Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Pretepli so mi psa barabe 21.6.2005 11:05:04
|
|
|
|
žužu
|
ni lepo od tistega, ki ga je pretepel, pes ni nič kriv. nisem pa tudi pristaš tega, da je pes brez nadzora lastnika izpuščen, pa naj bo čivava ali pa doga.
|
|
|
|
Pretepli so mi psa barabe 21.6.2005 11:05:25
|
|
|
|
JASNA D
|
Ti kar osumljenca vprašaj, če on kaj ve o tem. Recimo, če je on videl, kdo se je lotil tvojega psa. Se mu bo mogoče iz obraza videlo, če je imel prste vmes. Jasna
|
|
|
|
Pretepli so mi psa barabe 21.6.2005 11:05:48
|
|
|
|
Maxica
|
Joj, kako mene pojezijo taki ljudje:grrr::grrr::grrr:. Kako lahko zvečer sploh spijo?:zmeden: Meni je lih zadnjič ena starejša gospa vneto razlagala, da ji je pes ušel, ko je pa prišel domov, ga je pa pretepla s palico, da je bilo veselje-od takrat naprej se jo boji in nikamor ne uide več. Mislim, grozno, no.:hudicek::grrr::hudicek::grrr: Z malo dobre volje in pametno vzgojo se tudi :kuza: da marsikaj dopovedati. Brez palice...
|
|
|
|
Pretepli so mi psa barabe 21.6.2005 11:05:52
|
|
|
|
dory
|
kuga kuko pretepli...misilm jest bi vzela palco pa bi sla nazaj tepst,ce bi vedla kdo..matr sovrazn take ljudi!:grrr:
|
|
|
|
Pretepli so mi psa barabe 21.6.2005 11:06:12
|
|
|
|
baguSka
|
:((:((:(( Bogi nedoužen kuža.. Draga Vera jaz pa nebi čakala!!!! Če bi vedla kdo je bi vzela palco in bi šla sama do njega in ga nabutala!!! Če verjameš ali pa ne. Kako si sploh nekdo upa spravt na nedolžno bitje!? Vera - tvoj kuža bo imel še kar hude posledice zarad tega in za celo življenje si bo zapounil tole dogodivščino. Še fejst boste mel probleme zarad tega. Upam le da si bo čimpreje opomogel..:rozica: Ne čaki do naslednjič!!!!!! A bi rada da se spet to zgodi?:(
|
|
|
|
Pretepli so mi psa barabe 21.6.2005 11:06:42
|
|
|
|
Vera*
|
Vem,da je nekaj tudi moja krivda:ups: ampak šlo je le za pol ure.Zdaj vidim,da ga nikoli ne bom pustila zunaj,pa če me 5 min. ne bo.:(
|
|
|
|
Pretepli so mi psa barabe 21.6.2005 11:07:52
|
|
|
|
baguSka
|
To zame še ni razlog da nekdo lahko s palco pretepe!!!:grrr:
|
|
|
|
Pretepli so mi psa barabe 21.6.2005 11:08:13
|
|
|
|
borovnička
|
V takem primeru, pa če bi bila prepričana kdo je to bil, se pokliče policijo in se poda ovadba za mučenje živali. Če pa ni bil kdo od vaših, potem je to še vstop na tuje zemljišče. Da meni kdo mojo psičko pretepe, ne bi čakala, bi takoj ukrepala. Pa kaj se ljudje grejo.:grrr: Upam, da je s tvojim Capijem vse ok. Pozdravček :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Pretepli so mi psa barabe 21.6.2005 11:08:28
|
|
|
|
sarči
|
Bogi :kuza:,malo opazuj,do kjerga bo kuži čuden oz.na koga bo drgače reagiral,pa boš takoj vedla kdo ga je! Našga je en kamjonist,k je prpelu robo udaril,pa ga je naslednič :kuza:Cen ful čudno gledal in nato prteku k mojmu in se ulegu z uhci navzdol,pa ga je moj vprašu,če sta kdaj kej mela,pa je rekel kamjonist d enkrat ga je spodil z rokavico(spodil ja....:zmeden2::zmeden2:). Samo takemu človeku bi pa kr prvoščila,d bi ga pes ujedu nazaj,da si bi zapomnu enkrat za vselej...:hudicek:
|
|
|
|
Pretepli so mi psa barabe 21.6.2005 11:13:31
|
|
|
|
Magi*
|
Vera*, meni so psička enkrat pretepli sosedovi mulci, ko je bil privezan na dvorišču, pred njegovo kočo. ko jih je videl drug sosed, jih je prepodil in nam vse povedal. no in potem je šel moj oče do staršev tistih mulcev, ki seveda niso hoteli verjeti, da so to naredili njihovi otroci, čeprav smo imeli očividce. kuža je bil še dolgo časa zelooo preplašen. odtlej smo ga raje zapirali v hišo, kadar nas ni bilo doma. grozno, česa so vse ljudje zmožni.
