Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Preverjanje stanja s strani CSD 19.10.2009 9:37:03
|
|
|
|
uškinamama
|
država je v K.U.rcu...vse državne službe na vse možne načine skušajo napolniti luknjo v proračunu.
|
|
RE: Preverjanje stanja s strani CSD 19.10.2009 9:37:07
|
|
|
|
gita10
|
sama tudi ne razumem na kak način naj bi to preverjali ampak po mojem mnenju bi mogli imeti kakšno kontrolo.
|
|
|
|
RE: Preverjanje stanja s strani CSD 19.10.2009 9:38:05
|
|
|
|
tailor
|
za to ne vem,vem pa da ti preverijo če imaš kakšno varčevanje odprto npr. za otroka,zadnje 3 plačilne liste moraš prinest da vidijo če ti še kdo kaj nakazuje..
|
|
|
|
RE: Preverjanje stanja s strani CSD 19.10.2009 9:38:08
|
|
|
|
lukec
|
Pri moji znanki je bla enkrat "štih" proba, že par let nazaj. Ja, socialna se je oglasila na domu, nepričakovano. Ne vem pa kako pride v stanovanje, dvomim namreč, da ima pravico vstopat, če ji tega sama ne dovoliš. Sicer pa pozdravljam to, gre za zlato jamo, kjer bi se dalo ogromno državnega denarja pršparat.
|
|
RE: Preverjanje stanja s strani CSD 19.10.2009 9:38:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: gita10 sama tudi ne razumem na kak način naj bi to preverjali ampak po mojem mnenju bi mogli imeti kakšno kontrolo. Enako menim tudi sama.
|
|
|
|
RE: Preverjanje stanja s strani CSD 19.10.2009 9:44:13
|
|
|
|
end1
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama država je v K.U.rcu...vse državne službe na vse možne načine skušajo napolniti luknjo v proračunu. če mene vprašaš je to njihova služba polnijo proračun in več kontrole bi moglo bit, ker na ta način eni ful fanj živijo, drugim pa lih da fura bajta dalje.
|
|
|
|
RE: Preverjanje stanja s strani CSD 19.10.2009 9:59:58
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: end1 IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama država je v K.U.rcu...vse državne službe na vse možne načine skušajo napolniti luknjo v proračunu. če mene vprašaš je to njihova služba polnijo proračun in več kontrole bi moglo bit, ker na ta način eni ful fanj živijo, drugim pa lih da fura bajta dalje. itak, da je prav , da je kontrola....samo v času recesije je vse to bolj intenzivno in pospešeno. Kako bodo kontrolirali? Ne vem. En način je preko rr -ja
|
|
[Brisano sporočilo] 19.10.2009 10:05:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Preverjanje stanja s strani CSD 19.10.2009 10:09:40
|
|
|
|
grahek85
|
Ja pa se vam res zdi, da je tega preverjanja danes več kot včasih? Mene zanima predvsem to, ker sem imela nek pogovor v to smer pa ga nismo znali doreči.
|
|
[Brisano sporočilo] 19.10.2009 10:10:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Preverjanje stanja s strani CSD 19.10.2009 13:46:47
|
|
|
|
ljupka
|
Kako se pa to da izkoriščat? Mogoče na tak način ,da nočejo delat? Jaz si to ne predstavljam! Čeprav moram priznat ,da sedaj ,ko sem noseča z dvojčkih in doma imam še dva ,tudi razmišljam v tej smeri ,da bi za par let ostala doma! Delam od 15 leta starosti ,že dobrih 15 let imam 930€ bruto plače ,neto pa 540€,vse ostalo gre državi al kamor koli,penzije ne bom dočakala,ker 50 let delavne dobe v tovarni ni mogoče da dočakaš!Mislim da tud ,če bi prejemala par let socijalne pomoči po 100€,bom dobila svoj denar nazaj!Otroci me bodo rabil,ne vem kako se bo ati zvečer znajdel sam z njimi!Bom videla kako se bodo po porodu stvari odvijale in na podlagi tega se bom odločila! Teško mi je o tem razmišljat ,vedno sem bila proti temu in sem grdo mislila o tistih ki so doma ostale,sedaj sem pa sama na tem ,da sem v dvomih ,kaj naj naredim!Trdo garam že od 15 leta in rada delam,sam zdaj se bojim za otroke in red doma!Ne vem če me razumete,kaj hočem povedat,ni ni prijetna misel na to!Kaj bi ve storile na mojem mestu? Ne me opsojat,ampak mi svetujte! Saj imam še dve leti časa,ampak me že skrbi! Iskoriščala ne bi nobenga,samo rada bi bila z otroci,dokler bodo majhni! Hvala!
|
|
|
|
RE: Preverjanje stanja s strani CSD 19.10.2009 13:49:38
|
|
|
|
ledenaa
|
tako kot tudi vse ostalo se preverit da Povejte mi potem kako potem ugotovijo če je res bila izvenzaknska zveza če je nekdo umrlb,kako se potem ugotavlja če oče umre preden se otrok rodi- recimo za dediščino itd na podlagi prič :) In ja priče so dovolj,pa ve govorite da ni res,ampak je
|
|
|
|
RE: Preverjanje stanja s strani CSD 19.10.2009 17:44:00
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: end1 IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama država je v K.U.rcu...vse državne službe na vse možne načine skušajo napolniti luknjo v proračunu. če mene vprašaš je to njihova služba polnijo proračun in več kontrole bi moglo bit, ker na ta način eni ful fanj živijo, drugim pa lih da fura bajta dalje. itak, da je prav , da je kontrola....samo v času recesije je vse to bolj intenzivno in pospešeno. Kako bodo kontrolirali? Ne vem. En način je preko rr -ja Da ne boš mislila, da kdo kdaj že ni. V kranjski porodnšnici so. So potem punce dobivale "vabila na razgovore" in so se mogle opravičit, ker je sicer sledila tožba.
|
|
|
|
RE: Preverjanje stanja s strani CSD 19.10.2009 17:44:40
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 Zdravo! Zadnje čase sem slišala precej različnih zgodb glede tega, da CSD-ji pospešeno in vse bolj vestno preverjajo, če so podatki o njihovih "strankah" resnični. Imate tudi ve takšne izkušnje? Sama si sploh ne predstavljam, kako bi to izvajali... Hodijo soc. delavke naokoli in zalezujejo domnevne mame samohranilke, prosijo sosede in znance za izjave ali kaj... Ja, točno to. Včaish tudi detektivsko agencijo najamejo, da preverja. Res. Se ne hecam.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.10.2009 17:48:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?