Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pridite na vožnjo s helikopterjem :-) 9.5.2008 18:38:43
|
|
|
|
Anonimen
|
A je majorka?
|
|
|
|
RE: Pridite na vožnjo s helikopterjem :-) 9.5.2008 18:42:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, čistilka. Puca vojašnico. Sej veš, kakšne so moderne Fate - use poznajo. Kar je treba in kar ni.
|
|
|
|
RE: Pridite na vožnjo s helikopterjem :-) 9.5.2008 18:48:40
|
|
|
|
Udb
|
Tut vojašnica Novo mesto ma dan odprtih vrat. Bomo šli pogledat "eliopter". Ja, pa baje bo Seba iz BB tm.
|
|
|
|
RE: Pridite na vožnjo s helikopterjem :-) 9.5.2008 18:49:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi imamo pa BELIPOPEL al' pa KOPTEL.
|
|
|
|
RE: Pridite na vožnjo s helikopterjem :-) 9.5.2008 19:28:53
|
|
|
|
Majchi
|
Joj Plemenita, kdaj se bo pa to dogajalo? Jaz imam jutri piknik za svoj rd, moja res velika želja pa je se peljat s helikopterjem. A bojo cel dan vozili ljudi? Mogoče bi mi pa ratal se kljub gostom zorganizirat in se peljat .
|
|
|
|
RE: Pridite na vožnjo s helikopterjem :-) 9.5.2008 19:31:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Začne se že zgodaj dopoldan, vleklo se bo pa vse do poznega popoldneva. Lansko leto sem zamudila, ker sem delala, letos me pa čisto nič ne briga - GREM. U luft!
|
|
|
|
RE: Pridite na vožnjo s helikopterjem :-) 9.5.2008 19:38:01
|
|
|
|
Majchi
|
Oooo kok bom zdele deca angažirala, sam da bom lahko prišla in to že dopoldne. Plemenita, kako te spoznam? Sem enkrat zasledila, da si iz Črnuč, mogoče se celo poznava.
|
|
|
|
RE: Pridite na vožnjo s helikopterjem :-) 9.5.2008 19:43:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Oprosti, ampak mene pa ne boš mogla falit, verjemi. Zagotovo bom edina blondinka s taxi čepico s ščitnikom. Kar pocukaj me.
|
|
|
|
RE: Pridite na vožnjo s helikopterjem :-) 9.5.2008 19:51:05
|
|
|
|
Majchi
|
Evo Plemenita, pa te bom res! Boš dopoldne že tam? Mah sej ne morem verjet, si me čist zapalila . Pa me vojska drugač čist nič ne zanima, letela bi pa takoj.
|
|
|
|
RE: Pridite na vožnjo s helikopterjem :-) 9.5.2008 19:58:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj mene tudi boli kita za vojsko, ampak bom šla pa pogledat, kako izgleda moj taxi teren iz zraka . Ti pošljem moj GSM na ZS, prav? Pa me pokliči, ko boste štartali, da se najdemo.
|
|
|
|
RE: Pridite na vožnjo s helikopterjem :-) 9.5.2008 19:58:41
|
|
|
|
sani1
|
Tudi mi pridemo. Plemenita 007- če te vidim te pocukam... Pa da zrihtaš vožnjo, če ne boš drago plačala...
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Pridite na vožnjo s helikopterjem :-) 9.5.2008 20:01:26
|
|
|
|
katjandraž
|
Plemenita, pa si me končno prepričala, da sem poiskala link od jutrišnjih aktivnosti v FRS. Moj mož namreč pravi, da ne bo voženj s helikopterjem, tudi tam dela, in na žalost ima prav. Bodo pa vožnje z valuki, kar je tudi zanimivo. Link: http://slovenskavojska.si/pdf/dogodki/2008/FRS.pdf
|
|
|
|
RE: Pridite na vožnjo s helikopterjem :-) 9.5.2008 20:01:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz že toliko stvari drago plačujem, da tebe sploh ne bom opazila med vsem tem.
|
|
|
|
RE: Pridite na vožnjo s helikopterjem :-) 9.5.2008 20:02:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjandraž Moj mož namreč pravi, da ne bo voženj s helikopterjem, tudi tam dela, in na žalost ima prav Seveda bojo, če imam pa rezervirano eno. Menda si niso danes popoldan premislili?
|
|
|
|
RE: Pridite na vožnjo s helikopterjem :-) 9.5.2008 20:11:46
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007 Mi imamo pa BELIPOPEL al' pa KOPTEL. pri nas pa LIKOPLA
|
|
RE: Pridite na vožnjo s helikopterjem :-) 9.5.2008 20:12:19
|
|
|
|
Majchi
|
Hej punce, ne se zdej hecat .
