|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pridobivanje teže
19.1.2007 15:31:14   
pupi
Helo!
Mene spet nekaj zanima. Kdaj ste začele pridobivat na teži? Jaz sem v 13 tednu, pa so moji kilogrami še vedno enaki. Mam čez dva tedna pregled pri G pa bom njo vprašala kdaj bi naj začeli kilogramčki naraščat, me pa vseeno zanimajo vaše izkušnje s težo. Hvala za odgovore!!
čao
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pridobivanje teže
19.1.2007 15:36:06   
triša
Jaz sem od začetka 4 kg shujšala,po 3 mesecu pa do poroda sem pa pridobila 25 kg. Tako da nič naj te ne skrbi se boš še mela dovolj časa de se zrediš, še preveč.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.1.2007 16:35:13   
2 Sraki
Ni panike, jest sem do konca 6 meseca pridobila le 2 kg. Imaš resnično še dovolj časa, kot je rekla triša.

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.1.2007 16:50:23   
Anonimen
Jaz sem v 15. tednu, pa ves čas ostajam na enaki teži.

(odgovor članu 2 Sraki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.1.2007 16:58:43   
Anonimen
Ne, se preveč sekirat imaš dovolj časa. Jaz sem se v celi nosečnosti zredila 8 kg, pa nisem nič pazila. Pa še teh 8 je bilo v zadnjih 3 mesecih pred porodom.
Med tem ko sem pri prvem otroku pridobila 20kg postopoma.
Se pravi da to ni odvisno samo od človeka ampak je tudi od nosečnosti do nosečnosti drugače.

Layla

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.1.2007 17:12:28   
Anonimen
Sem se lotila prebirat tvoj blog... zdaj pa nehat ne moremuser posted image
Še dober da imam čas...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.1.2007 17:43:10   
Anonimen
Haha, saj bom jutri kaj novega pripisala. :)

Dobrodošla na blogu....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.1.2007 17:44:28   
pin
sama se nisem noseca...zato ti posredujem podatke drugih:
moja mama 11 kg, moja teta prvic 25 kg in drugic 30 kg,
moja znanka je v tretjem mesecu pa je pridobila 5 kg.

Vsaka nocecnost je drugačna...
mislim da je ekstremno samo ce pridobis do poroda 40 kg
tam do 20 kg pa si ok

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.1.2007 17:48:56   
Felicity
Na začetku shujšala 2kg
Po 16-17t se je začelo nabiat. V zadnjem m pred porodom (sem rodila 1m prej) 4 kg na mesec, mi je zastajala voda v telesu.
Do poroda +12kg, če bi šla do konca (še en mesec) najbrž še 4kg +.

Ne se sekirat, vse je ok.
Lepo user posted image  ti želim!!!

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.1.2007 18:05:01   
rožica81
Pupi, naj te ne skrbi, če ne pridobivaš kilogramov, saj jih še boš user posted image  Jaz sem jih že na začetku kar nekaj pridelala, sedaj jih pa še bolj intenzivno user posted image

LP, rožica

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.1.2007 11:43:09   
BARBARA R.
Iz priloge tednika 7 DNI iz leta 2004; - od 0 do 12 tedna - 10 % teže
                                                        - od 13 do 20 tedna - 25 %
                                                        - od 21 do 28 tedna - 45 %
                                                        - od 29 do 36 tedna - 20 %
                                                        - od 36 do 40 tedna - 0 %

In čimmanj težav s težo!

user posted image  

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.1.2007 15:47:49   
katis
Ojla,

jaz sem v 13.tednu in imam cca 1 kg minusa. Ker pa imam sicer malce čez 90 na 171 cm, mi je G rekla, da naj ne bi do konca pridobila nič, ali pa celo še kakšno kilo dodatno dol dala user posted image

V glavnem, zaenkrat se čisto nič ne pazim, res pa je, da mi je zaradi hudih slabosti in bruhanja težo vzdrževat zelo enostavno. Upam, da mi tudi v prihodnje ne bo težko, ker sladkarije mi smrdijo, v glavnem sem na sadju, tudi jogurtih, malo mesa in ostale zelenjave.

