljice.

(odgovor članu Babaloo)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
27.1.2009 18:29:00   
Gina
Kaj pa če ti je s tem hotela povedat, da je res en butelj, da je tebe pustil in se zdaj takole okrog šopiri in ven meče, pa da je res boljše, da takega človeka čim prej pozabiš? Morda ti je hotela povedat, da ne goji kakšnih čustev in upanj, da bi še kdaj bili skupaj, morda si še preveč sentimentalna, pa si želiš starih časov, ki so šli, nazaj. Pa ti hoče povedat, da teh časov ne bo več - morda ti ne zna drugače povedat. A veš, čeprav so te reči boleče, je vendarle boljše, da vse skup veš. Ti bi morala biti jezna na tvojega bivšega, ne nanjo. Kaj pa je ona kriva, če sta onadva tam kaj vem kaj počela? A misliš, da boš bolj srečna, če ne veš nič, če si delaš utvare? Ti boš morala enkrat sprejet dejstvo, da te ne mara toliko, kot si zaslužiš in biti srečna, da sta šla narazen. Morala se boš soočit s tem. NIma nobenega smisla, da se zdaj jeziš na prijateljico, če bi ti to povedala tudi iz zlobe ali iz neumnosti ali kaj vem česa že. Ti moraš mislit nase in sprejet dejstvo, da ti bo zdaj boljše, da je kot je. Da ima drugo in da počne z njo reči, ki jih počno zaljubljenci. Hvala bogu, da je šel! Kaj češ s takim, ki te nima dovolj rad, slej ko prej bi bila nesrečna. Super, da je šel in ti dal možnost biti srečna. Ni prijateljica kriva, on je tisti, ki bi te moral jezit. IN ko boš jezna nanj, boš šele lahko preusmerila energijo v to, da boš začela živeti. Ne ga objokovati preveč. Ni vredno zgubljanja časa in energije. Navijam zate!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.1.2009 18:34:51   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: muška

Miniko, ti mi pa deluješ na Aspirinčico user posted image

No kakor koli, jaz sem mnenja, dati ženska ni hotela slabega.

na Aspirinčico.? Hm zakaj pa to?user posted image

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.1.2009 18:57:49   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: Babaloo

Zakaj so mi pa druge lahko povedale malo bolj obzirno, da so jo spoznale in niso šle v take podrobnosti?
- verjetno zato, ker imajo več soli v glavi in so ti morda tudi bolj blizu

A se vam tudi kaj takega dogaja? Da ljudje pač ne znajo razločiti, kaj lahko komu povejo ali ne?
- ne, ker moje prijateljice me poznajo in vejo kako "ravnati" z mano, vse ostalo so kolegice, katerih mnenje ali razlaga me verjetno nikoli ne bi prizadela tako, kot od prijateljice

Sem se že odločila, da ji povem, da me to moti, pa mi je čisto vseeno, če mi zameri ali ne.
- ti nima kaj zamerit, ker imaš pravico do svojega mnenja

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.1.2009 20:32:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miniko

no da ti jaz na kratko povem zgodbo o moji bivši "prijateljici". Prijateljici sma postali tako, ker sem jaz začela delat na novem delovnem mestu in mi je bila sodelavka. Ker je bila tam že dalj časa je bila zadolžena da me malo uvaja. Tako sma se spoprijateljili. No in nato sma začele hodit skupaj na malico in pijačo. Nato je 1x na pijači omenila, da se zemnimo en večre za pijačo in da pripeljema svoje moške zraven. Ok moj je bil za in tako smo se en večer dobili. Zelo dobro smo se ujeli. Nato sma drug dan ali čez dva dni šle na malico skupaj. In ona začne pogovor: čuj midva z mojim sma se včeraj pogovarjala ko sma domov prišla kak midva lepo skupaj pašema. Samo ne gre nama v glavo kako si ti lahko z tvojim ko pa je tak grd pa antipatičenuser posted image  Pa še policaj je po vrhu. Joj meni grejo policaji takoooooo na živce da jih videt nemorem.... in blablabla. In meni je prekipelo. Nisem mogla verjeti svojim ušesom. Ampak za mene je bilo v trenutku jasno, da to za mene ni prijateljica in da preko tega nemorem iti. Te besede o mojem srčeku so me tako bolele, da sem v trenutku z njo opravila. Gospa še se do danes ni opravičila in se niti ne rabi. Jaz sem z njo takrat vse stike prekinla in mi ni žal.

