|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prišla nazaj
8.12.2004 12:24:33   
tinkamiška
Pozdravljene pupe!

Sem se vrnila iz Londona in sem še čisto zmešana. Ja, štiri dni je za London čisto premalo, kakor koli pa, ja bil pravi odklop in sigurno ga bova z možekom še obiskala, takrat za malo dlje časa.

Sem pa grozno vesela:bravo::bravo::bravo:, za vse vas, ki ste nove srečke:nosecka:! Čestitam in vam želim vse najlepše!:rozica::rozica::rozica:

Sem žalostna za tiste:(, ki vam tokrat ni ratalo in ste tako dolgo čakale!

Sama nimam pojma kdaj naj ne pričakujem France, ker nisem več na Klomifenu in nimam pojma kakšen bo ta ciklus.

Vse skupaj vas lepo, lepo pozdravljam in se še beremo:rozica:

Tinka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prišla nazaj
8.12.2004 13:34:23   
baguSka
Tinka welcome spet med vsakdanji life!!! In spet med nas! Sm vesela za vaju da sta vsaj za trenutek odklopla možgančke od te SLO.
Tadeja.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prišla nazaj
8.12.2004 20:20:13   
tinkamiška
Saška, ja midva sva šla za štiri dni in to je čisto premalo. Sva pa uživala in tudi prehodila nevem koliko km!! Danes nisem šla na aerobiko, me tak fejst noge bolijo in utrujena sem ko :hudicek:! Sva pa rekla, da bova še šla takoj, ko bo priložnost. Tudi midva nisva nič:sloncek:, sva mela še tri cimre..., tako in tako sva bila preutrujena.

Baguska, hvala za dobrodošlico, je pa res, da paše takle odklop, ko imaš vsega poln kufer! No, zdej pa nazaj v realen svet, ki pa je trenutno veliko lepši, ker sva polna enih luštnih doživetij!

Pa-pa,

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prišla nazaj
8.12.2004 21:30:47   
Pia73
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: tinkamiška :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Sem vesela, da sta se imela lepo,...:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prišla nazaj
8.12.2004 21:35:59   
tinkamiška
Hvala Pia:rozica:

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prišla nazaj
8.12.2004 21:46:31   
Anitka
:rozica::rozica::rozica:Dobrodošla nazaj TINKA!:rozica::rozica::rozica:

:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prišla nazaj
8.12.2004 21:48:15   
tinkamiška
Tudi tebi hvala, Anitka:rozica:.

Moram priznat, da sem se ob vsakem napisu "internet" spomnila na vas in si želela pokukat na RR!

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prišla nazaj
9.12.2004 8:55:39   
koala
Hojla Tinka!
A sta že nazaj?? To je bilo pa hitro. Kaj pa piškotke, a sta jih našla in si pojedla kakšnega namesto mene, meni se zdi da ja, ker so se mi včeraj nekaj sline cedile!!:)- :)- :)- :)- :)- :)- :)- :)- :)-

Koala

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Prišla nazaj
9.12.2004 12:39:02   
tinkamiška
Koala:)-:)-:)-:)-, jedla sem ene piškotke, pa ne vem, če so bli tapravi, dobri so pa bli dobri!!!
Bo še treba it mal pogledat tja v London.;)

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?