Če pa bi mi kile začele rasti, bi pač morala malce na dieto. Pušenjak pravi, da je najbolj zdrava dieta v nosečnosti tista za diabetike. Torej nič cukra, sladic, belega kruha in navadnih testenin. Upam pa, da to vseeno ne bo potrebno user posted image

LP

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu BARBARA R.)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.1.2007 20:28:34   
pupi
Punce hvala vam za odgovore, saj vem da lahko take stvari vsepovsod prebereš, a najbolj resnično je to ker mi napišete ve, z izkušnjami!!!!! Upam le da bom med tistimi srečnicami, ki jim kilogrami ne bodo delali težavuser posted image , ampak na to verjetno velikokrat ne moreš vplivat user posted image user posted image .
Še mi ni dovolj: Kdaj ste pa kaj začele garderobo menjavat? Mam občutek da me že vse hlače tiščijo, kg pa enaki. No verjetno je to tudi zato ker sem tudi jaz na začetku 2kg shujšala, zdaj pa se je mogoče že kaj na trebuh prijelo?! Kdaj se vam je žačela user posted image  poznat, trebušček mislim?
Hvala še enkrat.user posted image user posted image
ČAO

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.1.2007 6:51:11   
jst86
Dobro jutro!
Meni se zdi da me tudi vse hlače tiščijo-pa sem v 8 tednuuser posted image .najprej sem shujšala za kg, nato pa sem dobila nazaj 2kg pa mi ni jasno ker ne pojem tako veliko-no razen sadja. Jst nameravam po trgovinah čez kakšen dober mesec če me seveda user posted image  ne prehiti preveč.Menda se dobijo hlače za reguliranje pasu-ima katera izkušnje?

pa pa

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.1.2007 9:37:13   
Nikki24
Tudi mene že vse tišči, pa sem šele v 9. tednu, teža pa ostaja enaka. Tako da jaz večino časa kar v trenirki okoli hodim.

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.1.2007 16:09:55   
najina pikica*
jst sm štartala iz 50 kg,ko sem bila v 12 tednu nosečnosti sm se zredila za +4 kg in moj bušček je bil že kr napet in iz profila viden zato sem mogla zamenati vse hlače,ker so mi bile tastare pretesne...kile so kr naraščale kot zmešane user posted image
sve tam do 20-25 tedna,pol se je pa ustavlo...tako da sem prišla na 74 kg (+24).no s porodom je šlo takoj dol -10kg,z ostali viškom kil se pa še borim....no ampak počas tut to izginja....user posted image

(odgovor članu Nikki24)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.1.2007 15:35:26   
augusta
Jaz sem štartala iz 54 kg in v 8 tednih dobila 59 kg. Mislim, da je razlog v tem, da mi skorajda ni slabo, apetit pa se mi je izboljšal. Najbolj sem se zredila v trebuh, in na žalost so mi vse srajce in hlače že pretesne. Mislim pa, da se mi trebušček ni povečal zarad rasti otroka, ampak bolj zarad kalorij, saj sem dobila tiste obroče maščobe. Me pa ful moti: ponoči, pa spodnje perilo me reže.. a mate druge tud te težave? Hujšanja se skoraj ne bi lotila no, pomoje ni zdravo.

