Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pričetek poroda - znaki 24.5.2005 23:08:01
|
|
|
|
Gina
|
Ojoj, a si še kar doma? Zdaj pa mora biti že enkrat, tole ni pa nič, čakanje v nedogled.:ups: trebuh je na koncu itak napihnjen. Najboljši od teh znakov, o katerih pišeš je tisti, da hodiš kakat. To pomeni, da se maternica gotovo krči, (da imaš popadke), ker se s tem tudi črevesje, zato te tišči na wc. Upam, da boš zdaj pa res kmalu šla in se čim prej crkljala s svojim :duda: Drži se! Še čisto malo, pa bo, boš videla, da bo!!!:):):)
|
|
|
|
Pričetek poroda - znaki 25.5.2005 8:55:48
|
|
|
|
Amoss
|
Jaz imam iste težave že cel teden in vsak dan huje.Na blato hodim tudi 3 krat na dan, lulam nenormalno, popadke sem že imela skoraj vsak dan za kakšno urco, pol pa jih uzela magla.Trebuh imam trd kot bi prenašala kamenje.Pa nič.Zgleda da se še čisto nič ne dogaja. Sicer pa so mi v porodnišnici rekli da se stanje lahko v eni uri obrne,... Mene tolaži to pa naj še tebe:)-:)-
|
|
|
|
Pričetek poroda - znaki 25.5.2005 11:15:13
|
|
|
|
zi&mm
|
Gina, ja še sem doma in enostavno ne zdržim več, postajam vse bol sitna in me grabi neki strahec katerega do sedaj sploh ni bilo; se bojim, da ne bo vse prav s tem čakanjem, ne vem, sem čisto zmedena in še v podonišnico me naročajo na 3dni, pa razen CTG-ja ne naredijo ničesar; komaj čakam jutrišnji pregled, da vidim kaj bodo rekli; jaz bi že imela :duda: ob sebi. Amoss, sej vsi pravijo še malo pa bo, dej še čisto malo ampak so že tečni s temi izjavami; no včeraj se mi je končno spraznila baterija na telefonu in kot zanalašč mi je šel polnilec po gobe tako da me zdaj nihče ne dobi :ups: jaz sem si pa za silo vzela mamin telefon, če ga bi slučajno rabila...no, sej grem že danes po nov polnilec samo upam, da bo tel.čimmnaj zvonil...
|
|
|
|
Pričetek poroda - znaki 25.5.2005 11:54:16
|
|
|
|
Amoss
|
Tebe tolaži to da še maximalno en teden, kaj pa jaz,jaz pa lahko nosim še 19 dni, to je več kot 3 tedne,...:((:((:((:(( Če nebo šlo ti bodo naslednji teden tako sprožili porod. Saj bo notri nebo ostal.Malo naju bodo najezili najini :duda:predno pridejo ven, bodo pa zato pol bolj pridni:)-:)-:)-
|
|
|
|
Pričetek poroda - znaki 25.5.2005 12:09:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja Gina je lepo napisala. Kakanje je definitivno najboljši znak. Jaz sem pri nas greznico nažokala čez in čez tisti dan, preden sem rodila. Je blo tok fajn, me niti klistirali niso v porodnišnici...
|
|
|
|
Pričetek poroda - znaki 25.5.2005 12:13:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo en medklic: 19 dni ni več kot tri tedne, je pa v tem primeru res skoraj tako...
|
|
|
|
Pričetek poroda - znaki 25.5.2005 12:14:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Splišni a maš PMS? :)- K si dons tko picajzlasta :)-
|
|
|
|
Pričetek poroda - znaki 25.5.2005 12:15:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, neeee, saj nisem. Vsaj nisem hotela biti. Samo hecno mi je. Pa ne to čakanje, to vem, da ni. Sem bila sama na istem.
|
|
|
|
Pričetek poroda - znaki 25.5.2005 12:17:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Hitr hitr smajlija :splišnipripopasmajlijakisekesa:
|
|
|
|
Pričetek poroda - znaki 25.5.2005 12:18:43
|
|
|
|
Anonimen
|
:splišnipripopasmajlijakisekesa:
|
|
|
|
Pričetek poroda - znaki 25.5.2005 12:49:22
|
|
|
|
Amoss
|
Ups se opravičujem danes sem čisto nora.Ko se kuhala se nisem mogla spomniti kako se knedli naredijo in sem mamo v službo nadlegovala, da so se mi vsi smejali,..
|
|
|
|
Pričetek poroda - znaki 25.5.2005 13:53:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, kakanje je dober znak za pričetek. To sicer vem od drugih, pri meni ni blo tako. Jaz sem bla čist brez znakov 15 dni čez PDP. Držim pesti, da bo čim hitreje. :miska::miska::miska:
|
|
|
|
Pričetek poroda - znaki 25.5.2005 16:21:41
|
|
|
|
zi&mm
|
Alja, kako si pa zdržala 15dni čez PDP :zmeden2: meni je že 7dni zeeelooo doooolgoooo in bi rada čim prej imela ob sebi :duda: joooj, sam da ne bom še dolgo čakala, sem sem vsa nestrpna...
|
|
|
|
Pričetek poroda - znaki 25.5.2005 16:45:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Sploh ne vem. Vsi okoli mene so bli že čist živčni kdaj bo, jaz pa čist mirna. še dons ne vem, kako mi je to ratal. Moj dragi je pa vsakič planil pokonci, če sem ga poklicala. Res je bil bogi in jaz sem samo zarad njega komaj čakala da bo. En nasvet je, da si daš telefon na tiho zvonjenje in se ne oglašaš na tisoč klicev na dan, kdaj že bo, pa če je že kaj. Ti samo misli na to, da tvoj dojenček ve, kdaj je pravi čas, da se spoznata. Srečno:rozica::rozica:
|
|
|
|
Pričetek poroda - znaki 25.5.2005 18:16:36
|
|
|
|
Gina
|
No, jaz vsekakor upam, da te bodo čimprej notri obdržali. Jaz sem bila tako tečna, da sama sebe videt nisem mogla:ups:, pa nisem bila cel teden čez rok. Joj, kako mi je bilo težko čakat. Zato pa zelo sočustvujem z vsako, ki to prestaja. No, lumpek mali:duda:, saj ni tako hudo na svetu, zdaj pa hitro ven iz buha. mami te čaka, vsi te čakajo in čisto lepo ti bo. Crkljali te bodo in nosili po rokah. Torej pokukaj k mamici, da jo spoznaš.:love::duda:
|
|
|
|
Pričetek poroda - znaki 25.5.2005 18:25:05
|
|
|
|
zi&mm
|
Gina, upam da me jutri po CTG-ju in pregledu res zadržijo noter sicer ne maram bolnic ampak v tem primeru bom z veseljem ostala, le da bo čimprej :duda: ob meni. O tečnosti in sitnosti pa raje niti ne govorim; ko je kdo v dnevni, grem jaz v kuhinjo, če je kdo tam grem v sobo ampak samo zato, da sem sama; če je kdo v bližini vedno najdem kaj za skritizirat al razlog da bi ga nadrla pa čisto po nepotrebnem...
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?