Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: VPRAŠANJA 8.11.2006 7:35:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Kar se tiče teže, G in zdravniki vedno najprej pravijo, da je to lahjko problem, ap če si predebel ali presuh. Pa lahko vidimo močne in premočne ali predebele ženske, pa imajo brez problema otroke, na drugi strani pa suhice, ki tudi lahko imajo ženske. Jaz imam še večjo razliko med med višino in težo kot ti, pa tudi probleme z zanositvijo. Vendar pri meni ni to razlog. Sem se že priobala zredit v vseh teh letih in ni nič pomagalo. Je pa res, da nekateri hormoni rabijo maščobo, da ti potem telo deluje kot je treba. Težko ti je povedat lai je problem glih v suhosti pri tebi, jaz bi rekla, da ne. Raje se nehaj sekirat za suhost. Če te pa tako muči, ap se probaj zredit. Jaz sem se s težavo, ker se me nič ne prime, vendar se vse da, če je le volja. Zakaj pa imata manj možnosti, ali sta dala že vse preiskave skoz, ali je to samo na uč povedano.
|
|
|
|
RE: Presuha sem. Je to problem? 8.11.2006 10:08:20
|
|
|
|
morskadeklica
|
Jaz sem zanosila pri 26 letih, pri višini 168 cm in teži 46kg. Zanosila sem v prvem poizkusu, torej pri meni ni držalo, da bi bila teža ovira za zanositev.
|
|
RE: Presuha sem. Je to problem? 8.11.2006 10:23:25
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Glej tudi jaz sem se začela truditi da zanosim pri svojih 25.let sem im ela le 48kg.Pri nama so problem malo semenčic vendar ne pemalo,saj sem lansko leto zanosila naravno vendar žal ss.Sedaj čakam na drugi IVF in mi ni noben nikoli rkel,da bi bil lahko problem,da sem presuha.Ni dobro če si prsuh in manj je še dobro,če si predebel.Morem pa ti rečt odkar sem v teh postopkih sem zredila za dobrih šest kg.Ko enkrat začneš z temi hormoni pa se le rediš. Vidva kar pogumno naprej brez sekiranja,da si suha. LP Mojca
|
|
RE: Presuha sem. Je to problem? 8.11.2006 10:28:50
|
|
|
|
kofetek2010
|
pri meni ni bil problem, saj sem obakrat štartala s 53 kg (pri višini 178cm) - prvič sva se trudila celo več kot leto dni, a ne zaradi suhosti, ampak zaradi čist zamaknjene ovulacije (lani nama je uspelo v 2 mesecih)
|
|
|
|
RE: Presuha sem. Je to problem? 8.11.2006 18:17:21
|
|
|
|
tatijana
|
Žal imava po naravni poti malo možnosti zaradi premalo semenčic. Je tudi dr.Reš predlagal postopek. Moji jajčniki so sicer tipi topi, ampak me skrbi, da ne bo še dodatnih komplikacij zaradi moje teže. Žal so pri meni za suhost krivi mamini geni. Rodila je tri otroke pa se je pri vsaki nosečnosti zredila za manj kot 5 kg. Vsi moji poskusi da se zredim so se končali s slabim počutjem in kakšnim mozoljčkom več. Če tudi ta mesec ne bo , se bova naročila za postopek, pol pa bo ko bo.
|
|
|
|
RE: Presuha sem. Je to problem? 8.11.2006 19:36:43
|
|
|
|
Petraa
|
Seveda je je veliko možnosti da ne zanosiš zaradi teže. Jaz sem bila na darovanju jajčec in mi jih niso vzeli,ker sem bila neplodna.potem sem se zredila za slaba 2 kg in sem zanosila.ene ženske imajo lahko tudi 40 kg pa zanosijo,ampak telesa se razlikujejo in ne smemo metati vse v en koš.pač dokler so ženske presuhe in predebele telo ni sposobno razviti otroka in se pojavi neplodnost.Boljše je tako,kot pa da bi kasneje šlo kaj narobe
|
|
|
|
RE: Presuha sem. Je to problem? 8.11.2006 20:22:19
|
|
|
|
san
|
Jaz sem imela pri ta prvi tudi 50 kg na višino 176 cm, pa ni bilo nobenih težav. Sem pa slišala, da imajo včasih presuhe ali predebele ženske lahko težave z neplodnostjo, koliko pa to drži pa ne vem (zanimivo se mi zdi, da poznam kar nekaj zelo suhih in zelo debelih žensk, pa niso imele problemov z zanositvijo in imajo po več otrok, nekatere čisto zapovrstjo). najbolje je, da se s tem ne obremenjuješ, ker zelo veliko k vsemu pripomore psiha. lp, s
|
|
|
|
RE: Presuha sem. Je to problem? 8.11.2006 20:48:31
|
|
|
|
Seven*
|
V primeru, da je zenska suha in drobna ze po naravi, potem tezave z zanositvijo redko predpisujejo kilazi. Ce pa je zenska v relativno kratki dobi izgubila kilograme, pa je moznost zanositve manjsa. Telo namrec avtomatsko poskrbi za sebe in se zavaruje pred morebitno nosecnostjo. Zato je izguba menstruacije npr. klasicen pojav.. V vsakem primeru bi jaz na tvojem mestu poskusala pridobiti par (le par) kg. Izgubiti nimas nic.
|
|
RE: Presuha sem. Je to problem? 8.11.2006 20:55:32
|
|
|
|
Dashenka
|
Če prav razumem pišeš, da si od nekdaj bolj pri suhcih, torej v zadnjem času nisi bila na drastični shujševalni kuri. Zato tvoja kilaža ne bo vzrok za težave z zanositvijo. Sploh pa 49kg pri 164cm ni nič premalo - nasprotno, je prav idealna teža.
|
|
|
|
RE: Presuha sem. Je to problem? 8.11.2006 21:01:45
|
|
|
|
triša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dashenka Sploh pa 49kg pri 164cm ni nič premalo - nasprotno, je prav idealna teža. Jaz mislim tudi tako,nisi ni presuha,ampak čist vredu.
|
|
|
|
RE: Presuha sem. Je to problem? 9.11.2006 4:30:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Seven V primeru, da je zenska suha in drobna ze po naravi, potem tezave z zanositvijo redko predpisujejo kilazi. O ja, pa jo. Sem menjala 3 G, pa mi je vsak neki težil glede moje suhosti, pa čeprav so moje M redne in nisem anoreksična. ko ne najdejo drugega vzroka za neplodnost, potem jim je najlažje rečt da je to vzrok.
|
|
|
|
RE: Presuha sem. Je to problem? 9.11.2006 7:14:09
|
|
|
|
didi1
|
Men se bolj važno zdi da, imaš menstrucijo in to redno.Zaradi teže, pa če ste pri vas že tako bolj suhi, se mi ne zdi pomembno.Razen potem v nosečnosti lahko trpi hrbtenica.
|
|
|
|
RE: Presuha sem. Je to problem? 9.11.2006 7:23:00
|
|
|
|
CUKRČEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 O ja, pa jo. Sem menjala 3 G, pa mi je vsak neki težil glede moje suhosti, pa čeprav so moje M redne in nisem anoreksična. ko ne najdejo drugega vzroka za neplodnost, potem jim je najlažje rečt da je to vzrok. Se strinjam. Dohtarjem je najlažje rečt, da si pač predebel ali presuh. TEžje je iskat dejanske razloge. Zanje so itak najboljši predebeli, presuhi, pijanci in kadilci. Tukaj imahjo takoj vzrok za vse težave.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?