Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pri enem letu še nič ne je 19.10.2010 15:08:42
|
|
|
|
ledenaa
|
Eni otroci imajo takšno fazo,da več mesecev določeno hrano ne jedo. Enim pač preprosto ne paše in ko so večji začnejo jest. ne sekiraj se,če je otrok zdrav,lepo napreduje
|
|
|
|
RE: Pri enem letu še nič ne je 19.10.2010 15:14:18
|
|
|
|
oka
|
Je imela katera podoben primer in se je s časom uredilouser posted image Ja, jaz, pri obeh mojih in pri obeh se je sčasoma uredilo in sta začela normalno jesti. Pri mali madam je bilo res ekstremno, ker ni hotela jest praktično nič (tudi tam pri enem letu), danes pa je skoraj vse, edino fižola, zelja in žlikrofov ne mara.
|
|
|
|
RE: Pri enem letu še nič ne je 19.10.2010 16:04:45
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa Eni otroci imajo takšno fazo,da več mesecev določeno hrano ne jedo. Enim pač preprosto ne paše in ko so večji začnejo jest. ne sekiraj se,če je otrok zdrav,lepo napreduje Točno tako. Če je v vrtcu 14 dni je pa prav normalno da ne je, na ta način protestita. Moj cel mesec ni jedel nič v vrtcu, ampak res čisto nič. Ko pa si je prišel gor da žal bo v vrtec treba hodit, pa je začel jesti. Jap, takšne brihtne glave so tile naši mali nadobudneži.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.10.2010 16:42:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Pri enem letu še nič ne je 19.10.2010 17:34:57
|
|
|
|
TRIŠ
|
Hvala ste me potolažile očitno bo dorasel
|
|
|
|
RE: Pri enem letu še nič ne je 20.10.2010 8:55:09
|
|
|
|
kristinaj
|
moj bratranec je jedel samo pašto, pico, pomfri in mleko in kruh..... in še danes pri 30 je izbirčen
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?