|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pri kolikih letih ste začeli razmišljati o sv...
26.10.2005 12:43:16   
cute_devil
No mene zanima..kolk ste bli stari, ko ste u sebi prvič začutili, da si želite met svojo družino, polno ljubezni..veselja..meni se vsi zelo čudijo, ker si pri 16 letih ful želim met otroka..ampak ne tega jemat dobesedno..želim si otrok..ampak ne še zdaj..sm še premlada, moram končati šolo..najti službo..potem pa verjetno že bo čas za kakšno "štručko"..no..kaj pa je pri vas najbolj vplivalo nato, da se je v vas prebudila želja po otrocih..
a ni lepo vedet, da imaš ob sebi moža, ki te ljubi..skupaj pa ustvarita novo življenje..nekaj kar vama ne more nihče uzet..nekaj kar je samo vajinega..
mal pište o tem..
večina na tem forumu sklepam, da je mamic..pri kolikih letih ste imele prvega otroka..vam je blo žal da ste takrat zanosile..in tako dalje..user posted image

Love is in the air...everytime i look around...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pri kolikih letih ste začeli razmišljati ...
26.10.2005 12:46:58   
CUKRČEK
Že od nekdaj sem si želela družine. Moža sem spoznala pri 19-ih, se pri 23-ih poročila in pri 25-ih povila prvo dete. Upam, da se nam pridruži še kako detece.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu cute_devil)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.10.2005 13:00:51   
magnolija
Pri tvojih letih si jaz nisem predstavljala, da si bom sploh kdaj želela otroka, pa ni minlo dolgo, ko sem spoznala mojega, zdaj pa bi že mela user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3
26.10.2005 13:31:26   
Sandra-4
Jaz pa pravzaprav nikoli nisem premišljevala o tem, niti nisem imela kakšne želje po otroku, dokler nisem pač začutila, da je najina ljubezen tako velika, da jo lahko dava še nekomu. Mislim, da sem morala čustveno dozoreti in ko se bo najina user posted image  odločila priti na svet, je bova zelo vesela.

(odgovor članu magnolija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.10.2005 13:43:28   
Anonimen
hmm..nekak sem vedno vedla da bom mela familijo, sej se mi je to zdel ok in normalno. mislm nikol si nism sebe predstavlala kot samsko al pa brez otrok.
drgač pa ko sem spoznala mojga moža sem vedla da je to to..bla sva najprej 3 leta skup in pol sva se poročila in se takoj odločila za otročka. to je vse ratvalo spontano, prihajalo je z ljubeznijo samo od sebe.

(odgovor članu Sandra-4)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.10.2005 13:54:45   
cute_devil
Lara..zlo zlo lpo..no..jz tud nekako že od nekdaj vem, da sem pripravljena na družino in na odgovornost, ki jo le-ta prinaša..ko sem spoznala mojega fanta..sem se zlo bala, da me bo pustu..jz mam 16..on pa 24..bala sem se..da se bo naveliču čakanja na mojo pripravljenost na družino..ampak.sam mi je reku, da me bo počaku, kolikor bo pač trba..ker me ljubi..in da sem jaz tisto..kar si je vedno želel..ljubeča oseba..oseba, ki mu vedno stoji ob strani..in oseba, ki ji lahko zaupa..itd..reku je, da če sm se odločla z njim preživet ostanek mojega življenja, da tko tudi bo..ker si pač tud on tega zlo želi..tko da..se zadnje čase zlo pogosto pogovarjava o otrocih..in že delava načrte za prihodnost..user posted image ..to se mi zdi zlo fajn..
sam ne razumem pa ljudi, ki mislijo da sem za ti še premlada..hmm..ljubezen ne gleda na leta..ko si pripravljen..si pač pripravljen..in sama mislim, da ni nič narobe, če si želiš otrok..user posted image

< Sporočilo je popravil cute_devil -- 26.10.2005 14:08:46 >

Love is in the air...everytime i look around...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.10.2005 14:30:07   
Anonimen
ja cute devil vse lepo in prov in vidva se kr mejta rada in vse to. sam tolk bodta pametna da bosta najprej za svojo šolo poskrbela pol pa dalje.