A ta ženska dejansko že služi svoj dnar? Namreč po tej izjavi še za v osnovno šolo ni. Adijo pametuser posted image

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
27.1.2009 20:40:54   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: ena pač

IZVIRNO SPOROČILO: miniko

A ta ženska dejansko že služi svoj dnar? Namreč po tej izjavi še za v osnovno šolo ni. Adijo pametuser posted image

kdo jaz ali moja ex prijateljica?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.1.2009 20:44:36   
Anonimen
heheh..valda, da mislim tvojo ex prijateljico

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
27.1.2009 20:50:35   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: ena pač

heheh..valda, da mislim tvojo ex prijateljico

ajauser posted image . Sem mislila da si mislila mene, ker sem jo zaradi tega odj....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.1.2009 14:17:06   
komarka
Minko, lahko bi ji pa rekla " A ni fajn da maš prjatle grše od sebe, pol mislip da si res najlepši"
Mislim, kere izjave in to naj bi bil odrasel človek in celo prijatelj...

MOje sozalje,za take prjatle!

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.1.2009 15:45:15   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: komarka

Minko, lahko bi ji pa rekla " A ni fajn da maš prjatle grše od sebe, pol mislip da si res najlepši"
Mislim, kere izjave in to naj bi bil odrasel človek in celo prijatelj...

MOje sozalje,za take prjatle!

Saj če bi res bila grša bi še nekak to razumela. Ampak od vsega začetka sem imela občutek da je ljubosumna oz. da ji najina zveza in način kako imava vse to urejeno gre pošteno v nos. Midva pač imava tako urejeno da vema npr. kje se kateri nahaja oz. če gre kateri kam za par uric . Npr. sma midvi bile na pijači pa me je moj poklical pa rekel čuj draga jaz skočim v avstrijo kaki 2-3 urce me nebo, pa nočem da si  v skrbeh ker nebom imel omrežja. Pa sem rekla ok ni problema previdno na cesti pa se vidima doma. No in ona takoj: joooj moj pa nikoli ne pove kje je pa kdaj pride, včasih mi po par ur tel. ne dvigne ampak meni tak odgovarja, jaz nebi mogla biti tak kot sta vidva. No in pol spet drug primer. Če sma midvi bile na kavici in je moj prišel na pijačo za nama malo kasneje, ker je slučajno bil v bližini mi je pač lupčka dal ko je prišel in se vsedel zraven mene dol. Naročil je pijačo in me mogoče objel ali pa me pod mizo prijel za koleno- prav tako jaz njega. No in ko sva naslednjič bili sami je začela govorit: jooj kak meni grejo pari na živce, ki vedno v gostilni skupaj sedijo pa si tu pa tam lupčka dajo, ali pa se celo držijo za nogo ali pa roko.... No in ok, jaz sem pač to razumela kot da ni srečna v svoji zvezi tako kot ima, ampak meni ni na pamet padlo da bi se vmeševala med njiju. Na pamet mi ni prišlo da bi rekla: joj kak mi gre tvoj na živce, ker nikoli ne pove kam gre, pa ker ti po par ur tel. ne dviguje. Pač vsak ima kak mu odgovarja. Mene je pred vsem to bolelo, ko sta z njenim izjavla joj miniko taka baba si, lepa, full dobra postava pol pa maš takega tipa zraven. user posted image  Ja kaj naj ? moj je zame pač najlepši cukrček kar obstaja. In če drugi tega ne akceptirajo in spoštujejo pa naj grejo.

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
29.1.2009 12:47:57   
komarka
Ja, saj nisem mislila resno! To je blo ironično...in pa drugi del"misliš,da si res najlepša" pa njej bodica.

Ma si v bistvu sama dobro analizirala: - kronično kritizira folk ker v resnici non stop sebe ocenjuje, se boji da ni dost lepa in fajn in oh in splih...in ker je tako negativno nastrijena skoz "šinfa". Ljubosumje - vsekakor. je pa znano, da za ljubosumjem trpi tisti, ki zase misli da ni dovolj dober in je v večnem strahu, da bo ostal sam-a.

Sej v bistvu se mi smilijo taki... Zaščiti se pred njimi je pa tud pomembno, ker znajo zlo razdiralno vplivat na človeka.
še dobro da si skenslala...

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 22
29.1.2009 20:13:22   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: komarka

Ja, saj nisem mislila resno! To je blo ironično...in pa drugi del"misliš,da si res najlepša" pa njej bodica.

Ma si v bistvu sama dobro analizirala: - kronično kritizira folk ker v resnici non stop sebe ocenjuje, se boji da ni dost lepa in fajn in oh in splih...in ker je tako negativno nastrijena skoz "šinfa". Ljubosumje - vsekakor. je pa znano, da za ljubosumjem trpi tisti, ki zase misli da ni dovolj dober in je v večnem strahu, da bo ostal sam-a.

Sej v bistvu se mi smilijo taki... Zaščiti se pred njimi je pa tud pomembno, ker znajo zlo razdiralno vplivat na človeka.
še dobro da si skenslala...

Ja res je. Zato pa sem jo raje skenclala, ker vseeno takih besed o svojem ne dovolim. Sploh pa če je kdo imel kakšen drug skriti namen.

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?