|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pričakujete M?
15.11.2005 19:10:18   
ANA_P
Da vam povem. Jutri morem dobiti user posted image  (no, je 'ne' pričakujemuser posted image ). In seveda sem že žalostnauser posted image , spodaj že čutim napetost in vem da bo M prišla. Kako pa je kaj z vami?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pričakujete M?
15.11.2005 19:18:50   
Sisy
še ena ki je na istem kot jaz!!!!!user posted image

Tudi jaz je NE-pričakujem jutri...pa vendar....vsak mesec je ta vendar.....user posted image  me spodaj že šrafua,glavobol je že tudi bil,gospod izcedek pa je tudi že napovedal  njen  veličasten prihod....user posted image

žaaaaaaaalostna...matr spet ni ratal......user posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 15.11.2005 19:19:42 >

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.11.2005 19:25:14   
Teja K.
Upaj, da je to slabo počutje znak česa drugega. Mene nič ne šraufa in nič ne boli, pa user posted image  ni in ni. Tako,rada bi verjela, da je ni iz določenega vzroka.... Pa ne smemo obupat...Tudi user posted image  pridejo svoj čas...

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.11.2005 19:27:17   
Teja K.
Upaj, da je to šraufanje znak česa lepšega.NPR.user posted image .
Poznam pa to neučakanost, saj tudi mene muči že dolgo,pa nič ne pomaga. Moja user posted image  je nekaj odpotovala, G pa pravi naj ne skrbim, da so vse KT krive.
Pa ne obupajmo....

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.11.2005 19:27:20   
SANDRA
no pa nisem edina ki jouser posted image  ne pričakujem jutri....
mal me že ščipa,drugače pa nimam kakih posebnih znakov...
upam da je ne bomo dobile,ker me že jezi to čakanje iz meseca v mesec...

LP user posted image za srečo!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.11.2005 19:29:44   
jasny
Podobno dogajanje tudi pri meni. Ne pričakujem je v petek, pa že čutim da se pripravlja, beli izcedek je že prisoten. Že več kot dva tedna imam pekoče bradavice in zgleda, da so mi dajale le prazno upanje user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.11.2005 19:30:15   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Teja K.

Upaj, da je to slabo počutje znak česa drugega. Mene nič ne šraufa in nič ne boli, pa user posted image  ni in ni. Tako,rada bi verjela, da je ni iz določenega vzroka.... Pa ne smemo obupat...Tudi user posted image  pridejo svoj čas...

Kok ti že zamuja? Moja znanka je namreč naredila ene 10 testov,vsi seveda negativni, po 2 mescih zamude ji je pa počil film (men bi verjetn že prejuser posted image ) in je stopila do svojega ginekologa...in glej ga zlomka! Nosečka je bila! user posted image

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.11.2005 19:32:33   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: jasny

Podobno dogajanje tudi pri meni. Ne pričakujem je v petek, pa že čutim da se pripravlja, beli izcedek je že prisoten. Že več kot dva tedna imam pekoče bradavice in zgleda, da so mi dajale le prazno upanje user posted image user posted image user posted image .

A ti imaš tudi ta bel izcedk pred M? Jaz ga dobim vsak mesec,je kot nek napovednik ta rdeče user posted image ...Ni mi jasn v čem je fora da se to pojaviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jasny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.11.2005 19:34:18   
ANA_P
Izcedka še jaz sicer nimam ampak ti jutri javim, ker bo 1000000% prišel. Od maja se trudiva pa vsak mesec user posted image . Pa naj gre vse skupaj nekam!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.11.2005 19:35:14   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: ANA_P

Izcedka še jaz sicer nimam ampak ti jutri javim, ker bo 1000000% prišel. Od maja se trudiva pa vsak mesec user posted image . Pa naj gre vse skupaj nekam!

Koliko časa pa že poskušata?

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.11.2005 19:36:00   
Sisy
ups,sem šee zdaj videla da si napisala od maja...se opravičujem....user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.11.2005 19:36:49   
Teja K.
Meni zamuja že dva meseca user posted image . Vendar je G trdila, da je to posledica KT in naj le mirno počakam, da pride. Premišljevala sem že krepko in se odločila, da ta teden naredim test. Le strah me je rezultatov...