drgač ti povem pa šeeno plat medalje. js sem pr tvojih letih tut mela že zlo resnga fanta. on je bil 6 let starejši od mene. hodila sva 6 let...on je zidov hišo že..mal je podedvov mal je sam pacov. mel je službo js še v šoli, fax sem zabluzila. in računala sem tko k ti da je to to in da bova midva enkrat familija in vse to. no nažalost takratno in zdejšno veliko srečo se je to končalo - on je najdu eno drugo. hočem ti povedat, če se slučajno ta zveza k jo maš zdej izneveri, ne obupavaj, ker lahko za njem pride še boljši človek!

Neposredna povezava do sporočila: 7
26.10.2005 14:36:58   
ur+sa
kaj pa vem.. imela sem cilj,da bom 99% pri 18.ih postala mamica... pa mi ni uspelouser posted image
zeljo pa imam ze dolgo dolgo....nevem koliko sem bila stara... user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.10.2005 14:42:37   
soncece24
tam nekje od 16. leta mam željo po otročku. ampak ne z glavo skozi zid ampak lepo počasi. no, zdaj sem 24 in še kr ne zgleda, da bom lahko to željo hitro uresničila, ker hočem najprej met čim bolj urejene stvari (faks, služba, lastno stanovanje)

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.10.2005 14:42:51   
malicki
Pravzaprav ti je že Lara zelo dobro napisala.

Jaz sem si že od nekdaj predstavljala, da bom imela družino, otroke. Močna želja po otroku se mi je pojavila nekje pri 26-27. letih, ko sem spoznala svojega partnerja. Sedaj pri mojih skorajšnjih 29. letih pa tudi načrtujeva bebico.

Jaz sem že res med malo poznimi, ti si pa sigurno rekorderka v mladosti na tem forumu user posted image

Nisi premlada za razmišljanje, da si nekega dne želiš otroka, družino, ampak za delanje načrtov pa si res premlada - takšno je moje mnenje.
Zdaj pa le živaj v ljubezni in mladosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.10.2005 15:25:37   
tejčica
Pri meni se je želja po otroku pojavila ko sva bila s partnerjem skupaj dobra 3 leta, stara pa sem bila 23 let. Ko sem mu zaupala svoje želje, sva ugotovila da si user posted image  želiva oba. In 2 dni pred najino 5. obletnico sva dobila hčerkico, ki je letos poleti dopolnila že tri leta. Se pa še danes tako živo sponim tistega pogovora in me preplavijo čustva. Ja, pa seveda tudi letošnjega pogovora, ko sva se odločila da delava na tem, da naša pupa dobi družbo. user posted image

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.10.2005 15:31:26   
Anonimen
Jaz sem to občutila s sedanjim partnerjem že na samem začetku, vendar je bilo treba najprej štalco uredit, zdaj pa delamo na kravci.

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
26.10.2005 15:38:27   
ma-ja
Jaz sem bila stara 16, ko sem spoznala svojega zdajšnjega moža. Takrat sem bila noro zaljubljena, vendar vseeno nisem imela želje po otroku. Vse drugo mi je prej šlo po glavi, npr. žuranje do onemoglosti. To obdobje je minilo po nekaj letih, končala sem faks, se zaposlila, potem sva se pa takoj poročila. Čez dve leti sva dobila sina (stara sem bila 26), 2,5 leti kasneje pa še hčerkico. Ni se mi zdelo nič prekmalu, vsako obdobje zahteva svoje. Otrok je velika odgovornost in ni samo buci-buci. Vsako zvezo postavi pred težko preizkušnjo in zelo spremeni stvari. Tudi, če imaš nekoga zelo rad, se otrok hočeš ali nočeš postavi pred vrsto. Zato ti svetujem, da uživaš in žuraš dokler ne boš končala šole in si priskrbela dovolj financ, da boš lahko uživala z otročkom. V tem času boš prav gotovo spoznala ali je sedanji fant tisti pravi, imaš pa še veliko časa, da spoznaš pravega. Samo ne hiti, vse bo še prekmalu prišlo!!!

