|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Previjalna torba
8.1.2008 21:08:41   
pajkica
Zanima me uporabnost le-te če jo imate?
Koliko žepov imate znotraj, pa kakšne znamke so najboljše. Malo sem jih gledala od peg perega, pa ima znotraj le en velik predal, pa ob strani še tri manjše, pa ne vem ali je to dovolj ali ne. Ali bi bilo boljše, ko bi imela še kakšen predal več.
Nahrbtniki pa mi niso všeč, zato išče izrecno kakšno dobro torbo, ki bi nam dobro služila pri naših "premikih", ki bodo kar pogosti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Previjalna torba
8.1.2008 21:32:10   
metkica1
Imam quinny-jevo in mi je zelo fajna, praktična in lepa. Ima spredaj dva manjša žepka za npr. denarnico, dokumente, potem pa še dva večja kamor jaz spravim vse potrebno za mojo malo (cotke, plenice, termovko, flaško...), pa še en predal je na zadrgo. Zraven je še previjalna podloga in pa žepek za telefon je posebej.
Res je praktična.user posted image

(odgovor članu pajkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.1.2008 23:43:05   
pravljica
tudi mi imamo quinnyjevo...prvo kot prvo ni videt kot "previjalna" torba (to sem iskala), lepa je itak (imamo črno), praktična tudi (za čez ramo ali za čez ročaje vozička), praktična - jp, prostora še pa još user posted image  previjalne podloge pa nisem nikoli uporabila...škoda prostora v torbi user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.1.2008 0:16:22   
gerilum
jaz imam od neckermanna in je res OK, ima dva večja žepa ki se ju čisti s krpo in sta primerna za umazane pleničke, mokre obleke itd saj sta v notranjosti plastificirana. Ob straneh pa ima še 2 manjša žepa, v enem žepu pa ima tudi notranji žepek z zadrgo za denar itd. Dva velika žepa sta fizično čisto ločena in se ju spne skupaj s sponkami, ko pa se ju loči pride med njima previjalna podloga in služita ta dva žepa kot "pregrado" da se dojenček ne kotali. Cena pa je sploh super saj je 20 €.

V sparu so imeli akcijo (ne vem če je še) ko si z nakupom 3h izdelkov bebica dobil previjalno torbo. Za izdelke si lahko skupno dal tudi samo 5 €. Torba ima en večji glavni predal in manjše žepke, je "plastična" in ima noter tudi previjalno podlogo.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.1.2008 7:54:17   
DANVARI
rajši pojdi v kakšen Intersport ali Hervis pa tam kupi, boš imela večjo izbiro.

Jaz sem gledala da ima vsaj tri predale (večje - en za previjalne potrebščine, en za oblačila in en za hrano) pa še kakšen žep za tvojo denarnico, ključe in telefon, da ne rabiš svoje torbice vedno nosit. Previjalno podlogo pa lahko kupiš posebej, jaz npr. je sploh ne rabim, saj v javnih previjalnicah uporabim kar tetra plenico za podlago.

Jaz imam McKinley torbo iz Intersporta, ki je v osnovi mislim da torba za prenosnik user posted image so pa uporabne tudi tiste šolske poštarske torbe - pa še barv in vzorcev imaš na izbiro!

< Sporočilo je popravil DANVARI -- 9.1.2008 7:59:29 >

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu gerilum)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.1.2008 17:28:35   
Klarita
Tako kot sta že Metkica1 in pravljica povedali, jaz imam tudi quinny in je zakon. user posted image

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.1.2008 19:48:18   
bambi.t
Jaz sem jo naročila iz Nemčije, pri Babyzeiten in je super. In sicer od firme Allerhand na izbiro imajo kar nekaj različnih modelov previjalnih torb, nahrbtnikov.

(odgovor članu pajkica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.1.2008 13:30:04   
zabica26
imam nahrbtnik od stokke in je dovolj...kadar gremo za cel dan, pa imam zraven še en ruzak, kjer je itak vsega preveč, ampak bolš to kot da zmanjkajo žabice, igrače, čajček...

za vsak dan pa je nekaj majhnega praktičnega povsem dovolj...

(odgovor članu bambi.t)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.1.2008 16:42:56   
SašaR
Mi smo jo kupili ko je tamala imela 6.mesecev, ko sem videla pri kolegici s katero sva začeli hoditi na dolge sprehode kako je to praktično. Moja je sicer velika, ima samo en predal tavelik in zunaj enega manjšega, pri strani pa dva za flaše. Na voziček sem jo obesila kar tako čez ročaj ker nima tistega za pripeti. Samo je pa ful praktična in uporabljamo jo še sedaj če gremo kam za kakšen dan ali dva (če je potrebmo prenočiti).
Je pa kar ene firme-bila je najcenejša v BC.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?