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.1.2007 15:57:18   
zabica26
Mene je G začela tehtati pri prvem pregledu-torej 8.tednov. Od 8. tedna do dopolnjenega 18. tedna sem se zredila 1,4 kg. Sama bi sicer po občutku rekla, da sem od začetka nosečnosti mogoče pridelala ene 2,3 kilce. Je pa res, da mi niti slabo ni bilo, jem vse, sem pa opazila, da pojem manj sladkarij kot sem jih. Trebuh sem sama začela opažati okoli 12. tedna, (ekstremno) večati pa se mi je začel prejšnji teden. S 17. tednom sem tudi začela nositi nosečniške hlače, ker so zelo zelo udobne. In ja, da se jih regulirati. Zgornji del hlač je iz elastičnega materiala, v pasu pa imaš iz notranje strani elastiko z luknjami, kamor vtikaš gumb. Ampak to je od modela do modela odvisno, kako je narejen. Odvisno kje boš kupovala. Sicer pa, če bi prej vedela, da bom dobila tolk fajn hlače, bi jih nosila že prej (no, mogoče ne, ker bi mi padale dol, ker so mi ta mejhne številke prevelike dostkrat). Mi je šel pa pas na mojih starih hlačah tako na živce od enga 12.tedna naprej, da so tele hlače res milina. Je pa res, da se lahko rediš po mili volje, ker se hlače prilagajajo tebi…tko da… user posted image
Men je rekla G, da je tam okoli 12 kg fajn, če pridobiš, je pa rekla, da je zelo odvisno od postave in vsega…vsaka nosečnica je zgodba zase. Jst sm bolj mejhna in sem bila že prej bolj suha, tako da upam, da se ne bom zredila preveč, ker bi želela do konca bit aktivna in v službi (ne želim prevelikih bolečin v nogah, hrbtu, zarad teže). Ampak, če bom pa bajsika pa bom…sam da bova oba zdrava!user posted image

(odgovor članu augusta)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.1.2007 16:33:57   
ribicau
No tkole, še moje:
do 14 t sem se zredila za 0,6 kg, potem pa do 30 t po 2 kg na mesec. Potem je šlo pa manj gor! Sedaj sem 38t noseča in sem se do sedaj skupaj zredila za 11 kg! v zadnjem mesecu sem pridelala le 0,5kg! Velika sem 170 cm in sem pred user posted image  imela 60,5 kg!

No to je to, če ti kaj pomaga....

LP

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 19
23.1.2007 10:30:43   
augusta
oj, hvala za odgovor. kje pa si kupila te hlače, jaz bi vsaj za doma rabila neke bolj udobne. Pa ne vem, kako bi ustavila apetit, ker me je vsak dan več.

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 20
23.1.2007 12:34:17   
BARBARA R.
Jaz sem jih pri prvi nosečnosti naročila pri Neckermannu in tudi bila zelo zadovljna.

user posted image

(odgovor članu augusta)
Neposredna povezava do sporočila: 21
23.1.2007 12:47:24   
zabica26
Trenirko imam iz Benetona (prav nosečniško), hlače pa sem kupovala v Popku (Ljubljana, pri Magistratu).

(odgovor članu BARBARA R.)
Neposredna povezava do sporočila: 22
23.1.2007 15:13:05   
Eca
En fajni spodnji del trenerke s pasom (vrvica za zavezat) in patentom čez trebuh sem si pred mescem dni kupila v H&M na nosečniškem oddelku za cca 4000 SIT. Meni je tako super da bi lahko še v njej spala. Raste s trebuščkom in jo bom nosila do konca.

Lp, Eca

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 23
30.1.2007 13:13:06   
Mavrična zvezdica
Jaz sem v 15.tednu in sem se zredila za 3 kg - od tega 2 kg v prvem mesecu in pol in žal takorekoč iz nič, kajti res nisem jedla več, ampak raje manj.

Tudi med prvo nosečnostjo je bilo tako. Potem pa sem kg pridobivala počasi, nekoliko več v zadnjem mesecu zaradi zastajanja vode in rodila točno mesec pred rokom (zaradi bakterij v urinu) z 15 kg več kot pred porodom. Dol so šle pa kar hitro.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 24
31.1.2007 10:36:59   
jasnicaa
Sem v 18 tednu pa sem pridelala 5kg. Sem bila dokaj suha pred nosečnostjo 53 kg sedaj 58kg, jem ko mi paše imam pa tudi dosti večji apetit.

Ravno včeraj sem prebrala v časopisu MAMA, kako so današnje user posted image  obremenjene z  težo, otroka imaš celo življenje in ni  fer do njega če mama strada da bo lepa. Ne rečem ni  treba iti v skrajnosti tudi tisto ni dobro, ampak v nosečnosti se telo spremeni in to je potrebno sprejeti. Jejte veliko sadja in zelenjave pa kake vitaminčke zraven da bodo vaši user posted image  dobili vse kar potrebujejeo.

LP

(odgovor članu Mavrična zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?