|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prihod v porodnišnico
3.3.2005 16:19:35   
Alina_alin
Ker bo junija zame prvič, me zanima kako je s prihodom v porodnišnico. Recimo, da ne greš v porodnišnico, kjer je tvoje stalno prebivališče oz. tvoj ginekolog:
1. Ali se moraš potem z izbrano porodnišnico dogovoriti vnaprej, da prideš k njim - Ali lahko samo na velik dan potrkaš na njihova vrata?
2. Poleg materinske knjižice še moraš verjetno predložiti kakšne papirje zraven - katere in kdaj jih dobiš?
Hvala vam za odgovor.
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prihod v porodnišnico
3.3.2005 17:05:14   
Anonimen
Priporočam ti, da šibaš v trafiko po posebno izdaje Mame - NOSEČNOST.
Tam notri vse piše.
Lahko pa greš rodit v Budimpešto, pa mislim, da ti ne sme nihče rečt, da ne moreš rodit pri njih :)-
Obvezno pa imej vedno s sabo Materinsko knjižico in poročni list (če si poročena).
To je to.
Aja, pa če gre partner s tabo, rabi potrdilo, ki v LJ stane 4.000 SIT.

(odgovor članu Alina_alin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prihod v porodnišnico
3.3.2005 17:21:59   
fricka
Sigurno boš obiskovala materinsko šolo. Ne skrbi, vse ti povejo kaj potrebuješ s seboj, od dokumentov do osebnih stvari. Saj imaš še mal časa.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prihod v porodnišnico
3.3.2005 18:37:34   
Gina
Lahko greš kamor hočeš.
Papirje dobiš vsaj kakih 6 tednov pred pdp.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prihod v porodnišnico
3.3.2005 22:23:14   
andrejaz
Moj primer: Jaz imam G v Ljubljani, šla pa sem rodit na Jesenice. Že kakšen mesec ali dva prej dobiš pri svojem G napotnico za rodit in napotnico za prevoz z rešilcem. Ker do PDP še nisem rodila, sem od takrat naprej nehala hodit k moji G na preglede. Od PDP naprej sem tako začela hodit na CTG,.. v porodnišnico Jesenice (Če bi morala rodit prej kot PDP pa bi pač prišla z napotnico na vrata porodnišnice).
Poleg materinske knjižice in obeh napotnic moraš imeti vedno nujno sabo tudi originalni izvid krvi zaradi krvne skupine.

:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prihod v porodnišnico
18.3.2005 8:42:03   
Rozalija
V šoli za starše dobi potrdilo če jo obiskuje, samo v lj dajo direkt zraven še za plačat.... tega mu ni treba, ker rečeš da boš rodila drugje.... potrdilo pa morajo dati, ker je brezplačno. Pol pa v lj plača tiste 4000 med tem ko si ti v porodnišnici.... potrdilo pa rabi, drgač ga ne spustijo zraven.

Drgač pa materinsko z vsemi izvidi pa napotnico, os.izkaznico, poročni list...... če te pa kje ulovi pa boš brez vsega boš pa še vedno lahko povsod rodila... te ne bodo zavrnil...

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

partner vs. očka in obratno
Admin

Moj partner je v mojih očeh tak očka, kot sem si ga predstavljala pred rojstvom otroka...

Ne; delala sem mu krivico, zdaj je veliko boljši. (27%)

Da; od njega nisem pričakovala veliko in pričakovanja so se uresničila. (16%)

Ne; predstavljala sem si, da bo boljši kot se je izkazal do sedaj. (22%)

Da; imela sem visoka pričakovanja in ni me razočaral. (35%)

Število vseh glasov: 167

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!