|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pričakovanje prvega otroka ?
24.10.2006 11:49:01   
Palčica*
Ojla punce,

Moje junijke bolj ali manj poznam in veliko jih je, ki bodo mame drugič,tretjič ali celo četrtič. Kaj pa ostale? Koliko nas je tistih,ki bomo mame prvič?Neglede na to ali ste junijke,marčice,aprilčice...
Sama ima 30 let in po letu in pol,sva kljub načrtovanju nepričakovano zagledala najin +. Moj (povedala sem mu ko je bil v banji) je skoraj utonil.Nadaljevanje je smešno.
Potem je zahteval clear-blue,ga obračal in obračal ker se mu jasno tudi sanjalo ni kaj gleda in po minuti in pol zahteval navodila. Trajalo je še kakšnih 5 minut da je pogruntal,da SMO noseči.
Zdaj?
Težko Vam ga opišem. Obnaša se kot bi bil edini bodoči očka na tem planetu,jaz pa kot porcelanasta vaza.

Kako je z vami? Vašimi dragimi?

Palčica

_____________________________

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
24.10.2006 11:53:32   
ronja
hihi, dober je tale tvoj dragiuser posted image . Zame sicer že veš, saj sem tudi junijka, bom pa prvič mami in kolikor vem, bo tudi oči prvič očiuser posted image

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
24.10.2006 11:56:15   
Tracy
Zeloo lepo si napisala.user posted image
Jaz bom sicer drugič mami.
Lepo nosečnost.
lp

_____________________________

Če ste sklenili da nekaj zmorete, potem imate zagotovo prav.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
24.10.2006 12:01:38   
2 Sraki
Midva bova tud 1. oči in mami, si pa zelo lušno napisala. Tudi meni se zdi, da sem po ta novem iz porcelana. Moj je pa zares dojel, da bova dobila user posted image , ko ga je prvič prav fino brcnil v roko, ko me je božal po trebuščku user posted image . Vsekakor pa se noro user posted image  in komaj čakamo konec januarja, ko bova lahko prvič držala najinega sončka v rokahuser posted image .

(odgovor članu Tracy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
24.10.2006 12:01:49   
total
Tudi moj se je tako obnašal,jaz pa uživala,bil je tako ljubeč,razumen,da po eni strani komaj čakam da se odločiva za drugega otrokauser posted image .

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu Tracy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
24.10.2006 12:12:49   
X 500
Midva bova decembra tudi čisto frišna starša. Nisva načrtovala, sva pa vseeno vesela. Sva kupaj delala test in čakala kdaj bo preteklo tistih par minut. Pol sva se pa gužvala kdo bo prvi videl  če so user posted image  al ne.
Čeprav po pravici povedano se še zdaj (pa sem v 32-em tednu) ne zavedam čisto da sem noseča. Kaj šele da bi vedela kaj me čaka. Res pa je da imam tko fajn nosečnost s skoraj nič nosečniškimi težavami.
Moj user posted image  je pa tut za pohvalit. Ne dela cirkusa iz vsega tega (za to mam taščo) sam pa vseeno zelo pazi name. Pa ne smem nič nost, pa se naprezat, pa počivat moram... Pa še stvari ki jih vsaka rada sliši: da sem najlepša user posted image , da mam najbolj srčkani trebušček... Jaz se pa kar topim. Sploh nevem kaj bi brez njega.

Zdej pa dost hvale zaenkrat.

Lp
X

_____________________________

Nia naju je osrečila 26.12.2006

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
24.10.2006 12:15:38   
Ketrin
Palčica, res si luštno napisala. Tudi jaz spadam med junijke in tale user posted image  bo najin prvi! Vidim pa, da imate vse pridne in ljubeče možeke! Kako je to lepo. No, tudi pri nama doma se že pogovarjamo, ko da smo trije.... user posted image  Pa z bušijem se pogovarjamo in mu pojemo in ga božamo.... Skratka se crkljamo. user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
24.10.2006 12:35:50   
Palčica*
Ko se že pogovarjamo o naših najdražjih,Vam zaupam še eno anekdoto iz obdobja "želimo si novega člana". Punce na tem forumu za to že vedo,he,he.
Pa da ne bi mislile,da mam kakšnega bumbarja doma user posted image ,moj je drugač ful brihten fant,ampak sem pa tja mu pa tolk spodnese,da  tud jaz ne morem verjet da je kaj podobnega še mogoče.

