|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Previjalna miza
20.1.2005 13:24:25   
Anonimen
A imate vse previjalno mizo? Jaz sem prvič uporabljala pisalno mizo, sedaj pa si jo želim imeti, pa me zanimajo vaše izkušnje kakšno naj izberen in koliko časa jo bom uporabljala:bravo:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Previjalna miza
20.1.2005 13:43:58   
Anonimen
Jaz imam tako, ki je pritrjena na steno in na steni tudi zložena, da ne zavzame nič prostora. Res je, da tako nimaš predalnikov ima pa nekaj žepkov za plenice in podobno. Jaz jo uporabljam še vedno, po 15. mesecih, res pa je, da ne pogosto. Previjalna je fajn zato, ker je prave višine, da te v križu ne zvije. Pisalni bi rekla je malo nizka. A te je kaj križ bolel ko si tam previjala?

Aja, taka previjalna je iz Ikee in je bla cca. 16.000 sit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Previjalna miza
20.1.2005 13:57:28   
Anonimen
Pisalna mia mi je bila super, in sedaj je ta pisalna polno zasedena z rač. in dodatki in ne pride več v poštev.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Previjalna miza
20.1.2005 14:36:57   
Anonimen
jaz sem kupal eno v ikei, za ful smesen denar, se mi zdi ful na izi in je prav lepa.dala sem 25evrov,..se mi zdi.
ce bo pa kaj prida uporabna pa ti povem ko rodim:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Previjalna miza
20.1.2005 15:54:00   
kimi
Jaz imam tako kot jo je aka opisala s predalniki in zgoraj s peno ki se jo da odstraniti. Videla sem jo tudi v www.sonček.si mislim da je bila le 35.000sit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Previjalna miza
20.1.2005 15:55:28   
kimi
klikni na spodnji link

http://www.soncek.si/shop/page/detail/id/3140/?WSHOP=a93ea9111203977e4f21d54006bdcd8c

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Previjalna miza
20.1.2005 17:43:42   
viv_
Nam jo je naredil dedi. Ne vem kaj bi brez previjalne - pri 13 mesecih še vedno previjamo samo na previjalni. Lahko si pogledaš slikice v albumu "sobica".

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Previjalna miza
23.1.2005 11:29:33   
Čajček
Pozdravljena!
Ogledala sem si vaš album o sobici in se prav navdušila nad previjalno. Kaj bi mi lahko zaupala mere, če nisem preveč tečna :). Najlepša hvala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.