(1.3.2006)ITM 23,9, Teža 65,3 kg.
(8.3.2006)ITM 23,2; teža 63,5 kg.

Neposredna povezava do sporočila: 13
26.10.2005 16:36:15   
lenika
Vedno sem si predstavljala, da bom nekoč imela družino. Nekje pri 22. pa sem si že kar resno zaželela otroka, ampak najprej je bilo treba dokončat faks, pa pripravništvo, pa redna služba, no sedaj pri 27. pa sem noseča.
Pri 16. letih pa si absolutno premlada za otroka, ker si za moje pojme še sama otrok, kar je za rosnih 16 let tudi normalno.

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.10.2005 22:02:38   
Anonimen
Da bom imela nekega dne svojo družino, vem že odkar pomnim, se mi zdi. Nikoli si nisem mislila, da bom ostala samska. Bilo je sicer obdobje, ko sem bila prepričana, da do neke določene starosti ne bo nič, ampak nekje v ozadju se mi je pa ves čas zdelo, da to ne bo držalo. In tudi res ni. Moža (zdaj že bivšega) sem spoznala nekje ob svoji polnoletnosti in tudi prvega otroka sem imela pri 18-ih. Niti za trenutek mi ni žal, da sem se tako zgodaj odločila zanj, saj sem vedno trdila, da je treba imeti otroke mlad. Nekoliko žal mi je edino za to, da nisem bolj previdno izbrala otrokovega očeta. No, ampak zato je pa zdaj bivši. In moj zakon je bil zame dobra šola. Zdaj vem, katerih napak (lastnih) ne bom nikoli več ponovila in za katere stvari ne bom nikoli več pustila, da se mi dogajajo s strani drugih ljudi. Sicer pa se kaj takega naučim vsak dan posebej. Celo življenje se učimo. Samska pa si res nisem nikoli želela biti, čeprav imam svoje trenutke, ko sem kakšen dan bolj volk samotar. Ampak tudi to jih imamo verjetno vsi. Lepo je, ko vem, da me nekje čaka nekdo, ki me ima rad (in jaz njega). Lepo je, ko vem, da je nekdo na moji strani, pa karkoli že ušpičim. Lepo je v bistvu tako ali tako vse, kar je povezano s srečno ljubeznijo in posledično z družino. Jaz vse to zdaj (spet) imam.

Neposredna povezava do sporočila: 15
26.10.2005 22:49:45   
KODA
Ko sem spoznala mojega moža.Pri25letih.Naprej se je pa vse spontano razvijalo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.10.2005 12:11:50   
Anonimen
Živjo,

No zelo lepo da že pri 16ih razmišljaš o otrocih. Tudi jaz sem že kmalu vedela, da bom imela nekoč ljubečo družino in vsaj dva otroka. Ta želja po otrocih je bila zelo velika ko sem bila tvojih let, ampak vedno sem vedela, da bojo ob pravem času. Bila sem v podobni situaciji kot ti, takrat sem hodila s fantom 7 let starejšim, in kmalu pa letu dni sva ugotovila da nisva za skupaj. Nato sem pri 19ih spoznala mojega ljubča, in sva se po 3 letih poročila. Sedaj pa se že 2 leti trudiva zanositi. Stara pa sem 26 let.

Hočem ti povedati, da uživaj dokler si mlada, naredi šolo in fax, najdi službo, ustvari si dom in nato otroka. Vsaj jaz sem taka, da bi otroku dala vse na svetu in ga zato nisem želela imeti, predno sem imela poštimane finance. Kako pa bi otroku rekla, tega ti ne morem kupiti.

Lepo se imej in uživaj potuj razišči svet...končaj šolo ..potem pa družina

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
27.10.2005 13:52:24   
DrejcDrejc
Jaz sem pa kar dolgo potrebovala, da je pravi človek v meni spodbudil materinski nagon, tam nekje pri 28-ih letih (zdaj sem pa 29). Prej sem potrebovala še čas zase, da se izpolnim v svojem egoizmu, da še marsikaj doživim, Da v določenih pogledih odrasem, da dosežem določene cilje glede šole in službe, pa da seveda najdem pravo osebo za ustvarjanje družine. Začutila sem pa takoj, da je to to. Prej pa nikoli, sploh nisem marala dojenčkov in malih otrok, ker nisem nikoli bila posebej v stiku z njimi. Zdaj pa čisto drugačna pesem, kako se vse obrne na glavo user posted image

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.10.2005 14:49:01   
Reja
Dober dan.

