|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Preveč spanja
2.8.2007 10:34:52   
nina166
Ima mogoče katera izkušnje s tem, da nje otrok preveč spi. Naš enoletnik gre spat okoli 8.30 in spi do 7-ih, ko se zbudi, spije flaško benkota in nazaj zaspi do 10-ih ali še dlje. Potem pa gre še popoldan od 1-2 spat za eno ali dve urci. Po moje je to preveč spanja. Ali še kak drugi otrok tako dolgo spi? Mogoče katera ve, posledica česa bi to lahko bilo? Saj imamo tako v torek zdravnika in bom vprašala, me pa zanima če ima katera takšne izkušnje. Zdajle je ura že pol enajstih, sem šla v spalnico in sem mislila, da se bo zbudil ko me bo slišal, sem ga klicala, pa je samo malo pogledal, se obrnil na drugo stran in spi naprej. Saj bi ga zbudila, samo je pol cel dan siten, če ne spi tako dolgo kot njemu paše. Tako da je mene to naše spanje začelo že kar skrbet.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Preveč spanja
2.8.2007 10:38:34   
darja75
tudi pri nas imamo enoletnika , ki spi, spi, spi, ...
ko je bil še majhen, ko naj bi samo spal, je večino dneva prebedel, zdaj pa tudi pri nas spimo 2X na dan. zbudi se ob 7h in gre ob 8.30 že nazaj spat za dve uri, potem pa spet okrog 13.30. včasih bi še popoldan kakšno kratko kitico naredil, ampak ga raje ne dam, da gre lahko potem spat ob svojem dnevnem ritmu (19.30)

kar osem nas je

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.8.2007 10:40:20   
klepetka
pr na je bila taprva čist isto kot vaše detece,sam spala bi ,tamali je pa pravo nasprotje.Ne spi NIČ.

(odgovor članu darja75)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.8.2007 10:43:27   
Anonimen
Bolje,da vas vse tiste,ki imajo otroke,ki jim nič ne spijo,sploh ne berejouser posted image
Bodite no vesele,da otroci radi spijo,ne kvarite jim tega hobijauser posted image
Pediatri pravijo,da otrok med spanjem raste(se sprošča rasni hormon)
torej veliko spanja-pa,ti otroci bodo velikaniuser posted image user posted image user posted image
Naj spijo,nič ni narobe z njimi,samo zdravje jih je.
Ali imajo kaj črnogorske krvi?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.8.2007 10:49:52   
nina166
neva6 ponavadi pišejo samo tiste mamice katerih otroci ne spijo vredu, mi pa smo raje tiho user posted image  user posted image  user posted image
Saj vem, da je fajn če pridno spi, samo mi je včeraj ena mamica rekla, da čisto preveč spi in da to ni normalno...baje veliko spijo tisti, ki imajo slabo kriuser posted image .

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.8.2007 10:59:05   
**simmy*
tud pri nas je bil prejšnji mesec star eno leto pa spi ravno tako kot tvoj, celo noc, nato še zjutraj ko poje potegne, pol mora obvezno it še popoldne ker je precej tečen, sem tud sama mislila da je kaj narobe, pa smo dali (zaradi drugih problemov) kri na pregled pa je super.

pojma nimam kaj bi lahko to bilo

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.8.2007 11:01:51   
Anonimen
baje veliko spijo tisti, ki imajo slabo kri .

Glej izkušnje so me izučile,da ne poslušam babjih čenč,ker bi pol lahko od paničnosti še zbolela.Res je,da so taki otroci-slabokrvni pogosto utrujeni,da pa zaradi tega nonstop spijo pa ne. Lahko mu tudi pogledaš pod spodnjo veko,otročku,če je zelo bleda je možnost slabokrvnostiMoj sine je bil kot otrok slabokrven,pa ni nič več in nič majn spal.Ni spal ker ni rabil,ker ni tiste sorte zaspanc.
Če te skrbi pa tako in tako lahko naredijo pregled krvi v zdravstvenem domu.
Ampak po večini so tile dojenčki zelo pogosto na začetku svojega življenja slabokrvni,ampak brez,da bi se zaradi tega zganjala panika.Pomagajo zdravila ali pa prehrana.Naj ti povem,da je tale moj v otroštvu vedno slabokrven,sedaj krvodajalec.
Za vse svoje dvome je najbolje najti odgovor pri zdravniku pediatru,ne pa pri sosedah ali znankah.