Zgodilo se je skoraj leto nazaj,tam nekje okoli decembra. Moj najdražji z hudo virozo ali gripo,ali kaj jaz vem kaj...V glavnem vojna med njim in čaji,robčki.
Bilo je zvečer in sama sem bila ravno na tem,da preverim če nama je tisti mesec uspelo saj mi je user posted image  zamujala ŽE 3 dni,kar pri meni ni bilo normalno.Vedno je bila namreč točna.
Test na skrivaj ni bil edini,mojemu za slednje nisem želela povedat ker sem vedela da mu bo žal tako kot meni,ker željenega rezultata ni bilo.
V glavnem...tudi tokrat + ni bilo. V kopalnici imava omaro kjer imava spravljene brisače in kozmetiko-ta del omare pa nima vrat. Ko sem videla,da + na clear blue-ju ni,sem na test pozabila (BERI POZABILA VREČI STRAN) na polici omare in odšla pripravljat večerjo.

Moj pa čez čas v kopalnico. In meni čudno,ker ga ven tako dolgo ni. Ko končno pride pa benti,nori.
"A ne moreš kupt normalnega termometra? S teh digitalnih tud prebrat ne znam a mam vročino al ne? "
Po pazduho pa moj CLEAR BLUE !

Jest sem se tko smejala,da mu tud razložit nisem mogla na čem si skuša izmert temperaturo. Ko pa sem končno le uspela je še bolj ponorel.da ga sploh ne zanima ali ma vročino ali ne.
V glavnem...tole je bila po mojem mnenju tista zadeva,kjer ga je moj najbolj pihnil,pa a to prizna a ne.
Ampak sej pravim... drugače je čist normalen,zdrav in brihten fant,ki ga imam nenormalno rada !user posted image

lp,
Palčica


_____________________________

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
24.10.2006 12:39:27   
Anonimen
Tudi midva bova prvič starša in moram reči, da me moj kar preseneča. V pozitivnem smislu seveda. Sicer sem vedela kako je navdušen nad idejo o user posted image  vednar je to kr noro, kako komaj čaka in kuje načrte kako luštno se bomo imeli, ko bomo trije, pa komaj čaka šolo za starše!
Kupuje razne "bedaarije" za user posted image , nazadnje je kupil stikalo za luč, ki je v obliki rožice! user posted image
Res je prisrčen in komaj čakam, da ga prvič vidim z user posted image  v naročju!

(odgovor članu Ketrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
24.10.2006 13:10:22   
zrak
hahaha.. verjamem da si se nasmejala, še jaz sem se...user posted image user posted image user posted image

Midva bova tudi prvič starša, junija seveda..
stara sem 31 let, moj pa 32 let

oba se veseliva teh novih dogodivščin..

Privč sem delala test in prišla ven in wc, ter sva čakala kaj bo.. nalističu je bila rahla druga črtica in sva se spraševala kaj je to.... je ali ni.. tako da praktično nisva vedela ja ali ne.. ker ta druga črtica je bila res zelčo rahla, kot previd..enoako naslednji dan..

potema pa sem naredila še CB (takoj zjutraj) hitro skočila v posteljo, kjer me je čakal in sva opazovala tester.. in kar naenkrat ++..

On je ful priden, me carta, boža, stiska. prenaša..masira... priden in strpen.. upam da bo kar ostal tak.. se pa veseli naraščaja veliko bolj kot sem si predstvljala..
v teh trenutkih mi res dokazuje kako me ima rad oz. ljubi.. pa ne samo mene , ampak kar oba..
povedala sva samo mojim staršem, drugemu pa še nič, čeprav bi najraje kričala in povedala čisto vsem,,, še posebno tle v službi zato da me nehajo mantrat.

prvi pregled imam 08.11.2006 in komaj čakam..

Vednjo njurim, kako hitro gre ta čas, tokrat pa se mi ful vleče..

Imam eno grdo izkušnjo za asabo z enim ss v 10. tednu in sem zdaj kar zaskrbljena... če me špika sem zaskrbljena, če me ne špika sem tudi zaskrbljena..
upam, da bo to čim prej minilo.

lp vsem

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
24.10.2006 13:23:52   
TONČI.
Moj je šele po ns, ko je videl otroka začel šele resno dojemat. Prej sploh ni mogel verjeti, da nama je končno ratal. Potem sem pa bila tudi jaz " porcelanasta vaza". Ampak, to spoštuj in ceni pri njem. Lahko ti bo šlo kdaj že na živce, ko ne boš smela nič dvigniti,........ Ampak, ko se rodi otrok se pa to malce spremeni. Potem je pa otrok "porcelanast" in ne več ti. Boš pa kar malo pogrešala vseskupaj. Tako da uživj kolikor se da.

