|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Previjanje-nočna mora
2.6.2006 16:22:06   
benika
Previjanje našega 8-mesečnika je postala prava nočna morauser posted image .Ga položim na previjalno, ga lepo slečem, odvijem pleničko...potem se pa začne žur. Mali se obrača, kotali, cvili, grabi vse po vrsti, ko mu hočem obrisat ritko pa plane v huronsko dretje. Ne zamoti ga nobena stvar in včasih ga moram kar bolj na trdo prijet, da ga sploh lahko previjemuser posted image .

Grozaaaaaa.Ampak sej bo bolšuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Previjanje-nočna mora
2.6.2006 16:25:55   
ona
Mali zdaj na veliko raziskuje in njega prav briga,da imaš ti probleme ga prevituser posted image user posted image
No,brez heca,daj ga provat s kom zamotit,daj mu kakšno zanimivo stvar v roke!Našo sem ful zamotla,da sem ji dala glavnik,ali pa razne kremice v tubi,ki smo jih dobili v porodnišnici!Nekaj provaj pa bo boljše!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.6.2006 16:26:09   
muki1
user posted image  pri nas še ni ( 25 mesecev).

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
2.6.2006 16:29:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.6.2006 16:56:52   
vidja
Pri nas je pa spet ztačelo, le da je še hujše, ker je že večji - 2 leti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.6.2006 19:34:22   
TONČI.
user posted image user posted image user posted image user posted image  Hvala enako. Tak je naš 7.5mesečnik. Rešitev no delno rešitev sem našla v tem, da sem previjalno mizo dala k steni. Na eni strani ima steno, na drugi pa mene. Tko se mi veliko manj zvira.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.6.2006 19:41:38   
MajaPRO
Pri nas se je to začelo pred 2 dnevoma, stari smo pa 9,5 mesecev. Tudi mi imamo previjalno ob steni, vendar ga vseeno ne morem zadržat na hrbtu, ko se začne zvijat. Tako mu na hitro slečem hlače, snamem pleničko, z vlažnim robčkom obrišem ritko, nato pa ga posedem in mu oblečem majčko. Novo pleničko mu namestim na postelji (tam se zaenkrat še ne zvija...seveda, če ima kaj zanimivega v roki).

Otrok stane največ na tem svetu. Tvojo ljubezen. Tvoje življenje.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.6.2006 19:48:32   
Anonimen
Mala Mič je ravno tako glasna. In aktivna.

Je pa tiho, če jo previjem po jedi. Samo ne vem, če je to logično zaporedje....user posted image  user posted image

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
2.6.2006 20:08:58   
ana b
Pri skoraj 24 mesecih še vedno katastrofa, brca, rita, se zvija. Zamotil bi ga pa samo avion, če bi pristal v spalnici

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.6.2006 20:29:58   
Anonimen
pri 23 mescih še vedno leži ko kip:) mela je en obdobje k me je brcala ampak jo je na srečo hit minil:)

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
2.6.2006 20:34:47   
Naja31
Ista zgodba. Star je 14 mesecev. Se obrača, ritko dviguje, vstaja,...
V roke mu porivam vse živo, samo da je pri miru tistih nekaj sekund ko mu plenico gor dajem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.6.2006 20:50:23   
babylove
Previjaj ga na nižji in večji površini (postelja recimo, ali zofa). V roke pa glasbeno čestitko user posted image  ali pa čisto plenico, nekaj pač, kar sicer nima v rokah.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.6.2006 21:04:16   
Anonimen
Ne zamoti ga nobena stvar in včasih ga moram kar bolj na trdo prijet, da ga sploh lahko previjem .

No, pri nas je bilo milo rečeno parkrat tako, potem pa je videl, da ni trte mrte, je bil pa mir za vse večne čase. Kar se previjanja tiče, seveda.user posted image

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
3.6.2006 1:41:42   
LONČICA
TUD PRI NAS IMAMO ISTE PROBLEME STARI SMO PA 21 MESECEV,UPAM DA BO BOLJŠ.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.6.2006 8:23:37   
Tiamo
Naša je k user posted image se premetava in obrača, tako, da jo zdaj previjam, ko stoji. Drugače je user posted image   kda bi jo iz kože dajala.

(odgovor članu LONČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.6.2006 8:42:24   
Jančika_
Meni je bilo zaradi hrbtenice čisto nesprejemljivo, da bi ga previjala kje drugje kot na previjalni (na tleh itak še lažje kam pobegne), zato sem ga pač bolj na trdo prijela. Konkretno sem ga zgrabila za za kolke in jih tiščala dol, da se ni mogel obračati. Je hitro dojel. Vedno pa sem mu tudi dala v roke kaj, da se je zamotil (kremo, kakšno škatlo, igračko). Odkar smo ukinili dudo čez dan, jo dobi na previjalni malo za pocartat in je tudi mir.

Še posebej zdaj, ko sem pri koncu nosečnosti,  sem sama sebi hvaležna za to. Zadnje čase se tudi potrudi in sam spleza gor (najprej na stol, potem pa na previjalno), da ga na rabim dvigovati.  

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.