|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Preurejanje stanovanja
7.4.2010 12:38:45   
Sonckica
Razmišljamo o poživitvi stanovanja. Treba bo preuredit otroško sobo, mogoče prebarvat dnevno in kuhinjo.

A obstajajo kakšne trpežne dobre barve po zmerni ceni?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Preurejanje stanovanja
9.4.2010 12:51:26   
Ribi Bibi
Mi smo vedno uporabljali JUB barve. Pa ne vem točno zakaj, verjetno, ker so slovenske... So pa cenovno kar drage...saj ne vem koliko so sicer barve, ampak kar nanese. Sploh če delaš dva nanosa.

- www.mojasobica.si -

(odgovor članu Sonckica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.4.2010 14:17:18   
_sanja_*
Mi smo uporabili Jupol Trend. Je pa tako, da svetlejša kot je, manj bo flekasta in obratno s temnejšo.
Oranžno npr. sma barvala samo 1x, rjavo pa 3x pa je še vedno flekasta.user posted image

(odgovor članu Ribi Bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.4.2010 17:01:01   
Sonckica

IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

Mi smo uporabili Jupol Trend. Je pa tako, da svetlejša kot je, manj bo flekasta in obratno s temnejšo.
Oranžno npr. sma barvala samo 1x, rjavo pa 3x pa je še vedno flekasta.user posted image

Tudi sestra ni bla najbolj zadoboljna z Jubom. Meni je zelo všeč temno zelena, za otroke pa pridejo v poštev žive pisane barve.

Ne vem...par prijateljic mi je priporočilo Heliosove barve - naj bi imeli veliko izbiro barv in solidno svetovanje. Pa neke posebne premaze, ki se jih menda splača vzet, če misliš dolgoročno kot npr. tale:

http://www.soncne-barve.si/slo/gradbeni-premazi/notranje-barve-za-posebne-namene/117

Mogoče ima še kdo kak dober predlog/nasvet?

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.4.2010 19:12:15   
*jasna*
Mogoce je bilo pod rjavo kaj zamazano ali kaj podobnega, splaca se dati malo vec in pred barvanjem nanesti dobro podlago. Sicer je res, da so temnejse barve tezje za barvat.
Nekaj idej glede barvanja najdes tule http://www.dominstil.si/

< Sporočilo je popravil *jasna* -- 11.4.2010 19:13:13 >

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.4.2010 12:39:23   
Sonckica
Hja, opažam, da tole sploh ni nek mačji kašelj in da obstaja cel kup premazov, ki jih je fajn nanesti preden dejansko pobarvaš stene.
Še dobro, da znajo v trgovinah res svetovati glede tega.

Je kar zamudno, ampak se tolažim s tem, da bopotem vsaj nekaj časa mir.

(odgovor članu *jasna*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.5.2010 14:41:51   
sebek
Morda pride prav: senčila, polaganje parketa

(odgovor članu Sonckica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.6.2010 9:45:43   
Sonckica
Tole sem našla, pa se mi zdi koristno za vse, ki še niste barvali stanovanja, pa bi ga radi s čim manj stroški.

Nagradna igra, kjer lahko zadanete bon za barve ali pa strokovno barvno študijo. To zadnje se sliši zanimivo in mi je žal, da smo ravno na sveže prepleskali stene. No, ampak mogoče lahko pa komu drugemu koristi.

še link http://www.soncne-barve.si/slo/novice-in-obvestila/2364

(odgovor članu sebek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.6.2010 13:01:59   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

V merkurju sem kupila temno rjavo barvo, ki ti jo tam namešajo. Pobarvala le 1x, ni nobenega fleka. Sem pa zdaj hotela kupiti jupol trend rjavo, pa zdaj malo cvikamuser posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Neplodnost
Vitaebella

Kaj bi storili, če bi izvedeli, da sta s partnerjem nekompatibilna pri zanositvi, kljub temu, da je z vsakim posebej vse v redu?

Še naprej bi poskušala in se borila (59%)

Šla bi v posvojitev (15%)

Šla bi vsak svojo pot in poskusila z drugim partnerjem (4%)

V življenju so še druge lepe stvari (12%)

Kupila bi si psa (3%)

Nič od naštetega (7%)

Število vseh glasov: 431

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!