|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prevelika glavica?
18.7.2007 10:59:12   
rumenasoncnica
Pozdravljene,
v tem tednu sem imela ponovitev morfologije (prvič se zaradi lege ni vse dobro videlo), ob UZ sem bila glede na datum ZM noseča točno 26 tednov.
Po besedah G je vse v najlepšem redu, sem pa doma na izvidu opazila, da glavica po velikosti bistveno odstopa od dolžine stegnenice in obsega trebuha - ta dva sta primerne velikosti za okoli 26 tednov, premer glavice (7,28 cm) pa naj bi bil za starost 29 tednov! Glede na to je seveda tudi razmerje med stegnenico in galvico premajhno - 65%, normalno pa je med 71 % in 87 %....
Seveda me to odstopanje skrbi .....ali ima katera podobe izkušnje??

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 18.7.2007 16:36:06 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prevelika galvica?
18.7.2007 11:03:57   
Anonimen
Ne študiraj preveč, pa bo vse v redu.

(odgovor članu rumenasoncnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.7.2007 11:13:18   
eva1
moja čebelca je tut mela vedno večji obseg glavice..recimo vem da v 32 tednu je bila velka za 35 teden, v 37 tednu pa za 41 teden..rodila sem 11 dni pred PDp-jem in je imela obseg glavice 38 cm-ja velikla bučka-sploh za rodit, ampak drugače pa je vse ok!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.7.2007 12:38:45   
Lunca1
Moja je vedno zaostajala v merah za 1-3 tedne, glava pa je bila en teden naprej. Tamala je čisto v redu, rodila se je pa z glavico 35,5 cm, dolga 49 cm in težka 2980 g. Ne se sekirat, pač tudi dojenčki niso vsi po jusu. Če bi bilo kaj narobe, bi te že ginekolog opozoril.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.7.2007 12:39:24   
pikica*
Lahko gre tudi za napake pri merjenju. Pri naslednjem pregledu povej, da te mere skrbijo in  prosi za še en UZ. Pa boš videla, če bodo potem rezultati enaki.

(odgovor članu rumenasoncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.7.2007 15:52:52   
Nikki24
Moj user posted image   je tudi baje kar za 14 dni večji, vsaj tako mi je povedala G na 3D v Postojni. PDP po menstruaciji imam sicer šele 29.8., na izvidih iz NS imam po meritvah rok 24.8., po 3D meritvah pa celo 16.8. Mi je rekla G v Postojni, da če bom rodila na rok bo imel user posted image  krepke 4kg in naj si tega nikar ne želim. No in na naslednjem pregledu omenim svoji G te meritve iz Postojne in ga še ona celega premeri, ampak njej se ni zdel velik, ampak debelušen. 14 dni kasneje na ponovnem pregledu pa je imel veliko glavo. Tako da je očitno res večji. So pa vse te meritve bolj na približno in me vsaj zaenkrat še ne skrbi. Upam pa, do bom prej rodila.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.7.2007 17:49:21   
rumenasoncnica
Punce hvala. Vsekakor bom ob naslednjem pregledu vprašala, če je kaj na tem.....

(odgovor članu Nikki24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?