|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Previjalna miza
12.7.2007 9:53:50   
Caarmen
Prosim pomagajte mi.

Kako visoka naj bo previjalna miza? Imam moža, ki je mizar in mi jo bo naredil po meri. Velika sem približno 167 cm. Kako visoka pa naj bo previjalna? Ene so priporočale bolj visoko, druge ne... Povejte svoje mnenje.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Previjalna miza
12.7.2007 9:55:15   
Mina1
Pomoje toliko kot pralni stroj, ker jaz sem svojedva previjala tam, ker ni šlo drugače in je bilo glih prav.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.7.2007 9:59:13   
guppy
Pravijo, da je najbolje, da stojiš in samo pokrčiš komolce (roka potem tvori kot 90 stopinj). Nekje na tej višini je najboljše met previjalno površino, da se preveč ne sklanjaš in da ti ni previsoka.

... sicer sem to povzela po "teoriji" kuhinjskega pulta user posted image user posted image , ampak mislim, da se lahko aplicira na vse delovne površine.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
12.7.2007 10:16:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.7.2007 10:50:46   
srki
V taki višini, da se ne rabiš dol držat, niti se stegvat. Pa naj te premeriuser posted image .

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.7.2007 11:03:11   
Klaudia
Guppy - sej maš prav. user posted image  
So nam ravno zdaj v Šoli za starše tako razložili.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.7.2007 11:06:35   
Caarmen
Kaj pa pride bolj prav - predali ali police?

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.7.2007 12:28:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srki

V taki višini, da se ne rabiš dol držat, niti se stegvat. Pa naj te premeriuser posted image .

Se strinjam.
Drugače pa glede predalov in polic - za oblačila se mi zdijo primernejši predali, zaradi prahu, kremice in ostale zadeve, pleničke pa to, pa so komot na polici. No, vsaj jaz imam tako, spodaj so predali za cotke, zgoraj pa poličke za plenice, kremice in ostale potrebščine.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
12.7.2007 13:50:57   
Mehičanka
Visoka sem tok kot ti, previjalno imamo od Lip Poljčane, mere so 94 x 57 x 85 cm in je super.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.7.2007 14:55:50   
Caarmen
Višina 94 cm je s previjalno podlogo ali brez?

(odgovor članu Mehičanka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.7.2007 22:29:05   
Mehičanka
94 cm je skupaj s stransko (zaključno) letvico. Prez podloge pride 88,5 cm, s podlogo pa 91.

Za lažjo predstavo:
http://www.lip-poljcane.si/pages_include/proizvod/22/p/Previjalna%20komoda%20LANA.jpg

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.7.2007 14:41:01   
crci06
Vidim, da imate eno sliko, pa da ti jo bo mož naredil...
Jaz ti predlagam, da (glede na sliko zgoraj), da ti naredi to zgornjo ploskev globljo, tako, da spredaj gleda čez mizo. 
lahko me kontaktiraš na ZS

(odgovor članu Mehičanka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.7.2007 15:57:33   
lunca2
Toliko kot pralni stroj, jaz našega previjam kar tam, ker ni prostora. Sem pa velika 166.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.