Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prestavitev menstruacije 6.7.2007 13:28:50
|
|
|
|
Nattka
|
Mislim, da se da. Povprašaj pri svojem ginekologu.
|
|
|
|
RE: Prestavitev menstruacije 6.7.2007 13:29:09
|
|
|
|
saraja
|
Jaz si bom tudi pred morjem prestavila menzo, G mi je naročil tako: dal recept in tri dni pred pričakovano M ješ 2 tbl na dan. Ješ pa toliko časa, kolikor pač želiš prestavit.Po prenehanju jemanja, po treh dneh dobiš menzo. Upam,da sem ti pomagala! LP
|
|
RE: Prestavitev menstruacije 6.7.2007 14:07:48
|
|
|
|
mily
|
Če ješ tabletke si prestaviš tako, da takoj po zadnji začneš z novo tablico(torej brez pavze). Če pa ne ješ tabletk, ti bo pa ginekolog dal ene druge (ne kontracepcijske) in jih začneš jesti ene 4 dni pred pričakovano menstruacijo. Lahko jih ješ do 10 dni. Po zadni tabletki dobiš v roku 3-10 dni menstruacijo.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?