Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 10.4.2005 12:24:56
|
|
|
|
PiaM
|
Se pridružujem, ker imava popolnoma isti datum za :hudicek:. Še nekaj dooolgiih dni...;) Lep pozdrav:rozica:
|
|
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 10.4.2005 12:41:04
|
|
|
|
emaa
|
jaz jo Čakam 15.4. upam, da ne bo zamujala, da dobim termin za laparo, če zamudi, ma da ne pride, packa nesramna in da sem :nosecka:
|
|
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 10.4.2005 12:49:48
|
|
|
|
KMALU
|
Super, kar nekaj nas je.. Drzim pesti za vse vas, .. pa sporocite kaksen je rezultat.. :)
|
|
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 10.4.2005 13:20:19
|
|
|
|
SašaR
|
Tud jaz je nečakam (priti bi že morala pred 4.dnevi, vendar jo do sedaj še ni, sem pa včeri naredila en bolj pocen test, pa je bil -.:zmeden: Upam da je ne bo, in da bo naslednji test, čez nekaj dni boljši. Držim pesti za vse vas, da bo čimprej :modri::roza:
|
|
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 10.4.2005 13:24:25
|
|
|
|
PiaM
|
SašaR, jaz najbolj zaupam Clearblu-ju.Držim pesti kot za vse ostale.:miska: Emamair, želim ti nikoli več ss!!:hudicek: Pa že ta mesec :nosecka: :rozica::sloncek::modri::roza::nosecka::pujs:
|
|
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 10.4.2005 13:45:54
|
|
|
|
Nyah*
|
Tudi jaz je ne cakam 15.04. (Ema, bova skupi po test letele ane:)-:)-:)-). Sem jaz hotla tole temo odpret, pa si jo ze ti KMALU :bravo:, ker mi je lazje, ce je skupaj NE cakamo:bravo::)-:bravo::)-. Upam, da ne pride, da bomo :(( od srece in ne zaradi :hudicek:.
|
|
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 10.4.2005 13:45:56
|
|
|
|
Nyah*
|
Tudi jaz je ne cakam 15.04. (Ema, bova skupi po test letele ane:)-:)-:)-). Sem jaz hotla tole temo odpret, pa si jo ze ti KMALU :bravo:, ker mi je lazje, ce je skupaj NE cakamo:bravo::)-:bravo::)-. Upam, da ne pride, da bomo :(( od srece in ne zaradi :hudicek:.
|
|
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 10.4.2005 13:48:54
|
|
|
|
KMALU
|
HOCEMO :modri::roza: HOCEMO :modri::roza: HOCEMO :roza::modri: :)-:)-:)- NOCEMO :hudicek: NOCEMO :hudicek: NOCEMO :hudicek: ...Mogoce nas bo bog uslisal, ce bomo bolj glasne.. :)-
|
|
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 10.4.2005 13:55:27
|
|
|
|
Nyah*
|
Delmo zaplesat: huga, buga :sloncek: huga, buga :sloncek: :)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 10.4.2005 14:11:23
|
|
|
|
marjetica81
|
Jaz bi :hudicek: morala dobiti včeraj 9.4., pa je še danes ni. Upam, da te nesramnice sploh ne bo. Malo še hočem počakati s testom, čeprav me zelo firbec matra :)-:)-:)- No vam bom sporočila še ta teden ali sem :nosecka: ali nisem. Pozdrav vsem. Marjetica :rozica:
|
|
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 10.4.2005 14:26:23
|
|
|
|
lucika
|
13.4 je moj datum. kaj pa vem, pocutim se tak, kot pred vsako m. k****čevo. torej nic dobrega ne kaze to. ne vem al naj sploh kaj upam... malo še vedno. držim pesti za vse ostale
|
|
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 10.4.2005 15:10:29
|
|
|
|
Anitka
|
Punce že stiskam pestke:miska::miska::miska::miska::miska: za vaše :modri::roza::modri::roza::modri::roza::modri::roza::modri::roza::modri::roza: Upam, da jih bo čimveč! Anitka:pika:
|
|
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 10.4.2005 17:53:00
|
|
|
|
Zmajevka
|
Kmalu, jaz sem dva dni pred tabo, upam, da ne bo nic, ce pa ze bo, pa vsaj naj ne zamuja!!! :miska::miska::miska: Zmajevka
|
|
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 10.4.2005 19:07:30
|
|
|
|
Sisy
|
Jaz jo čakam oz nečakam v sredo! Če misli prit bi pa srčno želela da res pride v sredo, ker če ne se mi cel sistem za laparo podre,kar pomeni, če bo zamujala, bom mogla datum za laparo prestavit...in potem bog ve kdaj bom dobila datum....:zmeden2:Tako da močno upam da bo točna! Razen če se zgodi čudež seveda;) Ema-si pozdravila Uršo? Še enkrat sori ker se ti nisem mogla pridržit,upam da se kmalu oddolžim ;) lp
|
|
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 10.4.2005 19:14:23
|
|
|
|
cmokec
|
Očitno se napoveduje dežek nosečk :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Držim :miska::miska::miska: za vsako izmed vas :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 10.4.2005 21:18:28
|
|
|
|
emaa
|
sem pozdravila Uršo, te pozdravlja nazaj Sisy
|
|
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 11.4.2005 7:06:58
|
|
|
|
Ada
|
Jaz je ne čakam danes, ampak me že fino stiska.
|
|
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 11.4.2005 7:11:43
|
|
|
|
Nyah*
|
Pri meni je se ni danes :bravo::bravo::bravo:, ampak me takoooo prsi bolijo, da sem prav tezko spala, z vsakim gibom , beznim dotikom me boliii:(. To najbrz pomeni, da prihaja :hudicek:, joooooj :((:((. No ja, dokler je ni, je se vedno upanje, ane punce:)-! Lep dan vsem, ki je ne cakate, vsem :nosecka: in ostalim sreckam:metulj:! Nyah
|
|
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 11.4.2005 9:02:18
|
|
|
|
Sisy
|
jst sem jo pa že dobila...ampak NISEM :( ker tko vsaj moj datum za laparo drži! :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 11.4.2005 9:05:43
|
|
|
|
emaa
|
me veseli, zdaj pa da še jaz dobim, pa še kaj prej, da pridem na vrsto pred prazniki
|
|
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 11.4.2005 9:46:26
|
|
|
|
Sisy
|
Ema držim :miska:....Če bova pa obe v maju bova pa skup jamrale.....:)-
|
|
|
|
Pridruzite se mi pri NEcakanju 11.4.2005 9:55:35
|
|
|
|
buškica
|
Tud jest ne čakam te packe. Mogla bi pridet včeraj ampak danes je na bojišču še mirno. Sporočim kdaj pride hladan fronta(beri M). lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?