|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Presenečenje za partnerja
5.2.2009 10:58:27   
ksenjicka
kako oz. s čim naj presenetim partnerja, ko bova naslednjič skupaj - kaka drobna p'ozornost ali kaj napisanega na sms
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Presenečenje za partnerja
5.2.2009 11:00:46   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjicka

kako oz. s čim naj presenetim partnerja, ko bova naslednjič skupaj - kaka drobna p'ozornost ali kaj napisanega na sms

Sori, ampak kako neumno vprašanje. A jaz morda poznam tvojega partnerja, da vem, kako ga presenetiti? Mislim, kr neki....uporabi domišljijo.

(odgovor članu ksenjicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2009 11:15:18   
Anonimen

Najbolj bo presenečen, če boš naglas prdnila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2009 11:28:14   
ksenjicka
brez domišljije ste še bolj kot jaz

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2009 11:32:50   
muška
Ma kaki SMS, edino če si pubertetnica. user posted image  Ne vem preseneti ga pa mu povej raje nekaj pocukranega, če želiš, ne pa da mu pišeš. Mislim glupost user posted image

Mene je pa moj mož včeraj totalno presentil, ker se ni zvečer , ko je prišel domov zvalil na kavč in zaspal, ampak sva tako sedela za mizo, spila kozarček in malo čvekala v tri dni.  No, potem pa se je zvalil na kavč in takoj zaspal user posted image user posted image user posted image  Jaz pa sem ga tam pustila, tako kot vedno, da ne bi bilo preveč presenečenj za en dan. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
5.2.2009 11:39:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 6
5.2.2009 11:44:54   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: muška

Mene je pa moj mož včeraj totalno presentil, ker se ni zvečer , ko je prišel domov zvalil na kavč in zaspal, ampak sva tako sedela za mizo, spila kozarček in malo čvekala v tri dni.  No, potem pa se je zvalil na kavč in takoj zaspal user posted image user posted image user posted image  Jaz pa sem ga tam pustila, tako kot vedno, da ne bi bilo preveč presenečenj za en dan. user posted image

user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.2.2009 11:57:35   
Teya*D.
..p
IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: muška

user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.2.2009 12:06:45   
ssevin

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
5.2.2009 12:11:41   
nuala
Morda mu das v pregled primerek predporocne pogodbe?

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

Neposredna povezava do sporočila: 10
5.2.2009 12:41:56   
tweed
IZVIRNO SPOROČILO: nuala
Morda mu das v pregled primerek predporocne pogodbe?
user posted image

user posted image  sta skupaj 1 leto ali 1 teden? Stanujeta skupaj? Sta že seksala? Imata otroke? Hodita v službo?...
Potem bi se pa dalo kaj na to temo rečt...

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.2.2009 13:04:43   
Lalica1
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

oprostite ampak zdaj se pa res moram user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.2.2009 13:35:31   
ronja
Nekaj čim bolj osebnega.
Ma, ne vem, muška, gotovo bo vesel kakega sms-a zjutraj v službo, ki se bo glasil recimo: "Včeraj je bilo pa ful dobro!"user posted image Če misliš dodajat kake detajle, se pozanimaj, če majo dostop do njegovega mobija tudi njegovi sodelavci (ne praši, kako sem se na to spomnilauser posted image )
Lahko ga povabiš nekam, kjer veš, da bo užival, recimo kupiš karte za koncert njegove najljubše skupine/izvajalca ali pa za kako tekmo.
Lahko mu spečeš najljubšo torto, narediš vročo čokolado/kapučino,... za v službo (v prahu, seveda).
Lahko oblečeš seksi perilo, mu napišeš vroč email, o tem, kako bo zvečer, z vsemi detajli...
Če imata otroke, jih pa odpelji babici, predno pride domov. Vem, da bi bil lubi poz. presenečen, eč bi našel doma samo mene, pa čeprav bi morala hitetuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 13
5.2.2009 13:42:22   
Anonimen
Kupi mu plišastga medvedka s srčkom ne kerm piše I LOVE YOUuser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
5.2.2009 13:56:52   
muška
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

Kupi mu plišastga medvedka s srčkom ne kerm piše I LOVE YOUuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   zmagovalna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.2.2009 20:34:20   
kepa*
Res bi bilo treba vedet več detajlov.

Letos pa bo!

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.2.2009 21:04:01   
Anonimen
Moški so pa ja nezahtevna bitja .
Rabijo samo tri stvari: spanje, hrano in telovadbo (pod to se šteje ukvarjanje s športom, gledanje športa in seks user posted image ). Torej imaš obilo možnosti.

Spanje: zvečer ga zmasiraš z malo oljčka po hrbtu in pustiš, da zaspi kot dojenček. Če je vmes še kakšna bolj aktivna faza, tudi prav user posted image .
Hrana: skuhaš njegovo najljubšo večerjo, druga možnost je, da mu kot dobra žena prineseš pivo v roke, preden sploh dobro stopi skozi vrata user posted image . Tretja varianta je, da ga povabiš na večerjo ven, četrta, da ga pošlješ ven s kolegi (sploh če ima občutek, da mora biti vedno doma user posted image ), peta, da , mah, se mi ne da več razmišljat. Jaz mojemu spečem pečenko, juho s knedlčki in spečem kakšno pecivo, pa je povsem v devetih al kerih nebesih že user posted image . Lahko tudi kombiniraš s seboj kot desertom, naga v postelji z rdečo pentljo okoli vratuuser posted image .
Telovadba: no ja, tu pa je možnosti neskončno user posted image .

(odgovor članu kepa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
6.2.2009 12:07:08   
mojamura

hahahahahaha.....polepšala si mi petek hehehehe

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.2.2009 22:32:03   
picola1

Mogoče pa ne bo...ker mogoče to že skos počne? user posted image user posted image

Drugače pa jaz mojega včasih presenetim tako, da v dnevni na tla lepo pogrnem kovtr al pa dva (nama je najbolj udobno), prižgem povsod svečke, prižgem kako lepo glasbo, pripravim masažno olje in ga lepo zmasiram...Nadaljevanje večinoma sledi...user posted image
Ali pa mu kupim kako malenkost...npr. ful ima rad čokoladne krofe z vanilijevo kremo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.2.2009 20:18:18   
komarka

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Rabijo samo tri stvari: spanje, hrano in telovadbo (pod to se šteje ukvarjanje s športom, gledanje športa in seks).

Nekatere mate pa res smisel za potegnt bistvo iz celoteuser posted image user posted image user posted image

js bi dodala sam še kakšeno "mašinerijo"-racunalnik ipd.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
9.2.2009 9:36:21   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: komarka
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica
Rabijo samo tri stvari: spanje, hrano in telovadbo (pod to se šteje ukvarjanje s športom, gledanje športa in seks).

Nekatere mate pa res smisel za potegnt bistvo iz celoteuser posted image user posted image user posted image

js bi dodala sam še kakšeno "mašinerijo"-racunalnik ipd.

Dodam še dalinc user posted image user posted image

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
9.2.2009 20:53:26   
Anonimen
bova naslednjič skupaj - kaka drobna p'ozornost ali kaj napisanega na sms

Mene bi sms presenetil na vsak nacin user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 22
11.2.2009 22:12:42   
Zamima
sem misla, da sem jaz brez idej, ampak zadnje čase samo sebe presenečam user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?