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.8.2007 11:02:36   
AKP
Moja hčera je imela eno tako obdobje okoli enega leta. Je prišla iz jaslic domov in je takoj zaspala (tudi v jaslicah je spala) ob 18.00 uri sem jo zbudila in jo umila in je šla na nočno spanje in je spala do 6.00 ure. Če smo šli kam ven je bila tako utrujena in se ji sploh ni ljublo igrat. Nismo niti prišli do doma in je že spala.  To je trajalo nekaj časa. Vmes je že začela manj spat. Od dveh let dalje pa ni več hotela popoldan spat niti pod razno. Nikoli ni bila tečna ali pa zaspana in niti v vrtcu ni hotela zaspat po kosilu, zato smo zaposlili dedke in so jo hodli po kosilu ponj. Mogoče se je v tistih mesecih naspala za vsa leta naprejuser posted image .

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.8.2007 11:06:48   
Anonimen
Moj je tudi približno toliko spal, mogoče še več, pa je bilo vse super.

Je pa res, da ko je od sestre malčica prespala celo leto njene porodniške, da so ji za vsak slučaj pregledali kri, ker je dejansko lahko veliko spanja znak slabe krvi, pa je bilo vse v redu.

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
2.8.2007 11:42:38   
piščanc
naša je tud tako spala ob enem letu. mi je bilo prav fino, ker sem v miru skuhala kosilo (ko je spala dopoldan) in po kosilu je šla spet spat, da sem pospravila.

se je pa to spanje potem končalo, malo preden je šla v vrtec pri letu in pol (je spala samo še popoldan). po tretjem letu pa še to ne več. krvi ni imela nikoli slabe, velikan pa tudi ni user posted image

sedaj je čisto razigrana 6 letnica.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.8.2007 12:46:46   
kofetek2010
naša je tud zaspanka user posted image

pri enem letu je spala od 19h do 10h in še potem čez dan 2x po pol ure do 1 uro user posted image

sedaj pri 20.mesecih pa spi čez noč cca. 12-13 ur in 1x čez dan 2-3 ure user posted image  

če je njej prav... je men tud user posted image

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.8.2007 13:31:44   
arielca
Naša tut veliko spi in rada spi. Jst pa tut user posted image .

Pri 20. mesecih spi ponoči cca 11-12 ur, čez dan pa vsaj uro in pol.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.8.2007 14:38:32   
bini
user posted image user posted image user posted image user posted image  jest pa v jok pa na drevo user posted image user posted image user posted image

Svet je lep!!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.8.2007 14:40:06   
Jessy
Naša pri dveh letih spi po 11-12 ur na noč, popoldne pa od 1,5-3 ure.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.8.2007 14:58:32   
Rubin.
Mogoče se ti bo še kdaj kolcalo, ko ne bo hotel nič spat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.8.2007 10:47:38   
NRMM
Naša tavelika tudi spi veliko in je od rojstva že rada spala. Zdaj spi ponoči 11-12 ur,podnevi pa še 2-3ure.
Je pa tamala pravo nasprotje,ki komaj čez dan spravi skupaj 2 ure,pa stara 5 tednov user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.8.2007 22:39:05   
Anonimen
Moje mnenje je, da otrok nikoli preveč ne spi!Pa je do 16 meseca hodil 3 x na dan spat!!!
Tako da glede tega se ne obremenjuj. Malo bodi le pozorna, da ima dovolj vitaminov, s tem pa tudi energije. Drugače pa ni nič narobe. Kaj pa tisti otroci ki spijo le 5 ur na dan. Pomoje vsakumur individualno paše.

LP

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Otroke prezgodaj ločimo od mam
Več časa porabimo za treninge, jezike, tečaje in lekcije kot za objeme in poljube.
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?