|
|
|
|
Pretepli so mi psa barabe 21.6.2005 11:20:47
|
|
|
|
Trebnje
|
Ni opravičila za človeka,ki pretepe žival.Za žival odgovarja lastnik in le z njim je treba reševat vse konflikte,ki nastanejo v zvezi z njo. Je pa res,da tudi mene motijo psi,ki kar tako letajo naokoli,še posebej v obdobju parjenja.:kuza::kuza:
|
|
|
|
Pretepli so mi psa barabe 21.6.2005 11:24:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Se strinjam s Trebnje. Idioti! Jest bi jih tud pretepla... kokr pse! :)- Mene sicer prav nič ne motijo kužki, ki letajo po vasi, če niso nevarni.
|
|
|
|
Pretepli so mi psa barabe 21.6.2005 11:25:25
|
|
|
|
miševi
|
Pri nas sicer ni šlo za kuža, pa vseeno... Nam je našo mačkico nekdo za oko ustrelil:grrr:. Še sedaj ima šibro notri, pa komaj smo jo rešili. Pri veterinarju smo dali 16 jurjev, pa še ni blo ziher, da bo preživela. Če ji ne bi z :love: dobesedno vode in hrane v usta tlačila, je ne bi bilo več. Sram naj bo ljudi, ki se znašajo nad živalmi... Mi sicer tud sumimo, kdo je bil, samo... V glavnem, mačkica je sedaj zdrava in dobesedno nam vrača za vse, kar smo zanjo storili:rozica:.
|
|
|
|
Pretepli so mi psa barabe 21.6.2005 11:35:04
|
|
|
|
kalimero
|
Joj kako mene to razkuri. Ej, če bi videla prasca, ki se spravi na žival ne odgovarjam za svoja dejanja:hudicek::hudicek:
|
|
|
|
Pretepli so mi psa barabe 21.6.2005 11:48:48
|
|
|
|
mamsi
|
Ja taki so nekateri ljudje, žival vedno lahko nasrka, z vso pravico, samo odvezana mora bit. Men so psa kifeljci povozil, ker je bla ob polnoči odvezana v eni ulici, kjer ni nobenga glavnega prometa. In iza vogala prddrvi kibla in povozi psičko. Kaj so naredil, zapisnik za kršenje javnega muru, ker se je boga psička zadrla in kazen 25.000,- Sit!! Tolk o tem, oni pa niso mogl pobremzat, kt da bi zanalašč trešču vanjo!
