Anonimen
|
Po mojem sta kar klasika. Midva sva že fajn čez 40 (+2 najstnika). Problem pri naju je mogoče še večji. Jaz bi vsak dan, med vikendom pa tudi 2x ali 3x dnevno. Običajno masturbiram v "vmesnem" času in, ko sem to naredil prvič, sem pomislil, da je nekaj hudo narobe, če imaš ženo, seksat pa ne moreš. Ker sem smatral, da tako ne bo dolgo šlo, sem jo peljal parkrat poswingat, seveda nismo menjali, bil sem pa prepričan, da se ji bo libido dvignil. Ugotovil sem, da se je meni dvignil, njej pa ne... Obraten učinek, kot bi moral bit :) V bistvu sem vso stvar samo še poslabšal. Sem pa ugotovil kje in kdaj je sproščena in takrat tudi njej ni problem vsak dan in večkrat dnevno... ampak to je poleti v času kaka 2 tedna... Manjka mi torej še 53 tednov.... Pa še takrat v tistih 2 tednih je težava, ker uživa v adrenalinu, jaz pa ne. Tako, da se mi zdi, da sva glede tega precej "razštelana". Sicer je tako, da pusti, da jo naskočim kadar hočem, ampak meni vse pade, ko opazim, da mi ne vrača in leži na pol v spanju. Tudi meni ni, da bi za te stvari iskal druge... privlači me moja in ne druge. Tragika je v tem, da bolj me privlači, bolj imam občutek, da premalo dobim. Bolj sem z njo, bolj me telesno privlači...
|