|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prezgodnji test-pomoč
13.10.2005 11:27:51   
Anonimen
Opravičujem se ker sem anonimna, naj tako danes ostene.
Sem 25 dan ciklusa. Navadno je dolg 28 dni. Krvni test je bil v nedeljo negativen, vrednost 500. Kaj to pomeni, zelo nizko ali ne? Tega ne vem. Včeraj sta bile na BC vidne dve čtrice, druga precej slabo. Naj grem še enkrat na krvni test? Se ga da opraviti v ZD?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prezgodnji test-pomoč
13.10.2005 11:42:48   
lana38
Kje si pa v nedeljo delala krvni test? Bolje je počakati, da Muser posted image  nekaj dni zamuja, je bolj "ziher", da je potem pravi razultat.user posted image

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.10.2005 11:44:25   
Anonimen
Pocakaj, da user posted image  izostane in sele nato delaj test.

Srecno!

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.10.2005 13:39:53   
Anonimen
Test sem delala v KC v Ljubljani, ker sem bila operirana na jajčnikih in so se mi v nedeljo spet pojavili krči ter bolečila in takrat preventivno naredijo še BetaHCG test.
Le kaj pomeni vrednost 500 pri tem testu?Menda je to mejna vrednost.
user posted image mi ne bo nič povedala, saj jo prvi in včasih še drugi mesec nosečnosti imam, kot da ni nič.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.10.2005 13:49:03   
Jančika_
Čudno. Kolikor vem, je 500 kar veliko in pomeni nosečnostuser posted image . Mejna vrednost je tam nekje okoli 40, se mi zdi. Med 10-40 je "siva cona", pod 10 pa negativno. Seveda je vprašanje, za kake enote greuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.10.2005 14:56:40   
Anonimen
Sporočim zvečer, saj grem danes še enkrat na test. Mi ej to zaradi ponovne operacije bistvenega pomena da izvem. Informacije ki jih imam jaz so take da 15 pomeni nosečnost. Vendar pri BetaHCG testu je 500 mejna vrednost. Se pravi tistih 15 velja za nek drug test nosečnosti.

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?