|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Previjalna
3.12.2004 14:50:37   
Tina26
Hojla
Nas bodoci ocka je danes odločil da nama bo naredil previjalno kar sam :bravo: , zato ker se meni zdijo une samostojece ful majhne pa se drage so.
Zdej vas pa prosim ce mi poveste kako široko ter globoko bi imele ve, ce bi si lahko zmisljevale.
Pa koliko potrebujem se zraven prostora za kake kremce ali kaj drugega, a rabim kako poličko zraven, spodaj,...?
Spodaj bo pa omara za oblekice ki jo se nimamo.
Vem da mora pazit da pridem z nogami pod omaro.
A mora pazit se na kaj drugega?

L.P. Tina in :roza: :duda: 31t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Previjalna
3.12.2004 16:53:52   
BARBARA R.
zdravo!
Meni je mož naredil previjalno nad videoomarico,ker nimava videorekorderja v spalnici.Noge iz nerjavečega jekla in leseno desko za previjanje ter okrog ograjico.To sva naročila v Hobi programu.Široka je 100 cm,globoka 77 in ograjice ima zadaj in ob strani 9 cm.
Glede širine kar gre.Na sredini imam kupljeno blazinico za previjanje,ob eni strani košek,kremo in termovko z toplo vodo,na drugi strani pa plišaste medvetke,ki jih med previjanjem rada opazuje in vleče nase.Me pa morda malo moti globina.Ob rojstvu je še šlo.Sedaj pa,ko ima Kristina 70 cm ali malo več,se pa že bojim,da mi bo z glavo vdarila ob ograjico.Nekaj bo potrebno obložiti.

Upam,da sem ti kaj pomagala.

:muca:

(odgovor članu Tina26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Previjalna
3.12.2004 19:21:02   
KIRA
meni je previjalna komoda čisto dovolj velika, je pa od brevija, taka s predali, banjico, ki se da ven vzet in na stojalo dat, pa tako plastično poličko ima poleg, da notri dam stvari za kopanje. imam vse pri roki in nobenga cirkusa... pa še koleščk aima in so miže večkrat prav prišla.
ne vem, zakaj bi blo treba večjo - tamalga daj podolgem gor in ne počez pa nimaš problema. pa se zlo hitro navadiš tako povijat, jaz sem rabla samo en dan, pa se mi zdejle zdi že zlo praktično - z eno roko jo lahko držim, ker moj akrili pri previjanju, z drugo jo pa umijem po ritki in dam gor novo plenico...vse se da.

(odgovor članu Tina26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Previjalna
3.12.2004 19:22:30   
KIRA
aja plišaste igračke - medvedke račke in take zadeve imam pa obeđšeno na steni nad njo, pa lučke za novoletno smrekico tudi. solepo pisane, pa ponoči jih uporabljam, če jo moram previt ali nakrmit, da ne prižigam velike luči. mala jih kar rada gleda in se zamoti, če je slučajno sitna.

(odgovor članu Tina26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Previjalna
3.12.2004 19:30:08   
Gina
Moj je bil tudi tako priden, pa je naredil tako previjalno, da ima spodaj kup predalov, visoka je - hm, ne morem iti zmerit, ker mali spi - (ce ti je do popka je previsoka, 10 cm manj, pa se ti ni treba sklanjat). Siroka je 2m, in globoka 90 cm. Ko bo premajhen za malo posteljico, bomo na previjalno postavili jogi in bo to njegova postelja. Ful je dobro. Imam mega veliko prostora za previjat, en del ima ograjo, tako da dol ne pade. Spodaj imam eno blazino za gretje, ki ne dela vec, ampak je mehka, cez pa kaksno plenicko ali brisaco, kakor pride. :sloncek::sloncek:
Pa pa:):duda:

(odgovor članu Tina26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Previjalna
3.12.2004 19:57:50   
Annny
Jaz sem se tudi takole zmišljevala:)- Imam tako dimenzij 80x 90- idealno!!!:love:

(odgovor članu Tina26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Previjalna
5.12.2004 19:30:02   
Tina26
Hojla
Punce hvala vam vsem za vase nasvete in ideje.
Bova jih upostevala in upam da bo nastala ena previjalna z omaro ravno prav velika za vse.

Hvala pa lep teden vam zelim :rozica:

Tina:rozica:

(odgovor članu Tina26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Previjalna
6.12.2004 23:04:39   
viv_
Tina,

nam jo je naredil kar dedi in je res super. Lahko si pogledaš v albumu sobica.

LP

(odgovor članu Tina26)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Previjalna
7.12.2004 10:14:57   
Tina26
Oj viv
Zelo lepa izgleda in tudi prakticna. No nekaj podobnega bo meni naredil dragi.
Zanimale so me pa predvsem velikosti, saj ves da ne bo samo za tri mesece, potem ji bojo pa nogice ze dol bingljale :sloncek:
L.P. Tina

(odgovor članu Tina26)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Previjalna
7.12.2004 13:24:57   
viv_
Naša je 80 x 90 (za ta veliko previjalno blazino). Najbolj je pa uporaben tisti ta zgornji predal s poličko. Res priporočam! Pa predali gredo do konca mize, ne tako kot pri kupljenih, kjer so večinoma krajši in je zadaj prazen prostor! Sicer pa ne bi bilo odveč, če bi bila sedaj miza kakšnih 10 cm daljša (90x90), ker so nogice pri enem letu že kar dolge :bravo:

Čau!

(odgovor članu Tina26)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.