|
|
|
|
RE: Pridite na vožnjo s helikopterjem :-) 9.5.2008 21:37:24
|
|
|
|
sazi
|
pri nas pa LIKOPLA Pri nas pa TP-TP.
|
|
|
|
RE: Pridite na vožnjo s helikopterjem :-) 9.5.2008 22:13:39
|
|
|
|
lefairyon
|
ja bi tud letelaaaaaaaaaaaa...pa za ju3 mamo plan nekam na izlet... ko so pri nas meli otvoritev policijske postaje so govorili da se bo lahko šlo mal v luft pa ni blo pol nč iz tega...mam pa full željo letet s helikopterjem in z letalom...z letalom bom junija si bom to "kupla" za rojstni dan, a helikopter je malo težje kr tak dobit...tak da se mogoče vidimo...upam
|
|
RE: Pridite na vožnjo s helikopterjem :-) 9.5.2008 22:40:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Bodo pa vožnje z valuki, kar je tudi zanimivo. In kako zgleda to cudo, lahki kolesni oklepnik... ?
|
|
|
|
RE: Pridite na vožnjo s helikopterjem :-) 10.5.2008 10:37:47
|
|
|
|
sayuri
|
Sem bila lansko leto. In se peljala s helikopterjem nad Ljubljano. Lepa izkušnja.
|
|
|
|
RE: Pridite na vožnjo s helikopterjem :-) 10.5.2008 21:30:26
|
|
|
|
sani1
|
Plemenita sem gledala če te bom kje videla, pa te ni bilo... Pa tudi helikopterja ne...
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Pridite na vožnjo s helikopterjem :-) 11.5.2008 10:46:21
|
|
|
|
Majchi
|
Mi potem nismo šli. Sem imela ob 13ih že povabljene na piknik. Ampak, če bi bil pa res helikopter...bi bla pa tok vesela . Plemenita, vseeno hvala .
|
|
|
|
RE: Pridite na vožnjo s helikopterjem :-) 11.5.2008 16:19:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sani1 Plemenita sem gledala če te bom kje videla, pa te ni bilo... Pa tudi helikopterja ne... Bila sem, bila, ampak popoldan. Ob 13:30 sem šele vstala (iz nočne, klinc) in moj dragi me je potem še napol zaspano vlekel tja. Tašča, tast in otroka so bili pa tam že od 11-ih dalje. Prva stvar, ki sem jo tam naredila, je bila ta, da sem enega vojaka vprašala, kje je kantina. Brez jutranje kave namreč ne gre. Potem sem si pa počasi šele začela ogledovati tiste puške na stojnicah, pa tanke in podobno šaro. Ja, tudi helikopter je bil, ampak baje samo za nekatere otroke nekaterih zaposlenih. Baje. Ne vem, zakaj tako. In ravno, ko sem zajtrkovala čevapčiče in ražnjiče, je nekaj miz naprej sedel minister Erjavec. Mojega dragega sem vprašala, če ministra lahko povabim na en ples (so ravno vrteli Atomik Harmonik ), pa mi je svetoval, da raje ne, če se nočem naslednji dan gledati v kakšnem Žurnalu . In tačas, ko sem razmišljala, kaj bi in česa ne bi, so g. minister vstali, se usedli v črnega audija z zatemljenimi šipami in se odpeljali. Pa sem ostala brez soplesalca.
|
|
|
|
RE: Pridite na vožnjo s helikopterjem :-) 11.5.2008 22:17:44
|
|
|
|
sani1
|
Ja plemenita. Helikopterja ni bilo, ker smo mi bili tam od jutra in ti iz prve roke povem. Jaz sem pa čakala in čakala ministra Erjavca pa me je moj dragi ravno preden je prišel odpeljal domov, ker je vedel, da bom šla do njega in mu kaj rekla. Vem, da se boš smejala ampak ti povem, da mi je zelo simpatičen... Me je pa sonce nabliskalo ko . Zgledam zdej kot en zidar. No je blo pa kar zanimivo moram priznati, ampak ker je moja sorodnica malo višje po činu v vojski sem se morala skoz neki rokovat pa en novinar je hotel, da dam še intervju. Pa sem rekla, da nimam kaj za povedat. Mogoče naslednje leto... So se pa zelo potrudili in smo se tudi pošteno najedli. Je blo fajn, ker ni bilo potem treba kuhat doma. Moja pupa je bila pa pridna in je uživala v vozičku. Mene so pa noge bolele zvečer... No lepo se imej. In če ne prej se drugo leto zagotovo vidiva tam. Velja?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?