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.11.2005 19:38:25   
Sisy
dva meseca zamude zaradi KT? halo? pa testa še nisi naredila? Jst bi ga že ene desetkrat verjetn....user posted image

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.11.2005 19:39:01   
yennika
Sisy,kok dolgo pa že vi delate na tem?user posted image

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.11.2005 19:39:53   
Sisy
me je kr groza ko pomislim...od julija 2004.....user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.11.2005 19:43:23   
jasny
Tok sem razočarana nad tem mescem, da je kar groza. Prvi mesec sva vsak dan, zdej ta mesec pa vsak drugi, pa kljub temu ni ratalo. Jezna sem kot user posted image . Kok lahko psiha tako močno vpliva na vse to, mi ni jasno...enim se ponesreči, tisti ki bi pa radi imeli user posted image  jo pa ne morejo dobit.

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.11.2005 19:44:13   
ANA_P
Teja, naredi test, vem za punce, ki so takoj po prenehanju KT zanosile, že prvi mesec.

Sisy a si bila pri G.?

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.11.2005 19:44:21   
Teja K.
Ja,sem ga že 1x naredila, pa je bil negativen. Naslednjega se pa še bojim narediti in zvedeti slabo novico.Zdi se mi, da se G premalo skrbijo za nas in jim je vseeno. Midva pridno delava na user posted image  in od vseh strani slišiva le vesele novice o user posted image , pa se le skremživa. Tako pač je.
Sisy, si tudi ti jemala KT?

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   pričakujete M?
15.11.2005 19:46:38   
yennika
ojoj! Kolk pa si stara, če ni to skrivnost?

Midva pa dva meseca,ta mesec bo tri( upam , da ga ne bom štela zraven)!

Če pa sem čisto poštena, sva šele prejšni mesec začela delati intenzivno na tem, se držala dnevov O.

Bomo vidli kaj bo konc meseca oz. 1 decembra.

Želim si......user posted image

Bomo vidli, če mi je že namenjena.

lp

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.11.2005 19:46:47   
Teja K.
Midva delava od konca julija na tem....Žal še ni rezultatov.

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 20
15.11.2005 19:48:24   
NMJ
Tudi sama sem na tem. Jutri je ne-pričakujem. Niti misliti nočem na to. Pa vendar se že kažejo znaki prihajajoče M. Uf bom spet jezna user posted image  in razočarana user posted image , če pride ta user posted image .

Upam, da boste imele ostale več sreče. No saj sama še vedno upam, da bo pa tokrat morda uspelo zagledati user posted image .

Lepo noč  user posted image in user posted image  za srečo.

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 21
15.11.2005 19:48:42   
Sisy
ne nisem jih jemala....vendar pr meni do zanositve ni moglo prit ker sem imela zamašene jajcevode,bila sem na laparaskopiji,poleg tega morm sem še v klubu Klomifenk,za mano je kr nekaj stresnih obdobij in prav zato sem jezna ker nč ne rata...Vse so "kao" poštimal, zanositi pa nikakor ne morem....user posted image

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 22
15.11.2005 19:50:48   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: ANA_P

Sisy a si bila pri G.?

tam imam že stalno naročilnico! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 23
15.11.2005 19:52:08   
ANA_P
Teja, prav imaš!!user posted image
Dobima obisk, pred dvema mececema (kolega in kolegica) in se pogovarjamo o tem da bi midva rada že imelauser posted image , pa ona reče, saj jaz bi tudi rada imela, on se ji nasmeje, pa reče te boma pa naredila. prejšnji teden sem izvedela, da je že noseča. Saj sem vesela za njo in jima privoščim. Ampak poznam zdaj že tri približno takšne pare. Midva pa še vedno praznih rok.

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 24
15.11.2005 19:56:41   
Teja K.
Tudi meni se to dogaja.Imam občutek kot da ne znam prav delati česa in nama zato ne rata. Mogoče bo pa treba po pomoč k dobremu G.Tale moja je bolj čudne sorte in ni preveč v skrbeh,mene pa žre vsak dan bolj.

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.