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
24.10.2006 13:40:24   
*sonchek*
Tudi midva bova marca prvič postala starša. Najin sonček je načrtovan, čeprav naju je kljub načrtovanju mogoče majčkeno presenetil. Test sem delala kar 4x user posted image  In vsi so pokazali isto - user posted image user posted image  
Do pregleda NS sploh nisva čisto dojemala kako in kaj, na NS pa sva jokala od sreče, ko sva prvič videla najinega sončka. Zaradi začetnih težav (izcedki in posledično grozeči splav) sva se odločila, da za spol ne bova vprašala, saj nama je pomembno le to, da se detece rodi zdravo. No, pa tudi zaradi tega, ker bi do danes verjetno pokupila že vse, kar sploh obstaja za user posted image  user posted image  
Zdaj smo nekje na polovici - začetne slabosti so minile in res sem začela uživati v nosečnosti. Čutim tudi že prve brcike. Možeku hormončki divjajo še bolj kot meni in me sploh preveč razvaja. Ob večerih,ko smo vsi trije skupaj, beremo pravljice, poslušamo glasbo, se pogovarjamo in božamo - in user posted image  se ves čas odziva, kot da bi vedel, kaj se dogaja zunaj trebuščka user posted image


(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
24.10.2006 15:26:30   
Kati81
Še jaz, kot večina ve sem tudi junijka, saj se že mal poznamo a ne?
Tudi midva bova prvič mami in oči, težko pričakovanemuuser posted image . JAz sem stara 25 let in bom tudi ko bom rodila, moj je pa sedaj 33, ko bo privekal mali na svet bo pa ravno34.
Tudi moj je pravi cukrček, me masira, maže z oljem po trebuščku, pripravlja hrano in tko naprej. Najlepše ga je pa zalotiti v spalnici, ko si ogleduje prvo slikico našega malčka. Je čist raznežen.

Pa lep popoldan

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
24.10.2006 15:36:09   
petraz
Čestitam za user posted image !!!!! Sicer bom januarja postala drugič mamica, pa ti vseeno želim lepo nosečnost.

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
24.10.2006 20:31:29   
zima07
Tudi jaz čestitam za user posted image ! Jaz spadam med januarke, tudi zame bo prvi otrok, moj pa ima že dva od prej, tako da ni tako "začetniško navdušen", vsaj včasih si želim, da bi bil bolj utrganuser posted image - vseeno, se oba veseliva najine pikice in hitiva, da bo vse ta pravi čas pripravljeno...

Pozdravčke vsem user posted image  in vašim pikicam!!

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
24.10.2006 20:55:30   
metuljčica27
tudi jaz sem ena izmed tistih v srečnem pričakovanju.
Pri nama pa je bilo nenačrtovano, tako da sva bila na začetku kar precej šokirana. Prav čuden občutek.
Sedaj pa se vsak dan bolj veselim februarja, da bom končno držala v naročju ta najun biser.
Pri nama še je to, da bo atek zelo mlad 23 let, jaz pa 27 let. Vendar ,me je tako preseneto s svojo odgovornostjo, zrelostjo. Nevem,kaj bi brez njega.
Želim vam čim lepše trenutke v user posted image .


user posted image LP

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
25.10.2006 7:37:05   
Strawberrie Cherrie
Joj, kako lepouser posted image user posted image
Mi2 tudi bova prvič postala starša - in mi je tko lepo, ko dragi reče. moj buši, moj dojenček itd...fantje se res znajo spremenit v tem obdobju, kajneuser posted image
Moj user posted image vsekakor načrtuje kaj vse najin 'pobuser posted image ' bo -> smučar, hokejist, rokometaš, nogometaš, košarkaš - v glavnem multi športnik za knjigo rekordovuser posted image
Je pa ful nice, kako tekom teh mesecov postaneš odgovornejši, pa vse stvari kar na 1x stečejo - like selitev, opremljanje, pa vso opremo za bebiko je treba kupit, faks - kar na1x vse greuser posted image user posted image
No, jaz sem mu povedala prednj sem šla tisti dan delat (user posted image je mel dopust), tko da ga je firbec 1 uro matral, potem je pa prišel za mano me vprašat, če je res RESuser posted image user posted image user posted image
Za mojga vem, da bo 'tapravi atek' - upam, da bom od user posted image tut jst kaj melauser posted image

(odgovor članu metuljčica27)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
25.10.2006 12:26:00   
Palčica*
Fajn,kar nekaj nas je za katere bo to prvi otrok.Tko vas je luštn brat,vsaka s svojo zgodbo in svojevrstnim user posted image . So nekaj posebnega teli naši fantje,ne?Včasih ko gledam tega svojega me prav zanima če bom imela 2 otroka user posted image .Pa tko kot je rekla Tonči-uživajmo zdaj,ko bodo otroci tu bodo oni kot porcelanaste vaze v stanovanju.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
25.10.2006 12:30:46   
zabica26
Tudi zame je to prva nosečnost. Vse kaže, da bom junijka.user posted image
Moj je čist navdušen, gih vaza še nisem, imam pa že določene prepovedi.user posted image
Ampak mislim, da tudi mene čaka usoda porcelanaste vaze, čeprav zaeenkrat dragi še vztrajno trdi, da nosečnost ni bolezen.

