Alči
|
Mazala z olivnim oljem, raztegovala, po nasvetih oatalih, nič pomagalo, prerezali, šivali, nič hudega, vse ok po 10 dnevih sploh nisem vedela da so me rezali in šivali. Glej moje mnenje je tako, da škodit ne more, če si mažeš in malo razteguješ/masiraš presredek, ampak če imaš "dovolj prostora", dovolj reztegljivo kožico, pa če bo babica prava, da te bo znala usmerjat s potiskanjem, potem te ne bo prerezala, če pa bo videt preozko, te pa bo. Kar je bolje, lep raven rez s skalpelom in potem tudi lepo zašito, kot to, da se na silo raztrga neki po svoje. Včasih pa se kljub trudi raztrga vse , in presredek in znotraj.... S tem presredkom je tako, kot z raznimi čaji in mažami proti strijam, od vsake posameznice je odvisno kako telo-kožo ima. Sem pa brala enkrat intervju z enim G iz ...hm ne vem, vem da je bil iz EU, je rekel da smo Slovenke pohabljene, to je mislil to, da nas je ful prerezanih, ker pri njih je to čist nemogoče, da majo čist drug pristop do poroda pa neki....V glavnem, probaj....Pa srečno