|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Preveč spanja pri 9mesečnici?
30.3.2012 15:39:54   
kr_ena2
doma imam 9mesečno pupo, ki zadnja 2 dni spi čez dan kot ubita. tako dopoldan kot popoldan spi 3,4 ure skupaj, kar se mi sploh ne zdi normalno. ponoči se sicer zbuja, vendar se hitro potolaži z dudo ali s kakšnim požirkom čaja. običajno je spala 2,3x na dan po kakšno urco, zdaj me je pa zaradi tega prekomernega spanca kar malo strah, da ni kaj narobe.

tolažim se, da je pred 5imi dnevi dobila vročino, ki je trajala 2 dni, sedaj je nahodna, muči jo kašelj, ima vnete oči. pa vendar ni toliko spala, ko je imela vročino. kaj mislite? bi jo morala peljati k zdravniku ali še naj počakam ali kaj? skrbi me res fuuuul:((((

hvala za vsako vaše mnenje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Preveč spanja pri 9mesečnici?
30.3.2012 15:47:19   
Najin_pikec
Jaz sem načeloma mnenja, da če te nekaj skrbi, pokliči k pediatru. Lahko da te bodo že po telefonu pomirili, mogoče se bosta pa mogla pridt pokazat. V vsakem primeru boš bolj mirna user posted image .

(odgovor članu kr_ena2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Preveč spanja pri 9mesečnici?
31.3.2012 12:56:55   
2sneg13
Do P ,lahko da ima premalo železa v krvi. Je bleda?

(odgovor članu Najin_pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Preveč spanja pri 9mesečnici?
31.3.2012 14:08:49   
kr_ena2
hmmm.....niti ne. sem tudi jst že na to pomislila, da mogoče kaj primanjkuje. moram pa reči, da je dones veliko boljše volje, dlje časa je sposobna biti pokonci (3,4 ure). odločila sem se, da bom počakala do ponedeljka, ko jo imam namen peljati do zdravnika zaradi gnojnih oči in bom tudi to omenila, če seveda ne bo popolnoma ok.

(odgovor članu 2sneg13)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Preveč spanja pri 9mesečnici?
31.3.2012 19:40:38   
vanilla
Sigurno je popolnoma ok, ker je najverjetneje utrujena od pretekle vročine in prehlada (vnetih oči itd.). Vse to jo je pošteno utrudilo in zato zdaj spi, da nadoknadi prejšnje slabše počutje. Saj tudi pri odraslih je podobno, ko bolezen mineva, moramo nadoknaditi manko spanca... Ker šele ko se malce boljše počutimo lahko tudi boljše spimo user posted image .

(odgovor članu kr_ena2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Preveč spanja pri 9mesečnici?
31.3.2012 21:34:36   
mistina
Pri našemu 12 mesečniku je bilo ta teden enako, cel teden je imel vročino, ponoči visoko (39°C), čez dan mejno (37°C), spal pa toliko, kot ni kot novorojenček. Pa smo šli k pediatru in kot je ena že napisala: prenizek nivo hemoglobina v krvi. Sicer je sedaj vročina padla, spi pa še vedno precej. Tako da je slabokrvnost lahko vzrok.

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Preveč spanja pri 9mesečnici?
2.4.2012 12:42:26   
janapan
Moja hči je do 3 leta popoldne vedno spala od 3-4 ure. Po mojem je sam utrujena in rabi malce več počitka.

(odgovor članu mistina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Preveč spanja pri 9mesečnici?
2.4.2012 13:17:12   
kr_ena2
moram rečti, da je tako, kot zgleda, res bila vzrok utrujenost po bolezni. pužika je dosti boljše volje, počasi se vračamo na običajni ritem spanja na dan, torej 2x na dan po približno 2 uri. hvala bogu, da se je stanje izboljšalo. tudi očke se se skoraj že pozdravile. očitno je pač bolezen naredila svoje in je zato rabila malo več časa, da si je opomogla.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




imena
luncaa

katero ime za fantka???

Žak (17%)

Tadej (20%)

Nejc (35%)

Anej (29%)


Število vseh glasov: 243

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!