Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pri nas pa mravlje..... 26.5.2005 20:07:55
|
|
|
|
ZARA
|
Ma pol pa po Biokill skoč pa našpricej...a si že probala z njim??
|
|
|
|
Pri nas pa mravlje..... 26.5.2005 20:08:45
|
|
|
|
aljča
|
Annny probaj še s soljo in pekočo rdečo papriko.So se mi prej punce mal smejale ampak moja tašča jih je s tem pregnala na vikendu.Resno se ne hecam. L.p:Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.5.2005 20:29:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Pri nas pa mravlje..... 26.5.2005 20:49:40
|
|
|
|
Annny
|
Al pa bodo vse pojedle:)-:)-:)-:)-:)- Biokila pa nočem, ker nam ležejo po kuhinji:zmeden2:
|
|
|
|
Pri nas pa mravlje..... 26.5.2005 21:19:59
|
|
|
|
žiža
|
a mate zemeljske mravlje al tiste miniaturne faraonke?
|
|
|
|
Pri nas pa mravlje..... 26.5.2005 21:21:16
|
|
|
|
puncica
|
kup uno stvar (ne vem kak se reče:zmeden2: ) ko mravlje to zadevo nesejo v gnezd pa potem tam vse pocrkajo. To je najbolj učinkovito in smo že tako pregnal mravlje iz nemogočih razmer. Bom vprašala mojga kak se reče
|
|
|
|
Pri nas pa mravlje..... 26.5.2005 21:22:24
|
|
|
|
puncica
|
Faracid je baje, je pa odvisno al so faraonke al druge mravlje:zmeden2:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.5.2005 21:27:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
Pri nas pa mravlje..... 26.5.2005 21:38:05
|
|
|
|
žiža
|
faraonke je skoraj nemogoče pokončati (ne vem kako naj lepše napišem :zmeden: pobiti :zmeden: ) menda jih samo preženeš. Pri nas smo jih imeli v bloku. Pred parimi leti na enem koncu, pa so jih tisti goustbastersi pregnali na naš konec. Pa so spet prišli izganjevalci (smo morali za 3ure zapustiti stanovanja :zmeden: ) in sedaj jih mi nimamo :bravo: S pecilnim je pri nas pomagalo toliko časa, dokler niso našle druge luknje. Male :hudicek: pa so zlezle tja kjer je najbolj ozko. recimo med platnice knjig :( v pralni stroj :( :( v kruh :( :( :( Edino v hladilik niso prišle. Smo zato imeli v tistem času zelo poln hladilnik :bravo:
|
|
|
|
Pri nas pa mravlje..... 26.5.2005 21:42:17
|
|
|
|
eva1
|
Nam pa mravlje po kopalnici lezejo-milijon jih je! Pa sem že probala Biokil, pa nič, Raid peno proti mravljam-nič, pasti za mravlje-en teden izginile, potem so spet veselo naselile na drug konc! Imam pa one ta črne in jih za boga ne spravim ven!!! Tako da jaz sem že brez idej!!! Lp, Eva in Luka
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.5.2005 21:46:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
Pri nas pa mravlje..... 26.5.2005 22:19:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma kaj pa imate to za ene mravlje??? Mutirane? Drogirane al kako? Naše štajerske so pa tako nežne, da jih kar strah postane, še preden pridejo k nama. Bežijo ko nore od naju.9nebesa9nebesa9nebesa
|
|
|
|
Pri nas pa mravlje..... 26.5.2005 22:52:04
|
|
|
|
Pinja
|
Men je zadnjič sosed rekel, da bi lahko pet potic spekla, tolk pecilnega imam potresenega :)-. Sem pa v pritličju hiše in sem pecilni natresla okol in okol bajte ob robu pa še po stanovanju, tam kjer sem vidla da not lezejo. Za enkrat je mir, vidim samo občasno kakšno, po moje skozi odprta vrata zaluta 8). Probaj še v omare natrest pecilni, definitivno pa ga moraš dat tam, kjer vidiš da imajo pot. Men jih je ratal pregnat.
|
|
|
|
Pri nas pa mravlje..... 26.5.2005 23:43:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Kar se tiče faraonk, nam ni pomagal pecilni, cimet, poper... nič od niča!!!!!!!!!!! Potem pa sem zaprla vsa okna in vrata, pošpricala s faracidom in takoj zatem še z biokilom, pa šla za dva dni od doma. Ko sva prišla nazaj, pa sva vse lepo prezračila in oprala vse omare... pa jih ni bilo 2 meseca, potem so se začele pojavljati v kopalnici. Naj vam povem, da sem se jih pa znebila! A vam zaupam kako? Preselila sem se! :)-:)-:)-
|
|
|
|
Pri nas pa mravlje..... 26.5.2005 23:57:31
|
|
|
|
Annny
|
Mi nimamo faraonk, ampak čisto navadne mravlje8) Nič, vse je za probat..bom poročala, če bo kaj delovalo...upam, da kmalu, ker se mi bo drugače kar zmešalo:grrr::hudicek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?