|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prestavitev menstruacije
5.6.2006 14:38:16   
Baby
Ali si je katera že prestavila menstruacijo za par dni in kako?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prestavitev menstruacije
5.6.2006 14:40:13   
baguSka
S tabletkami se da. Ampak jst še nism. Moraš pa it do svoje G.

(odgovor članu Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.6.2006 14:49:51   
darjatimci
Včasih sem si jo tudi jaz tako prestavila,seveda razlog je bil dopust.Če jemlješ tabletke si enostavno skrajšaš ali podaljšaš jemanje tablet,npr ko sem jih še jaz jemala sem tisti 21dnevni ciklus tablet končala pred 21dnem,če pa  mi je še precej manjkalo pa sem jih jedla še pač nekaj dni več(še naslednji zavojček).Ampak res samo za primer ko je bilo nujno,drugače ni dobro zmedati hormonov.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
5.6.2006 16:33:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu darjatimci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.6.2006 17:11:33   
Ancy
A krajsat se tud da? To pa nism vedla? sm misnla da se da samo daljsat. Jz sm si vedno tako, da sem jedla 1,2,3 tedne vec, nikoli drugace, ker drgac zmesam dneve, mam tko lepo nastimane te tabletke da sm se ze lepo navadla da zmeri uzamem na nedeljo....
A ce pa si hoces skrajsat pa lohka uzames jih npr. ne 21 ampak sam 14 ??? a pol zih ni nc narobe ??

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.6.2006 22:33:07   
G in T
Sama sem prestavila s tabletkami, in mi ni blo prav nič dobro. Trebuh je bil napet, prsa so me zelo bolela, pa še menstruacija je bila zelo močna, kar običajno ni.. Morda je bilo tako samo pri meni, vendar vem, da tega ne probam več. 

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?