Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Presenečenje za partnerja 5.2.2009 11:00:46
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjicka kako oz. s čim naj presenetim partnerja, ko bova naslednjič skupaj - kaka drobna p'ozornost ali kaj napisanega na sms Sori, ampak kako neumno vprašanje. A jaz morda poznam tvojega partnerja, da vem, kako ga presenetiti? Mislim, kr neki....uporabi domišljijo.
|
|
|
|
RE: Presenečenje za partnerja 5.2.2009 11:15:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjicka kako oz. s čim naj presenetim partnerja, ko bova naslednjič skupaj - kaka drobna p'ozornost ali kaj napisanega na sms Najbolj bo presenečen, če boš naglas prdnila
|
|
|
|
RE: Presenečenje za partnerja 5.2.2009 11:28:14
|
|
|
|
ksenjicka
|
brez domišljije ste še bolj kot jaz
|
|
|
|
RE: Presenečenje za partnerja 5.2.2009 11:32:50
|
|
|
|
muška
|
Ma kaki SMS, edino če si pubertetnica. Ne vem preseneti ga pa mu povej raje nekaj pocukranega, če želiš, ne pa da mu pišeš. Mislim glupost Mene je pa moj mož včeraj totalno presentil, ker se ni zvečer , ko je prišel domov zvalil na kavč in zaspal, ampak sva tako sedela za mizo, spila kozarček in malo čvekala v tri dni. No, potem pa se je zvalil na kavč in takoj zaspal Jaz pa sem ga tam pustila, tako kot vedno, da ne bi bilo preveč presenečenj za en dan.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.2.2009 11:39:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Presenečenje za partnerja 5.2.2009 11:44:54
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška Mene je pa moj mož včeraj totalno presentil, ker se ni zvečer , ko je prišel domov zvalil na kavč in zaspal, ampak sva tako sedela za mizo, spila kozarček in malo čvekala v tri dni. No, potem pa se je zvalil na kavč in takoj zaspal Jaz pa sem ga tam pustila, tako kot vedno, da ne bi bilo preveč presenečenj za en dan.
|
|
RE: Presenečenje za partnerja 5.2.2009 11:57:35
|
|
|
|
Teya*D.
|
..pIZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: muška Mene je pa moj mož včeraj totalno presentil, ker se ni zvečer , ko je prišel domov zvalil na kavč in zaspal, ampak sva tako sedela za mizo, spila kozarček in malo čvekala v tri dni. No, potem pa se je zvalil na kavč in takoj zaspal Jaz pa sem ga tam pustila, tako kot vedno, da ne bi bilo preveč presenečenj za en dan.
|
|
|
|
RE: Presenečenje za partnerja 5.2.2009 12:06:45
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjicka kako oz. s čim naj presenetim partnerja, ko bova naslednjič skupaj - kaka drobna p'ozornost ali kaj napisanega na sms
|
|
|
|
RE: Presenečenje za partnerja 5.2.2009 12:11:41
|
|
|
|
nuala
|
Morda mu das v pregled primerek predporocne pogodbe?
|
|
RE: Presenečenje za partnerja 5.2.2009 12:41:56
|
|
|
|
tweed
|
IZVIRNO SPOROČILO: nuala Morda mu das v pregled primerek predporocne pogodbe? IZVIRNO SPOROČILO: ksenjicka kako oz. s čim naj presenetim partnerja, ko bova naslednjič skupaj - kaka drobna p'ozornost ali kaj napisanega na sms sta skupaj 1 leto ali 1 teden? Stanujeta skupaj? Sta že seksala? Imata otroke? Hodita v službo?... Potem bi se pa dalo kaj na to temo rečt...
|
|
RE: Presenečenje za partnerja 5.2.2009 13:04:43
|
|
|
|
Lalica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH IZVIRNO SPOROČILO: ksenjicka kako oz. s čim naj presenetim partnerja, ko bova naslednjič skupaj - kaka drobna p'ozornost ali kaj napisanega na sms Najbolj bo presenečen, če boš naglas prdnila oprostite ampak zdaj se pa res moram
|
|
|
|
RE: Presenečenje za partnerja 5.2.2009 13:35:31
|
|
|
|
ronja
|
Nekaj čim bolj osebnega. Ma, ne vem, muška, gotovo bo vesel kakega sms-a zjutraj v službo, ki se bo glasil recimo: "Včeraj je bilo pa ful dobro!" Če misliš dodajat kake detajle, se pozanimaj, če majo dostop do njegovega mobija tudi njegovi sodelavci (ne praši, kako sem se na to spomnila ) Lahko ga povabiš nekam, kjer veš, da bo užival, recimo kupiš karte za koncert njegove najljubše skupine/izvajalca ali pa za kako tekmo. Lahko mu spečeš najljubšo torto, narediš vročo čokolado/kapučino,... za v službo (v prahu, seveda). Lahko oblečeš seksi perilo, mu napišeš vroč email, o tem, kako bo zvečer, z vsemi detajli... Če imata otroke, jih pa odpelji babici, predno pride domov. Vem, da bi bil lubi poz. presenečen, eč bi našel doma samo mene, pa čeprav bi morala hitet .
