Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prestavili bomo uro - prej spat? 29.10.2005 13:13:29
|
|
|
|
PBJ
|
Še nisem razmišljala o tem....a ga bom verjetno dajala spat po stari uri oz, ko bom videla, da je prišel njegov čas za počitek ... Sicer pa jaz osebno sovražim to premikanje ure , saj bodo dnevi spet kratki.
|
|
RE: Prestavili bomo uro - prej spat? 29.10.2005 13:28:19
|
|
|
|
Suzi*
|
Ja, tudi meni tole premikanje ure ni všeč, sploh pozimi, ko so tako dolgi popoldnevi ko je sama tema.
|
|
|
|
RE: Prestavili bomo uro - prej spat? 29.10.2005 13:45:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bom po moje naredila tako, da ga bom v začetku kar lepo ob sedmih spat dala (prej ob osmih), potem bomo pa počasi spet na osmo uro oprilezli, ker se mi bo dete itak preveč smililo , da bi ga že ob sedmih spat dala. Ampak moj je že večji, tri leta in pol, tiste ta majhne pa z lakoto ob sedmih v posteljo ruknete.
|
|
|
|
RE: Prestavili bomo uro - prej spat? 29.10.2005 13:46:46
|
|
|
|
Dejča
|
Zanimivo vprašanje - na to sploh nisem pomislila. Bomo poskusili po uri, pa bomo videli. Itak za zdaj (pri 4 mesecih) zaspi, kadar se ji zljubi. Navadno med 21.-23. enkrat.
|
|
|
|
RE: Prestavili bomo uro - prej spat? 29.10.2005 14:06:30
|
|
|
|
VITA74
|
Jaz sem ponavadi ob prestavljanju ure, malčka dala spat ob "navadni" uri in smo potem prilagajali ritem. Še posebej sedaj ko prestavljamo uro nazaj, ni potrebno dati spat malega prej, ker se bo tako še prej zbudil v nedeljo jaz bi pa še malo spala potem sem se pa vsak dan sproti prilagajala... jaz se veselim tega, saj bodo dnevi tako daljši in več sončka Lp
|
|
|
|
RE: Prestavili bomo uro - prej spat? 29.10.2005 14:55:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes jo bom dala spat normalno, potem pa bomo videli kako bo.
|
|
|
|
RE: Prestavili bomo uro - prej spat? 29.10.2005 16:53:43
|
|
|
|
SashaB
|
Sem tudij az malo razmišljala. Verjetno po stari uri potem bomo pa počasi poskušali spremeniti. Bomo videli kako bo šlo in kako bo reagiral. Sicer pa ne ve koliko je ura in njegova notranja ura je naravnan na stari čas, tako da mislim da bi moralo biti to kar ok...
|
|
|
|
RE: Prestavili bomo uro - prej spat? 29.10.2005 17:12:25
|
|
|
|
KODA
|
Pri nas ta ura nima nobenega vpliva.
|
|
RE: Prestavili bomo uro - prej spat? 29.10.2005 17:25:18
|
|
|
|
koruzica
|
Rana ura, zlata ura...Sicer pa, ura se premakne nazaj ob treh...Menda ne bost čakali do takrat? Samo še dva meseca, potem se pa začne dan daljšat...
|
|
|
|
RE: Prestavili bomo uro - prej spat? 29.10.2005 17:43:53
|
|
|
|
Naja31
|
Ma, bomo kar lepo pocakali do 20h kot je do zdaj hodil spat, samo da se mi ne bo potem zjutraj zbujal eno uro prej
|
|
|
|
RE: Prestavili bomo uro - prej spat? 29.10.2005 23:05:19
|
|
|
|
cincamarinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* Ja, tudi meni tole premikanje ure ni všeč, sploh pozimi, ko so tako dolgi popoldnevi ko je sama tema. Joj, jaz pa pravim, da še sreča, da tega prestavljanja še niso ukinili (nekateri ga namreč hočejo) - ampak, če bo prestavljen, bo SKOZ zimski čas!!! Ker je to "prava sončna ura". Si zamislite, da bi poleti bila tema okoli osmih, pol devetih?
|
|
|
|
RE: Prestavili bomo uro - prej spat? 29.10.2005 23:08:18
|
|
|
|
Urša
|
Mi ne bomo nobene pozorosti temu dajal... ko bom vidla, da je zaspana, jo bom dala spat. Odkar je v vrtcu itak komi do 6h, pol 7h zvečer zdrži.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?