Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pride ženska k zdravniku 11.5.2008 22:00:33
|
|
|
|
rainbow
|
A ni res? meni je bila tudi strašno všeč; predvsem ta direktnost, humor , pa tudi krutost; matr sem jokala na koncu
|
|
RE: Pride ženska k zdravniku 11.5.2008 22:01:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dejča Mi je prav žal, da sem jo že prebrala. Lusen komentar... . Nisem se brala, hvala za info :).
|
|
|
|
RE: Pride ženska k zdravniku 12.5.2008 7:52:03
|
|
|
|
zvesta
|
Jaz sem zdaj na 55. strani... In se bere kot namazana.... Do sedaj mi je zelo všeč...
|
|
|
|
RE: Pride ženska k zdravniku 16.5.2008 18:03:17
|
|
|
|
zvesta
|
Kaj sem pa jaz danes prejokala ob tej knjigi. To ni za verjet. Še dobro, da je konec, ker sem rdeča v faco od joka. Me je moj najprej vprašal, če se je kaj zgodilo, ko je prišel domov.
|
|
|
|
RE: Pride ženska k zdravniku 20.5.2008 21:30:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Jo ravno berem; mladosten stil pisanja, tipično moško razmišljanje izjave za poscat od smeha...vendar z grenkim priokusom. Jz jo prav s težo na duši berem in nikakor ne morem reči da je lahkotno branje...(oče mi je umrl za rakom in vem kako poteka kemoterapija...). Pa še dva citata iz knjige, eden za življensko vodilo in eden, ki me je do solz nasmejal: "če ne gre tako kot je treba, je treba tako kot gre." "...tako sem bil ponosen, kot bi bil ponosen pes s sedmimi ****i..."
|
|
|
|
RE: Pride ženska k zdravniku 21.5.2008 11:10:35
|
|
|
|
Taj
|
dobra knjiga. Ne pomeni sicer vrhunca beletristike, a upoštevaje vse okoliščine (da je avtorjev prvi roman in da gre za neke vrste avtobiografijo) nedvomno za pohvaliti in priporočiti! Pretrese. Četudi vemo za vse grozote raka, vsakič znova zaboli...še posebej, ker so tako mlada družina. Njega bi pa v rit brcnila. Jaz ne bi zmogla tolkšne tolerance. Ga ne razumem in pika!Egoist, četudi se je na svoj način trudil. Ampak vseeno... Berite!
|
|
RE: Pride ženska k zdravniku 28.5.2008 8:08:11
|
|
|
|
atinav
|
Odlična knjiga ...preberite jo...
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?