Akil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II V glavnem imam 1001 problem z njim. Prej ni nikoli bilo problemov z njim. Pride cas, ko se vzgajajo tudi starsi. Pac, otrok ni stvar, ki ti povzroca probleme, ampak zivo bitje, ki se bolj kot ti cuti, kaj se okrog njega dogaja in kaksne so spremembe. Namesto da bi njemu olajsala te prehode, ga se kaznujes. Namesto da delas plane za*** za tasco, raje sebe malo v red spravi. Glej Mič II, jaz vem da otrok ni stvar. Mi pa povzroča probleme. Če so tvoji otroci popolni, moji pač niso, sori! Vem, da je tamali zdaj malo nervozen in pod stresom in mu tudi dovolim, da se carta pozno ponoči, pa lahko pride k nama spat..... Ampak disciplina po mojem mnenju mora bit. Ker vse skupaj se je začelo, ko je gospa tašča začela z njim spat, pa (očitno) kar na enkrat ni znal več sam jest in mu je morala ona pomagat. Pa vse je moralo biti po njegovem, če ne je ona obesla nos. Če se je pa jokal zaradi česa zelo pomembnega, kot je bilo naprimer vneto uho, je pa rekla, da naj ga stolčem! Ker pač gospa ni mogla spat ponoči. Takrat sem bila pa dobra!!!! Prosim, da ne obsojaš situacije katere ne poznaš.