zabica26
|
Mene je G začela tehtati pri prvem pregledu-torej 8.tednov. Od 8. tedna do dopolnjenega 18. tedna sem se zredila 1,4 kg. Sama bi sicer po občutku rekla, da sem od začetka nosečnosti mogoče pridelala ene 2,3 kilce. Je pa res, da mi niti slabo ni bilo, jem vse, sem pa opazila, da pojem manj sladkarij kot sem jih. Trebuh sem sama začela opažati okoli 12. tedna, (ekstremno) večati pa se mi je začel prejšnji teden. S 17. tednom sem tudi začela nositi nosečniške hlače, ker so zelo zelo udobne. In ja, da se jih regulirati. Zgornji del hlač je iz elastičnega materiala, v pasu pa imaš iz notranje strani elastiko z luknjami, kamor vtikaš gumb. Ampak to je od modela do modela odvisno, kako je narejen. Odvisno kje boš kupovala. Sicer pa, če bi prej vedela, da bom dobila tolk fajn hlače, bi jih nosila že prej (no, mogoče ne, ker bi mi padale dol, ker so mi ta mejhne številke prevelike dostkrat). Mi je šel pa pas na mojih starih hlačah tako na živce od enga 12.tedna naprej, da so tele hlače res milina. Je pa res, da se lahko rediš po mili volje, ker se hlače prilagajajo tebi…tko da… Men je rekla G, da je tam okoli 12 kg fajn, če pridobiš, je pa rekla, da je zelo odvisno od postave in vsega…vsaka nosečnica je zgodba zase. Jst sm bolj mejhna in sem bila že prej bolj suha, tako da upam, da se ne bom zredila preveč, ker bi želela do konca bit aktivna in v službi (ne želim prevelikih bolečin v nogah, hrbtu, zarad teže). Ampak, če bom pa bajsika pa bom…sam da bova oba zdrava!
|