|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prespali drugo noč
25.2.2009 12:41:02   
Ekaz
Če bi imel februar 30 dni, bi bila naša user posted image  takrat stara leto in pol. Danes smo drugič (odkar jo imamo) prespali CELNO NOČ. Od osmih zvečer  do 11 minut čez šest zjutraj je spala v svoji posteljici v svoji sobici. Danes imamo torej praznik!!! Kako bo to noč...nihče ne ve.  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prespali drugo noč
25.2.2009 12:44:08   
seny
user posted image user posted image user posted image user posted image
Da bi bile vse noči takšneuser posted image user posted image

(odgovor članu Ekaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.2.2009 13:37:51   
danijela in taja
prvič??????????ja kaj ste pa do zdaj delal.....

za deseto obletnico sva prejela najlepše darilo.....najino sončico Tajo

(odgovor članu Ekaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2009 13:40:06   
Ekaz
Kaj?!?!? Zbujali se, ona bi se igrala, skrivala, včasih jokala, drugič jedla,...

(odgovor članu danijela in taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2009 13:44:25   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: Ekaz

Če bi imel februar 30 dni, bi bila naša user posted image  takrat stara leto in pol. Danes smo drugič (odkar jo imamo) prespali CELNO NOČ. Od osmih zvečer  do 11 minut čez šest zjutraj je spala v svoji posteljici v svoji sobici. Danes imamo torej praznik!!! Kako bo to noč...nihče ne ve.  

Čestitam, uživaj danes, vem kako to izgleda mi spimo šele nekaj mesecev pa bo stara 3 leta. Prej so bile redke noči ko nam je uspelo spati, zdaj pa so redke tiste ko se prebujamo user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu Ekaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.2.2009 14:08:53   
analucija
čestitamo. mi hvala bogu spimouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.2.2009 14:17:31   
benika

Pa kaj je danes s tabouser posted image Na vseh temah nekaj sikašuser posted image

Napisala je, da so drugič prespali CELO noč. Če ti je to tako zelo čudno, ti povem, da smo mi prvič CELO noč prespali pri 2 letih (do takrat se je pa zbujal 1x na noč).

Neposredna povezava do sporočila: 7
25.2.2009 14:36:24   
Aja1
Čestitam user posted image user posted image user posted image . Vem, kako je, če se ne spi. Mi zdaj tudi prespimo cele noči user posted image user posted image user posted image . Je bilo pa do 14-tega meseca noro. Nismo spali 3 ure v kosu. user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.2.2009 17:17:13   
maca m
IZVIRNO SPOROČILO: danijela in taja

Kaj ti misliš, da si vsi otroci enaki??? Kolegica ima dvojčke, maja bosta stara 2 leti - pa do zdaj še nikoli nista prespala celo noč. 

Moj user posted image bo star 7m, pa se včasih 1X zbudi, včasih 2X, nekajkrat pa mu je celo ratalo, da je prespal celo noč. In sem bila tud čist ponosna.

Ekazuser posted image user posted image user posted image

V sanjah in ljubezni ni nič nemogoče.
(J.Arony)

Neposredna povezava do sporočila: 9
25.2.2009 21:12:20   
danijela in taja
no pa drugič nobene razlike....js nič ne sikam (očitno ne veš kaj to pomeni)...jaz se samo čudim ...mis mo prespali vse noči(razen enih par na začetku...mogoče ene 10...pa ko so nam bodle petke...kak mesec malo slabše)....drugače pa skoz od rojstva spi celo noč....pa mi je čudn to ne...se ne sme človk čudit?????
enim je pač malo težje ...očitno...

za deseto obletnico sva prejela najlepše darilo.....najino sončico Tajo

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.2.2009 21:31:15   
K_a_t_i
Zdaj bo šlo samo na bolje. Kako te razumem... user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 11
25.2.2009 21:33:18   
Anonimen
..pa mi je čudn to ne...se ne sme človk čudit?????

jst bi se tud z veseljem čudlauser posted image user posted image

čprov ene dvakrat smo pa mi tud prespali noč, oz. bi jo, če neb jst vstala in šla gledat če tamala še dihauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
25.2.2009 22:26:47   
benika
čprov ene dvakrat smo pa mi tud prespali noč, oz. bi jo, če neb jst vstala in šla gledat če tamala še dihauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.2.2009 11:29:31   
katj
tudi jaz te razumem user posted image , še kako.

v 27 mescih, ne vem če sm v kosu prespala vse skupi 10 noči...najbrž ne user posted image .

ti kar bodi vesela in še tako naprej user posted image .

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.2.2009 11:37:34   
Talika19
Čestitam user posted image user posted image , mi smo tudi svojo prvo prespano noč doživeli malo pred 17 mesecem. Prej je bilo pa skoz ful pestro. Zdej spi super, včasih se še kaj zbudi, je pa to milina od prej.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.2.2009 13:44:56   
Nejch
Ja Ulla80 ha ha. Mi bi tut pr 15 mesecih lahko prespali kdaj pa kdaj celo noč, ampak ko je mama tko čudno bitje.... Takrat, ko otrok celo noč spi, jst gledam če dobr spi.. Ha ha ha.  user posted image Za crknt!

Tko da, še obstajamo take, nisi edina.
Drugače pa mi tut od 14 meseca nekako probamo spat celo noč, razen izjem, ko tamala cel besedni zaklad začne ponavljat v spanju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.2.2009 13:47:25   
Anonimen
user posted image

no, zdej sem si pa še enga umislilauser posted image tko da po najbolj črnem scenariju bo pa 2015 moje letouser posted image če ne bo prej konc svetauser posted image bom pač zaspana umrlauser posted image

(odgovor članu Nejch)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
26.2.2009 13:59:18   
katj
user posted image  smo lušne....k vemo da pač tko je.
smo vesele....k so zdravi.

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.2.2009 14:03:45   
zmajaz
Naša bo pa stara 14 mesecev in že od 7 meseca spimo od 22h do 5h, od 10. meseca dalje pa celo od 20h do 8h user posted image - smo pravi srečneži. Niti eno noč se ne zbudi.  Zdaj me je pa kr groza, kaj bo pri drugem, ki je na poti, ko smo tako razvajeni. user posted image

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?