|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prestrašena!
15.12.2006 21:07:13   
Anonimen
Pozdrav!
Zanima me samo eno in sicer, če greš rodit predčasno zaradi zdravstvenih razlogov in še nisi odprta kaj ti pa dajo da se odpreš? A je zelo neprijetno? A potem rodiš normalno a imaš še umetne popadke? Zelo me je strah zato prosim za inf. da se malo psihično umirim!

Hvala vsem za odgovore!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prestrašena!
15.12.2006 21:08:41   
Kalina
hm, jst mislim, da ce moras roditi prej zaradi zdravstvenih razlogov naredijo carski rez,ker ti se ne mores odpirat, ce naravno se ni cas za to, a razumes kaj hocem povedat?user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.12.2006 21:36:34   
eya
Če ti umetno sprožijo porod, ni nujno, da sledi carski rez. Mislim, da dobiš tabletko ali gel, da se ti začne maternični vrat odpirat. Če ne pride do popadkov, dobiš pa še umetne popadke. Ti so baje bolj boleči, a se otrok običajno hitreje rodi.

Sicer pa ne sme te bit strah; gotovo je marsikateri porod ob roku dosti bolj boleč kot umetno sprožen... Bolečine res hitro pozabiš, ko vidiš svoje malo bitjece user posted image  Pa tudi med samimi popadki se skoncentriraj na misel, da ti vsak popadek pomaga do tega, da boš prej videla svojega otročka.

Vse lepo!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.12.2006 21:57:30   
triša
Če te kaj potolaži ti povem da je bilo mene tako strah,da sem se cela tresla ko sem prišla v porodno. Pa maš zraven partnerja in babico pa je vse o.k. Naj te ne bo strah miljone žensk je rodilo, pa tudi ti boš,in to čist lahko, boš vidla.
Je res da porod boli, poroda brez bolečine ni (tudi četi dajo EA boli ), ampak ves čas misli na to da je ta bolečina minljiva. Sicer ti pa čas v porodni tako hitro mineva,da ni res. En,dva,tri pa rodiš,. Jaz sem rodila v 3.5 urah štejem od prihoda v porodno pa je minilo fuuuul hitro. In tisti trenutek ko porodiš je bolečine konec.
Pa ne obremenjuj se s tem, kaj vse ti bodo dali ampak uživaj v svoji nosečnosti.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.12.2006 22:19:18   
Anonimen
Najprej ti vstavijo neko svečko za mehčanje materničnega vratu, potem počakajo 8 ur ali koliko že, lahko da tudi več. Če se ne začne nič dogajat, vstavijo nato naslednjo in spet čakajo. Ko se začne nekaj dogajat, ti dajo še umetne popadke. In potem se pač vidi, ali bo šlo, ali se odpiraš naprej, če ne, ti pa naredijo CR.
Bodi brez skrbi, vse je utečeno, dobro vedo, kako to gre. Ti jim samo reci, naj ti vse lepo povedo, da boš vedela tudi ti.

(odgovor članu triša)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
15.12.2006 22:26:36   
Anonimen
Hvala vsem za vspodbudne besede in upam, da bo res kmalu minilo!
Še enkrat se vam vsem iz srca zahvaljujem!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.12.2006 22:31:13   
Marogica
 ANonimna, to, da se bojiš, je čisto normalno, saj ne poznam ženske, ki je niso prevevali strahovi pred porodom oz. pred neznanim. Vendar, kot je napisala Splišni, v porodnišnici že vedo kako in kaj, važno je, da sodeluješ. Če boš imela koliko toliko "normalno" osebje, bo potekalo vse tako kot mora, da se boj tvoj otroček rodil zdrav.

Dosti sreče in čim krajši porod ti želim. user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?