Ko sva se pred tremi leti z mojim pogovarjala na oddihu na morju o tem, da bova čez nekaj let prišla na morje z otročkom, se mi je čisto obrnilo. Začela sem razmišljat: to pomeni, da bom samo še eno leto čisto fraj brez obveznosti, potem bomo pa samo še otroke delali, šparali, nikamor šli... In potem bom noseča, debela, grda, neprivlačna, čustveno nestabilna.

Pol leta po tem miselnem šoku sem zvedla, da je noseč sorodnica, ki si nikoli ni želela imeti otrok. In potem se je njen pamž rodil. In takrat se mi je čisto obrnilo. Ko sem videla, kako me družinsko okolje osrečuje, mi ni bilo treba več vseh popoldnevov sedeti s "prijateljicami" na kavi in hoditi po trgovinah. Moje vrednote so se v nekaj mesecih čisto spremenile. Takrat sem bila stara 26 let.

Zdaj sem stara 28 let, živiva v najetem stanovanju in si urejava tistega, ki sva ga ravno kupila. Jaz komaj čakam, da bom user posted image , on, ki je bil nad mano pred nekaj leti čisto zgrožen, ker je mislil, da sem nedružinski človek, pa me vsak dan opozarja, da se zdaj že "moralno pripravlja na user posted image  in da bo kmalu pripravljen na posteljno user posted image  brez zaščite.

Stvari se obrnejo, ni kaj.

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.10.2005 12:46:26   
PIKA
Pri 39. letih, prej - ni šans, niti pomislila nisva. Živiva pa skupaj 17 let.

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.11.2005 17:15:16   
nInAzWeRiNa
Pika pa je šlo brez vseh težav? Mene pa zanima če je tukaj med vami katera zanosila in ga obdržala med faksom in kako je to sprejela okolica?

(odgovor članu PIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
10.11.2005 17:41:05   
PIKA
Razmišljati sva začela pred 3 meseci.

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
10.11.2005 17:50:49   
Marogica
Sama nisem nikoli kaj posebno od družini razmišljala, ko sem bila mlajša, ker so mi pač šle druge stvari po glavi. Od šole, uživanja, raziskovanja sebe in ostalih............Mislim, da je dosti povezano tudi, s kakšnim partnerjem si in koliko sta si "podobna" v razmišljanju in načinu življenja. Meni se je zdelo, da bi pri ca 28-29 letih lahko imela otroke, moj takratni partner pa se je zdel sam sebi premlad(takrat star 34 let). Torej iz tega ni bilo nič.
Tako sem si ustvarila družino šele pri 35, ker sem srečala "ta pravega". Žal mi je le v toliko, da se nisva srečala prej, ker bi lahko razmišljala o treh otrocih. Pri mojih (skoraj) 40 pa se mi zdi, da sta dva kar dovolj.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 23
10.11.2005 17:54:48   
eva1
Jst sem zlo hitro razmišljala o otroku...tam v srednji šoli...z mojim user posted image sva začela hodt, ko sem bila jaz stara 15 let in tam pri 17, 18 sem začela razmišlati, da si želim otroka kmalu v prihodnosti-no seveda sem najprej naredila šolo, se redno zaposlila in potem zanosila in pri 22 letih postala mamica mojmu lukcu! Ma ni mi niti najmanj žal in če bi zavrtela čas nazaj, bi še 1x želela da bi bilo tako, kot je sedaj!

Neposredna povezava do sporočila: 24
10.11.2005 17:54:59   
PIKA
Marogica, jaz jih imam 39, pa delava na prvem!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Imena
..noname..

Katero od naslednjih imen vam je najbolj všeč?

Timon (42%)

Evgen (9%)

Adam (35%)

Oto (14%)

Število vseh glasov: 278

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!