|
|
|
|
Pretepli so mi psa barabe 21.6.2005 12:04:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, kaj pa če je pes hotel koga napasti, pša se je tisti pač branil :zmeden2:
|
|
|
|
Pretepli so mi psa barabe 21.6.2005 12:24:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Barabe! Nam so enega zastrupili in ustrelili, ga je moral pol oče dat uspavat. In to sosedje, ampak ok se zgodi. Pa še to v razmislek... Pri nas na vasi so pse spuščali in jih imeli brez nadzora zunaj, saj so bili taki luštni kužki in prijazni in sploh cortlih...Se je pa potem ta ljubka pasja banda zvečer spremenila v tolpo napadalcev - dobesedno. So šli zvečer v skupini na lov in pred njimi ni bilo varno nič. Ne kokoši, ne sosedove ovce in koze. So klali za zabavo. Ko se je to začelo dogajat, valjda je kriva divjad, pol pa so mal kmetje in lovci straže nastavli in so ugotovili, da so to psi. Valjda lastniki niso hotli verjet niti pod točko razno, da so to njihovi psi. Niti zapirali jih niso, niti imeli pod kontrolo, ker njihov ljubki kuža tega pač ne počne. Saj so bili čist normalni hišni psi,prijazni in čez dan normalni. Pa tud ljudi so potem ogrožali. Sicer napadli ne nobenega, ampak zvečer se je bilo bolje ne srečat z njimi... In kaj storoti v takem primeru? Pa brez zamere Vera*. Ne pravim, da je tvoj tak, samo v razmislek, kaj delajo ljubke domače žvalce ponoči...
|
|
|
|
Pretepli so mi psa barabe 21.6.2005 12:26:38
|
|
|
|
baguSka
|
Al bina noben kuža ne napade če ga ne sprovociraš.:(
|
|
|
|
Pretepli so mi psa barabe 21.6.2005 12:30:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Dvomim...a to, da prideš na "njegovo ozemlje" ni dovolj :zmeden: Ali pa obratno "on na tvoje" :zmeden:
|
|
|
|
Pretepli so mi psa barabe 21.6.2005 12:33:54
|
|
|
|
dory
|
Pr nas pa zlobni sosedje pse zastrupijo in macke postrelijo ce je slucajno kej odvezanga...tko da mamo pse skrbno na vrtu za ograjo,spijo pa z macki vred vsi v kurilnici...dva macka sta se nam hodila zenit k sosedovi pa enga ni blo nazaj eden pa s cist prestreljeno nogo...od takrat mamo vse pod nadzorom..matr :hudicek: sosedi :grrr:
|
|
|
|
Pretepli so mi psa barabe 21.6.2005 12:38:52
|
|
|
|
baguSka
|
Alba če pes ni na vrvici ni nikol nevaren. Razen če ma steklino :zmeden: Ne vem no - tak je moj znanje in moje izkušnje..:zmeden2:
|
|
|
|
Pretepli so mi psa barabe 21.6.2005 12:40:45
|
|
|
|
baguSka
|
Če pa drezaš u njega in ga podiš in s palco loviš in brcaš in ne vem kaj še, potem se pa zna zgodit da pes zobe pokaže.:zmeden: Ok - v tem primeru če kuža napade razumem da gre za samoobrambo. Ampak da ti pa kuža nič ne nardi, da gre samo mim tebe ti ga pa kr tko mal s palco :zmeden:
|
|
|
|
Pretepli so mi psa barabe 21.6.2005 12:42:31
|
|
|
|
dory
|
ja sam baguska...ce jest vidm kaksnga rotvajlerja pa mu nc nocm,pa zazna moj strah pa bo po men...jest se jih namrec bojim k :hudicek: kriza...zato pravi vedno,tavelki psi morjo bit pod nadzorom...tamali so pa zarad avtomobilov za merkat...
|
|
|
|
Pretepli so mi psa barabe 21.6.2005 12:43:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest mam drugačne izkušnje. Po vasi je blodil pes in napadal vse in vsakogar, vključno mene, ki sem se s tarzanskim skokom rešila v sosedov vrt za ograjo. Strinjam se, da noben pes ne napade brez provokacije. Ampak je treba dodati, da je bila ta provokacija lahko že dolgo dolgo nazaj. Tisti pes je namreč pobegnil od doma, kjer so ga pretepali in mučili.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?