|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prezasedene porodnišnice
18.12.2007 16:27:10   
Noseckica
http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenija/20071218_3112984.php
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prezasedene porodnišnice
18.12.2007 18:43:29   
Svet
NORO!!!KAJ SE GREJO!?

(odgovor članu Noseckica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.12.2007 19:35:14   
biba 78
Jaz tudi ne vem, kam jih bodo dali. Sploh zdaj, ko je na oddelku seracija in s polno paro delajo na tem, da se je znebijo, zato imajo strogo ločene otroke z in brez seracije. Mi ni jasno. Sem ravno pri dnevniku gledala, da v kolikor bo v Mariboru tudi prezasedeno, bodo pošiljali mamice v tujino. Ubogi starši. Že tako so v stiski, potem pa še bodo odrezani od svojega kraja in svojih najbljižjih. Groza. Država bo res morala bolj poskrbeti za te otročke, boljnišnice bolj oskrbet z aparaturami in pa osebjem. Tudi v Mariboru na intenzivnem oddelku so sestre preobremenjene. Sem imela dva meseca priliko vse to opazovat na oddelku in vem, da jim ni najbolj lahko.

Lp

http://www.myhero.com/myhero/hero.asp?hero=A_Lepej_LC_GMaribor_SI_2008_ul

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.12.2007 22:37:42   
Noseckica
IZVIRNO SPOROČILO: biba 78

Sem ravno pri dnevniku gledala, da v kolikor bo v Mariboru tudi prezasedeno, bodo pošiljali mamice v tujino. Ubogi starši. Že tako so v stiski, potem pa še bodo odrezani od svojega kraja in svojih najbljižjih. Groza.

Se takoj podpišem pod to.....Biba 78 iz jezika si mi vzela.....

Ne vem no, zakaj je tega treba že tako prizadetim staršem.

Ne znam si predstavljat, da živim v Mariboru in da me premestijo v Ljubljano... user posted image ...ali celo v tujino. No, sicer pa, v tujini si verjetno lahko ves čas s svojim user posted image , pri nas v MB pa žal, ne. user posted image  

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.12.2007 8:57:03   
melani99
jaooo, groza! kako bo osebje npr. v Mb to vse zmoglo, in pa ubogi starši! Bomo videli, če jim bo država kako pomagala?!?

Neposredna povezava do sporočila: 5
19.12.2007 9:00:56   
bačko
Groza!user posted image user posted image Najprej govorijo da je premalo naraščaja ko pa je malo navala pa ne vejo kaj narediti in kar naenkrat ni prostora.user posted image user posted image

(odgovor članu melani99)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.12.2007 15:12:19   
biba 78
Bačko, imaš prav. Ampak jaz sem vedno bolj zaskrbljena glede teh prezgodnjih rojstev. Jaz ne vem, kaj se to dogaja, saj je vedno več takšnih ubogih otročkov in staršev. Mogoče je res, da se že to dolgo dogaja, pa nisem bila tako seznanjena s tem, dokler nisem sama tega doživela. Ampak vseeno je zadnje čase nekam preveč povdarka o prezgodnjih rojstvih. Ne vem no, rada bi res vedla, kaj je vzrok vsega tega. A je res vse skupaj že povezano s tem našim tempom življenja, s stresom, smo mogoče preveč preobremenjeni, si vzamemo premalo časa sa sebe in gledamo, da so vsi drugi zadovoljni okoli nas, nase pa veliko krat pozabimo. Ne vem, jaz zadnje čase veliko razmišljam o tem.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.12.2007 19:21:07   
* Mateja *
meni je to grozna novica. Zdej pa res ne bom več noseča. kam me bodo pa zlifrali, na drugi konec slovenije. Meni je tud čudno to, ker je vedno več prezgodnjih rojstev, premalo usposobljenega osebja, aparatur,... Zdej pa še za normalno rojene ni več placa, pa kaj je s to našo državo. POmoje bo hitro prirastek padel,....

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.12.2007 19:29:54   
Anonimen
Glavno, da se stadioni gradijo in banke privatizirajo, otroci (vključno z ljubljansko PeK) bodo že počakali. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu * Mateja *)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
20.12.2007 0:02:30   
Noseckica
Sem prej poslušala dr. Kaničevo na Pop TV in pravi, da v Mariboru zaradi prezasedenosti lahko sprejmejo 2 ali 3 dojenčke na EINT.

Ojej. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.12.2007 11:38:25   
biba 78
No evo. Sem si kar mislila, da temu nebo tako, kot so napovedovali. Uboge mame, kaj jih le čaka.

Neposredna povezava do sporočila: 11
20.12.2007 20:44:45   
* Mateja *
Nič babe, nič več otrok, še posebej pa me, ki smo že tako rizične, ker smo že vsaj enkrat rodile prezgodaj in je otrok rabil pomoč.

kaj bodo pol otročke pustili umreti al kaj, če nebo prostora?

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.12.2007 21:24:31   
Noseckica
IZVIRNO SPOROČILO: * Mateja *

kaj bodo pol otročke pustili umreti al kaj, če nebo prostora?

V tujino bi naj premestili rizične nosečnice. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
23.12.2007 20:59:14   
* Mateja *
Sam pol ji bo pol kar med transportom rodilo in bo še večja štala,...

Haloooo?

Neposredna povezava do sporočila: 14
24.12.2007 17:26:30   
biba 78
Mateja, ne verjamem, da bodo med transportom rodile. Gre v bistvu za rizične nosečnice in dve sta že premeščeni iz LJ porodnišnice v MB. Saj to se ve, katera je rizična in jih bodo že pravi čas premestili. Nikoli pa se ne ve. Poznam primer, ko je punca rodila v rešilcu, ampak ona je bila sama kriva, ker ni prej poklicala rešilca. Tamalemu  se je že glavica vidla, ona pa še kar nič. Njen je pa rajši šel s prijatli v kafič, kot pa da bi njo peljal v bolnico. To so že pa res ekstremni primeri. In potem je res popoti rodila v rešilcu. Ampak je hvala bogu s tamalim vse ok. 

Neposredna povezava do sporočila: 15
24.12.2007 18:21:56   
anajmad
Jst sem taka,ko sem skoraj rodila v rešilcu. Ko so se v Izolski porodnišnici dajale ginekologinje med sabo(ker ena bi bila raje da bi rodila v Izoli-zaradi plačanega poroda seveda,druga,res pohvale vredna pa je bila takoj za transport). Na začetku avtoceste sem imela popadke na 2 minuti,v PO so skoraj zavili dol,toda jst nisem hotela in sem zdržala. Pri KC mi je odtekla voda,ob 15.50 sem bila pred vhodom porodnišnice,ob 16.05 sem že lubčkala mojo mičkeno Ulo.Ej,jst ne bi nikakor zdržala do MB.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?