Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Previjalna blazina po meri 3.3.2008 19:08:14
|
|
|
|
Muklla
|
Mene pa zanima, če se kje kupi previjalna podloga za na pralni stroj (dimenzija 60×60).
|
|
|
|
RE: Previjalna blazina po meri 3.3.2008 19:26:24
|
|
|
|
maja22tt
|
Najboljše da pogledaš v BC ali Pikapolonici pa še v Arielu, če pa ne boš nič primernega našla pa ti ostanejo še trgovine v Avstriji. Jaz osebno sem kupila previjalno komodo od Lip Poljčane in sem našla pravo in dovolj veliko previjalno blazino v Pikapolonici za zgolj 10 EUR. Splača se iti malo pogledati oz. BC ima fenomenalno spletno trgovino, tako da lahko že tam pogledaš, če imajo kaj ustreznega.
|
|
|
|
RE: Previjalna blazina po meri 4.3.2008 19:30:15
|
|
|
|
m@j@
|
Mi smo kupili peno, pa jo odrezali na pravo velikost, potem mi je pa kar mami, ki obvlada šivanje, oblekla v takšen prt, ki ga imajo nekateri na mizah (plastičen). Na eni strani je naredila na zadrgo. Mislim, da je šivala z bolj kot ne navadno šivalno mašino.
|
|
|
|
RE: Previjalna blazina po meri 5.3.2008 8:42:53
|
|
|
|
Roberta69
|
IZVIRNO SPOROČILO: m@j@ Mi smo kupili peno, pa jo odrezali na pravo velikost, potem mi je pa kar mami, ki obvlada šivanje, oblekla v takšen prt, ki ga imajo nekateri na mizah (plastičen). Na eni strani je naredila na zadrgo. Mislim, da je šivala z bolj kot ne navadno šivalno mašino. Kako pa je zašila zadrgo? Se ni nič "zlomilo" ker so ti prti le bolj trdi in neprožni? Je pa vsekakor dobra ideja in tako je še ogromno motivov na voljo.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.