Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Preveč živahen "trebuh" 27.8.2009 8:38:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem na polovici nosečnosti in opažam, da je napram prvi nosečnosti tokrat veliko bolj živahen in zbujen, ter da veliko bolj in dlje brca kot prvi. Seveda se zavedam, da si dve nosečnosti nikakor nista enaki niti podobni, vendar me vseeno malo skrbi, saj je zbujen in brca tudi po eno uro in več skupaj in to zelo močno, o kakih metuljčkih in mehurčkih sploh ne morem govoriti, ker so to res že tiste prave brce, ko jih konkretno fašeš od znotraj . Včeraj zvečer se ponovno skoraj dve uri ni umiril, tako da me že skrbi, če je tudi s tem kaj narobe, da je preveč živahen . Ker kolikor vem, naj bi sedaj v tem času prespal še 90% dneva, za mojega pa to vsekakor ne velja Pregled imam naslednji teden in bom o tem vsekakor vprašala, sprašujem pa še vas za mnenje in izkušnje, če bi morala temu posvetiti večjo pozornost? Hvala
|
|
|
|
RE: Preveč živahen "trebuh" 27.8.2009 8:55:47
|
|
|
|
tassika
|
Ne znam ti povedat, ampak pri meni je stanje enako, ob 5-ih zjutraj sem že sposobna naštet vseh 10 gibov in to zapovrstjo, da ne govorim, kako se kotali, kako se ji kolca,... vglavnem do sedaj sem imela malo več miru samo v tahudi vročini, ampak se je vse vrnilo zvečer in ponoči, ko se je shladilo, jaz pravim, da je naša biba samo malo bolj živahne sorte in se pripravljam ,da ko bo prišla vn ne bo nič drugače. Sicer pa kakšna naj pa bo, če tudi mami niti oči ne znata biti 5 min pri miru.
|
|
RE: Preveč živahen "trebuh" 27.8.2009 9:24:43
|
|
|
|
Lenck
|
nič ni narobe ko sem bila enkrat na pregledu, se je babica kar smejala, ko je videla, kako je trebuh začel poskakovati, in rekla, da imam očitno zelo živahno dete - pa hvala bogu, da je to bolje, kot da šteješ in šteješ in šteješ, da prideš do 10, ki je minimum, ne povprečje (tako kot počnem zdaj, ko sem v zadnjem tednu)
|
|
RE: Preveč živahen "trebuh" 27.8.2009 9:29:46
|
|
|
|
Najaa
|
Važno, da ni premalo živahen. Ne sekiraj se, normalno je.
|
|
|
|
RE: Preveč živahen "trebuh" 27.8.2009 9:37:06
|
|
|
|
SaaS
|
Tale moj tretji sonček, tudi bolj malo počiva. Zdaj sem 31 tednov noseča in zvečer ko se vsedem na kavč in umirim, z možem prav opazujeva trbuh, ki se premika levo in desno, gor in dol... Prvi ni pol toliko brcal in se premetaval, drugi je bil tudi bolj živ, ampak tale pa prevale dela...
|
|
|
|
RE: Preveč živahen "trebuh" 27.8.2009 9:45:06
|
|
|
|
mateyka
|
naša je bila tak brcač, da sem mela skoraj vedno asimetričen trebuh. zadnji mesec je blo pa sploh grozno
|
|
|
|
RE: Preveč živahen "trebuh" 27.8.2009 20:46:48
|
|
|
|
zarjica
|
Po mojih izkušnjah...draga moja te čaka živahen dojenček. Moj je od 18 tedna divjal po trebuhu skoraj čez cel dan, res. Mogoče kdaj kakih 30 min miru, potem pa spet akcija. Včasih so gibi bili umirjeni, nekajkrat na dan pa sunkoviti in res me je bolelo in bilo je strašljivo za videti. No, imamo pa tudi takega dojenčka. Spanje čez dan traja 20-30 min ...samo bledo in utrujeno poslušam druge mamice, da njihovi dojenčki spijo 2 ali 3 ure skupaj!!!! Pri nas se to še ni zgodilo NIKOLI! Ampak - važno je, da imamo najlepše in predvsem zdravo in zadovoljno dete!
|
|
|
|
RE: Preveč živahen "trebuh" 29.8.2009 17:24:38
|
|
|
|
muška
|
moj prvi je tako norel, da se je trebuh vidno premikal . Je bil vedno smeh pri hiši na ta račun.
|
|
|
|
RE: Preveč živahen "trebuh" 29.8.2009 17:50:40
|
|
|
|
Felicita
|
http://www.youtube.com/watch?v=pMpMoeIgwoQ http://www.youtube.com/watch?v=HKnoPvQWIBU in ne, nič ni narobe če je živahen
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Preveč živahen "trebuh" 30.8.2009 8:28:50
|
|
|
|
Suzikaa
|
Moja pikica mala je tudi med bolj živahnimi in sem prav vesela zaradi tega! Če je kak dan bolj mirna, sem že kar malo žalostna, ker je ne čutim toliko. Hvala bogu da se premikajo!! Če pa te brcike že motijo pa poskusi zavrteti kako mirno pesmico. Pa vedno isto. Morda bo to malega pomirilo!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?