|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prestavili bomo uro - prej spat?
29.10.2005 13:05:18   
Suzi*
Ojla!

Nekaj me informativno zanima. Danes ponoči se prestavi ura. Pa me zanima kako ste in boste potem dajale zvečer spat vaše user posted image . A bo to ob isti uri kot prej (isto npr ob 20) ali se boste prilagodile spremembi in boste user posted image  dajale spat eno uro prej? Kakšne izkušnje pri malo starejših, mogoče?

lp, Suzi
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prestavili bomo uro - prej spat?
29.10.2005 13:13:29   
PBJ
Še nisem razmišljala o tem....a ga bom verjetno dajala spat po stari uri oz, ko bom videla, da je prišel njegov čas za počitekuser posted image ...

Sicer pa jaz osebno sovražim to premikanje ureuser posted image user posted image user posted image , saj bodo dnevi spet kratki.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.10.2005 13:28:19   
Suzi*
Ja, tudi meni tole premikanje ure ni všeč, sploh pozimi, ko so tako dolgi popoldnevi ko je sama tema. user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.10.2005 13:45:29   
Anonimen
Jaz bom po moje naredila tako, da ga bom v začetku kar lepo ob sedmih spat dala (prej ob osmih), potem bomo pa počasi spet na osmo uro oprilezli, ker se mi bo dete itak preveč smililouser posted image , da bi ga že ob sedmih spat dala. Ampak moj je že večji, tri leta in pol, tiste ta majhne pa z lakoto ob sedmih v posteljo ruknete.user posted image

(odgovor članu Suzi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.10.2005 13:46:46   
Dejča
Zanimivo vprašanje - na to sploh nisem pomislila. Bomo poskusili po uri, pa bomo videli. Itak za zdaj (pri 4 mesecih) zaspi, kadar se ji zljubi. Navadno med 21.-23. enkrat.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.10.2005 14:06:30   
VITA74
Jaz sem ponavadi ob prestavljanju ure, malčka dala spat ob "navadni" uri in smo potem prilagajali ritem.
Še posebej sedaj ko prestavljamo uro nazaj, ni potrebno dati spat malega prej, ker se bo tako še prej zbudil v nedeljo user posted image  jaz bi pa še malo spala user posted image  
potem sem se pa vsak dan sproti prilagajala...

jaz se veselim tega, saj bodo dnevi tako daljši in več sončka user posted image

Lp user posted image

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.10.2005 14:55:21   
Anonimen
Danes jo bom dala spat normalno, potem pa bomo videli kako bo.

(odgovor članu VITA74)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
29.10.2005 16:53:43   
SashaB
Sem tudij az malo razmišljala. Verjetno po stari uri potem bomo pa počasi poskušali spremeniti. Bomo videli kako bo šlo in kako bo reagiral. Sicer pa ne ve koliko je ura in njegova notranja ura je naravnan na stari čas, tako da mislim  da bi moralo biti to kar ok... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.10.2005 17:12:25   
KODA
Pri nas ta ura nima nobenega vpliva.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.10.2005 17:25:18   
koruzica
Rana ura, zlata ura...Sicer pa, ura se premakne nazaj ob treh...Menda ne bost čakali do takrat? user posted image

Samo še dva meseca, potem se pa začne dan daljšat...

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.10.2005 17:43:53   
Naja31
Ma, bomo kar lepo pocakali do 20h kot je do zdaj hodil spat, samo da se mi ne bo potem zjutraj zbujal eno uro prej user posted image

(odgovor članu koruzica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.10.2005 23:05:19   
cincamarinca
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Ja, tudi meni tole premikanje ure ni všeč, sploh pozimi, ko so tako dolgi popoldnevi ko je sama tema. user posted image

Joj, jaz pa pravim, da še sreča, da tega prestavljanja še niso ukinili (nekateri ga namreč hočejo) - ampak, če bo prestavljen, bo SKOZ zimski čas!!! Ker je to "prava sončna ura". Si zamislite, da bi poleti bila tema okoli osmih, pol devetih?user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.10.2005 23:08:18   
Urša
Mi ne bomo nobene pozorosti temu dajal... ko bom vidla, da je zaspana, jo bom dala spat. Odkar je v vrtcu itak komi do 6h, pol 7h zvečer zdrži. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu cincamarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.10.2005 23:09:38   
dix
Zakaj bi ga pa dala eno uro PREJ spat? Kvečjemu pozneje! Saj če se ura premakne nazaj (iz 3. na 2) pol bomo itak že eno uro bolj dolgo spali in če ga dam prej spat bo mi 2 uri bolj dolgo spal, oz da se popravim, bo 2 uri prej vstal.

Spat je šel normalno ob 22:30 in bo vstal namesto po stari uri ob 8 zjutraj bo vstal ob 7 zjutraj user posted image .

Razem če se ura premakne naprej pol sem pa jaz v temo brcnila user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?