Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Presenečenje leta ... za nas 20.1.2010 15:09:56
|
|
|
|
uškinamama
|
ne razumem nič...spijem kavo pa preberm še enkrat
|
|
RE: Presenečenje leta ... za nas 20.1.2010 15:20:16
|
|
|
|
Anonimen
|
ja njena kuzika je dobila majhno kuziko pa sploh vedeli niso da je v pricakovanju
|
|
|
|
RE: Presenečenje leta ... za nas 20.1.2010 15:23:21
|
|
|
|
uškinamama
|
a tudi to se dogaja nič , potem naj bo psičkica Sorpresa
|
|
RE: Presenečenje leta ... za nas 20.1.2010 15:42:49
|
|
|
|
Ribica **
|
Nekaj kratkega, kar je klicno .. ce se ne mores odlocit, zakrici ime na glas, da vidis, ce lahko zatulis dovolj hitro in razumljivo (v primeru, da moras psa hitro poklicat k sebi ipd.). Aja, pa ne dat Luna - je vsak ta drug pes Pa tko smo izbirali, da ne bo tipicno pasje
|
|
|
|
RE: Presenečenje leta ... za nas 20.1.2010 16:19:56
|
|
|
|
SaaS
|
Ko sem bila jaz majhna je naša kužka na isto foro skotila. Nihče ni ugotovil, da je breja. Še eno leto ni bila stara , če se prav spomnim. Nekega dne pa nekaj čudno išče po hiši in ko najde primeren kotiček lejgalejga, mali kužek. Bil je samo eden, zato verjetno tudi ni imela takega bušija...
|
|
|
|
RE: Presenečenje leta ... za nas 20.1.2010 16:20:24
|
|
|
|
kaya2007
|
samo napisano je pa res tako, da se moraš prav potrudit, da kaj zastopiš
|
|
|
|
RE: Presenečenje leta ... za nas 20.1.2010 17:53:54
|
|
|
|
korajža
|
Sedaj jo le peljite sterilizirat, najprej mati, čez pol leta še hči. Da ne bo drugič še več "PRESENEČENJ".
|
|
RE: Presenečenje leta ... za nas 20.1.2010 18:21:53
|
|
|
|
Meggi
|
Tale velik knedl se nam je uspel skrivat... ni mi jasn nič
|
|
RE: Presenečenje leta ... za nas 20.1.2010 19:15:57
|
|
|
|
Hope2
|
To pa j eže res ornk knedl
|
|
|
|
RE: Presenečenje leta ... za nas 20.1.2010 19:29:44
|
|
|
|
rija
|
germ knoedl....
|
|
RE: Presenečenje leta ... za nas 20.1.2010 19:49:00
|
|
|
|
majch
|
Arcanum (skrivnost) ali po slovensko krajše- pasje ime Arka
|
|
RE: Presenečenje leta ... za nas 20.1.2010 20:19:27
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: majch Arcanum (skrivnost) ali po slovensko krajše- pasje ime Arka super ime!
|
|
RE: Presenečenje leta ... za nas 20.1.2010 22:19:04
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: majch Arcanum (skrivnost) ali po slovensko krajše- pasje ime Arka super ime! Podpis!
|
|
|
|
RE: Presenečenje leta ... za nas 21.1.2010 8:07:40
|
|
|
|
kasso
|
Slike so slabe in se ne vidi, koliko točno je ta vaš knedl velik. Ampak ženska hallooooo, kaj nisi opazila, da psica izginja? Nekdo ga je moral hranit, a ne? A seske nisi opazila, da so večji? Pejdi psico sterilizirat, res, ker to je zame ful neodgovorno od lastnika. In po slikah sodeč, kolikor se vidi, bi rekla, da ima tale mladič že par mesecev. Kaj je to vaša novofundlandka?
|
|
|
|
RE: Presenečenje leta ... za nas 21.1.2010 8:32:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Slike so slabe in se ne vidi, koliko točno je ta vaš knedl velik. Ampak ženska hallooooo, kaj nisi opazila, da psica izginja? Nekdo ga je moral hranit, a ne? A seske nisi opazila, da so večji? Pejdi psico sterilizirat, res, ker to je zame ful neodgovorno od lastnika. In po slikah sodeč, kolikor se vidi, bi rekla, da ima tale mladič že par mesecev. Kaj je to vaša novofundlandka? glej,pri nas je pes podrl ograjo in šel k psički v klet,tko da nemoreš rečt da so lastniki krivi....noben nebi vedel da je bil tam če tašča slučajno nebi slišala cvilenja....in v 2 minutah ji je naredil 7 mladičkov....mi smo našo sterilizirali da se to ne ponovi ta mladiček na sliki res zgleda že cca. 2 meseca star,točno pa lahko veterinar pove....ime je pa tudi meni všeč
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?