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
25.10.2006 12:46:38   
Palčica*
Ej Ti Žabon naš-sem ravno sedaj popravljala naš junijski seznam,pa se mi zdi da Tvojega datuma še nimam na seznamu. Kar počasi...nič se ne mudi.Ko boš vedela se pa pofočkaj,da te vpišem.
Kar pa se povezave med nosečnostjo in porcelana tiče...počakaj še kakšen teden,pa boš videla,he,he.
Meni se je namreč dogajalo isto kot Tebi,celo vrstni red zaporedja dogodkov je podoben. Boš videla kako bo še skakal. user posted image

Tudi vama želim čimveč "vajinih" trenutkov !



_____________________________

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
25.10.2006 13:02:30   
zabica26
Ja, sej...tega se nekak zavedam. user posted image

Zračunala sm si, da mam rok približno 20.6.07, bom pa natančno povedala po prvem pregledu po praznikih (kje je še to user posted image ).

Aja, ko bom rodila, bom imela 26 let...user posted image

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
25.10.2006 13:08:58   
zrak
ŽABICa , ti imaš pregled 08.11.? tako kot jaz ali sem zamenjalauser posted image user posted image
Ta nosečnost me spravlja v pravo zmedo, se mi zdi da sem kar naenkrat pozabjiva.. mogoče ker imam skozi misli nekje druge?
Jaz sem tudi "porcelnasta vaza"... in mi ni slabo..user posted image user posted image

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
25.10.2006 14:34:16   
rožica81
Pozdrav vsem! Sem se prav lepo nasmejala, ko sem brala vaše prigode user posted image  Palčica*, tvoja zgodba me je najbolj nasmejala, prav prisrčna je user posted image
To je moja prva nosečnost, stara sem 25, moj dragi pa 30. Za naraščaj je pa izvedel takole... Test sem naredila sama, in ko sem zagledala user posted image , sem kar skakala od sreče. Fanta pa še ni bilo iz službe in sem rekla, da mu ne bom povedala po telefonu, ker želim videti njegovo reakcijo. Pa sem ClearBlue pofotkala, sprintala sliko in zraven še nekaj dopisala in vse skupaj dala v kuverto (čez nekaj dni je praznoval 30 let in ves čas govoril o kuvertah za darilo... no, pa je dobil prvo user posted image ). Potem ga pa ni in ni bilo domov, ampak ko je prišel, je bil pa tako sladek, sploh ni dojel, ali je res ali ne. Oba sva kar jokala user posted image  Zdaj pa ful pazi name, me lupčka po trebuščku in kar naprej crklja. Prav lepo je in komaj čakava na najino prvo malo pikico user posted image

Veliko sončka vsem, pozdrav od Rožice

13t, 3/7

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
25.10.2006 17:57:31   
anna2007
živio punce!
Midva bova tudi prvič starša, PDP 28.3.07
stara sem 35 let

Imam bolniško ker sem imela 1x ss v 17t
Sedaj smo že na 19t in začnem biti vesela, do sedaj sem bila preveč zaskrbljena
Moj mož je tudi zelo priden včeraj je začel  me mazat prsi in trebuh, čes vikend kuha

lp
anna

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
25.10.2006 20:26:29   
A-N-J-A
Palčica* zdele sem se pol ure smejala glede termometra.Tvoj ga pa res pihneuser posted image user posted image user posted image .Sem se kr za mojgauser posted image ustrašla da mi ne bo ven pobegnu,ker se nisemmogla nehat smejat.Hvala da si mi polepšala danuser posted image .

Drugač sem pa jaz drugičuser posted image .Sem pa ful presenečena kolk so vaši user posted image razneženi.Moj sploh ni tok romantičen tip,sej je vesel samo ne kaže tok na vn.No ko se je pa naša Ela rodila pa sama sreča,nisem mogla verjet.Ko sva prišla domov jo je gledu in reku da si ni mislu da bo tok srečen,pauser posted image je.Zdaj je pa itak očitova lubica(kliče ga  ačiiiii,al pa ačikauser posted image ).
Zato bomo mel pa zdaj bajeuser posted image ,da bo še mami mela lupčkauser posted image

(odgovor članu anna2007)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?