|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prezasedenost vrtcev v Tedniku
19.5.2008 12:01:01   
bronhilda
Punce,

sem novinarka Tednika na TVS in pripravljam prispevek o prezasedenosti ljubljanskih vrtcev ter Jankovičevih obljubah, da bo jeseni prostor za vse. Pozivam mame, ki se soočajo s tem problemom, naj mi pišejo na mail: sasa.mihevc@rtvslo.si, ker bi rada slišala (prebrala) različna mnenja. Ste pripravljene stopiti pred kamero in povedati svoje mnenje? Pogumno, punce!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prezasedenost vrtcev v Tedniku
19.5.2008 14:27:11   
zoom zoom
Če sem prav seznanjena, ni problem samo z Lj vrtci, probleme imajo tudi v ostalih občinah (vem za občini Log Dragomer in Vrhnika), kjer je bilo ogromno odbitih trok. Mi smo na srečo vrtec dobili.

(odgovor članu bronhilda)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.5.2008 15:36:32   
prolet
Problemi z vrtci so povsod. Dejansko res premišljujem, da bi se javila, samo pogum za pred kamero ne vem če bo. Moja hči bi morala biti sprejeta vendar ni, ker so v vrtcu izgubili neke papirje. Problem ja da ne morem dokazati, da sem te papirje naknadno res oddala, bomo videli kaj bo s pritožbo, če ne gremo pa v upravni spor, oddala bom pa tudi prijavo na MDDSZ.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
19.5.2008 16:24:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu prolet)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.5.2008 19:08:24   
picikato matic
bom dodala še svoj lonček ... 
Občina Grosuplje - od 406 vlog, je bilo sprejetih 145 otrok .... SRAMOTA. Že drugo leto smo dobili negativno odločbo, in očitno se zadeva nikamor ne premakne. Župan zna očitno samo pobirati denar od gradbenih dovoljenj in raznih prispevkov, postavlja spomenike (nič nimam proti tem, ampak dajmo najprej poskrbeti za osnovno infrastrukturo) pozablja pa na naše malčke. Politikov so polna usta o zvišanju natalitete, o zastonj vrtcih za drugega otroka, ....... pa saj še za prvega ni prostora v vrtcu!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Z veseljem bi stopila pred kamero, ampak ko boste snemali prispevek, bo mene jeza že minila ..... saj veste "sindrom slovenske pokorščine"  user posted image

NO V PRISPEVKU PA LE OMENITE ŠE DRUGE OBČINE, SAJ SEM PREPRIČANA DA BO G. JANKOVIČ VEČINI LJUBLJANSKIH OTROK RES OMOGOČIL VRTCE, IN ZARADI TEGA IZ DRUGIH OBČIN NE BOMO DOBILI VRTCA V LJUBLJANI, PA ČEPRAV BI BILA TUDI TO ZA NEKATERE STARŠE ENA IZMED MOŽNOSTI.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.5.2008 10:38:15   
bronhilda
Hvala vam za vse informacije. Nekaj vas je že pripravljenih o tem javno spregovoriti, tiste, ki še zbirate pogum, pa lepo prosim, če mi lahko malo bolj podrobno opišete vašo situacijo (kdaj ste dali prvo vlogo, katerega kriterija niste izpolnjevali, da so vas zavrnili, kateri ste na listi čakajočih, koliko vlog ste sploh oddali,...) Prosim, na  moj mail: sasa.mihevc@rtvslo.si.
Hvala vam. saša

(odgovor članu picikato matic)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.5.2008 19:24:30   
Rubin.
Bravo, pa se le premika. Že to je veliko, da bo prišlo v javnost. Ali lahko javite, kdaj bo v Tedniku, da ga ne zamudim?

(odgovor članu bronhilda)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?