|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prezivetje sperme ;-)
26.3.2005 23:15:52   
KMALU
Zanima me koliko casa v nas prezivi sperma... Ne vem kdaj tocno naj bi imela ovulacijo pa sva z mozem sesala celih 9 dni - vmes sva malo pocivala :)- kak dan... Zanima me kaj se zgodi ce imas ovulacijo ravno takrat ( tisti dan ), ko ne seksas.. Vem, da obstaja moznost da vseeno zanosis. Ampak zanima me koliksna je ta moznost.
Hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prezivetje sperme ;-)
26.3.2005 23:37:52   
smrček
Mislim, da moški "bičkarji" preživijo va našem telesu kar 72 ur.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prezivetje sperme ;-)
26.3.2005 23:47:08   
dix
Ampak samo ženski spol! moški spol prej pomre!

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prezivetje sperme ;-)
27.3.2005 0:03:28   
KMALU
Ah, jaz si pa ful fantka zelim.. ( ce bo puncka jo bomo tudi imeli najrajsi na svetu... :) )
Potem pa bolje da vsak dan seksamo... :)-

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prezivetje sperme ;-)
27.3.2005 8:45:11   
Grascakinja
Ja, kar vsak dan, itak je to tako prijetna stvar že sama po sebi, če pa še kaj nastane ....:)-

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prezivetje sperme ;-)
28.3.2005 9:04:59   
andreja0
Živjo punce!Če vas zanima kdaj morate seksat,da dobite spol,ki si ga želite,si preberite v reviji posebna izdaja MaMa Nosečnost&Porod.Jaz sem v 15.mesecu in me prav zanima kaj bo,ker nič nevem kdaj se je zgodilo kar se pač je.:duda:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prezivetje sperme ;-)
28.3.2005 21:20:06   
Pupica
ja sam to je pomoje bl za hec. Je bilo v februarski številki MAME tudi(pa da se pohvalim, je moj :love: z mojo princesko na sliki, naslov članka je pa HOČEM PUNČKO!!!)

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prezivetje sperme ;-)
29.3.2005 9:50:20   
pravljica
ja, baje ženske semenčice dlje preživijo, a so počasnejše od moških 8)

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Prezivetje sperme ;-)
29.3.2005 17:27:42   
Talči
Sem ravno včeraj brala v eni stari reviji Nosečnost, da preživi 24 ur.
LP
Talči

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......