|
|
|
|
RE: Presenečenje za partnerja 5.2.2009 13:42:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Kupi mu plišastga medvedka s srčkom ne kerm piše I LOVE YOU
|
|
|
|
RE: Presenečenje za partnerja 5.2.2009 13:56:52
|
|
|
|
muška
|
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca Kupi mu plišastga medvedka s srčkom ne kerm piše I LOVE YOU zmagovalna
|
|
|
|
RE: Presenečenje za partnerja 5.2.2009 20:34:20
|
|
|
|
kepa*
|
Res bi bilo treba vedet več detajlov.
|
|
RE: Presenečenje za partnerja 5.2.2009 21:04:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Moški so pa ja nezahtevna bitja . Rabijo samo tri stvari: spanje, hrano in telovadbo (pod to se šteje ukvarjanje s športom, gledanje športa in seks ). Torej imaš obilo možnosti. Spanje: zvečer ga zmasiraš z malo oljčka po hrbtu in pustiš, da zaspi kot dojenček. Če je vmes še kakšna bolj aktivna faza, tudi prav . Hrana: skuhaš njegovo najljubšo večerjo, druga možnost je, da mu kot dobra žena prineseš pivo v roke, preden sploh dobro stopi skozi vrata . Tretja varianta je, da ga povabiš na večerjo ven, četrta, da ga pošlješ ven s kolegi (sploh če ima občutek, da mora biti vedno doma ), peta, da , mah, se mi ne da več razmišljat. Jaz mojemu spečem pečenko, juho s knedlčki in spečem kakšno pecivo, pa je povsem v devetih al kerih nebesih že . Lahko tudi kombiniraš s seboj kot desertom, naga v postelji z rdečo pentljo okoli vratu . Telovadba: no ja, tu pa je možnosti neskončno .
|
|
|
|
RE: Presenečenje za partnerja 6.2.2009 12:07:08
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH IZVIRNO SPOROČILO: ksenjicka kako oz. s čim naj presenetim partnerja, ko bova naslednjič skupaj - kaka drobna p'ozornost ali kaj napisanega na sms Najbolj bo presenečen, če boš naglas prdnila hahahahahaha.....polepšala si mi petek hehehehe
|
|
RE: Presenečenje za partnerja 6.2.2009 22:32:03
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH IZVIRNO SPOROČILO: ksenjicka kako oz. s čim naj presenetim partnerja, ko bova naslednjič skupaj - kaka drobna p'ozornost ali kaj napisanega na sms Najbolj bo presenečen, če boš naglas prdnila Mogoče pa ne bo...ker mogoče to že skos počne? Drugače pa jaz mojega včasih presenetim tako, da v dnevni na tla lepo pogrnem kovtr al pa dva (nama je najbolj udobno), prižgem povsod svečke, prižgem kako lepo glasbo, pripravim masažno olje in ga lepo zmasiram...Nadaljevanje večinoma sledi... Ali pa mu kupim kako malenkost...npr. ful ima rad čokoladne krofe z vanilijevo kremo...
|
|
|
|
RE: Presenečenje za partnerja 7.2.2009 20:18:18
|
|
|
|
komarka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica Moški so pa ja nezahtevna bitja . Rabijo samo tri stvari: spanje, hrano in telovadbo (pod to se šteje ukvarjanje s športom, gledanje športa in seks). Nekatere mate pa res smisel za potegnt bistvo iz celote js bi dodala sam še kakšeno "mašinerijo"-racunalnik ipd.
|
|
|
|
RE: Presenečenje za partnerja 9.2.2009 9:36:21
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: komarka IZVIRNO SPOROČILO: Ankica Moški so pa ja nezahtevna bitja . Rabijo samo tri stvari: spanje, hrano in telovadbo (pod to se šteje ukvarjanje s športom, gledanje športa in seks). Nekatere mate pa res smisel za potegnt bistvo iz celote js bi dodala sam še kakšeno "mašinerijo"-racunalnik ipd. Dodam še dalinc
|
|
|
|
RE: Presenečenje za partnerja 9.2.2009 20:53:26
|
|
|
|
Anonimen
|
bova naslednjič skupaj - kaka drobna p'ozornost ali kaj napisanega na sms Mene bi sms presenetil na vsak nacin .
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?