|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Preprosti "domači" triki
23.5.2008 17:12:56   
Salja
Mene zanima če imaste ali poznate kakšne trike , kako biti lepše, ne da bi zapravile kup denarja za razne varjante.

Mgoče kake home made maske za obraz?
Kako imeti bolj sijoče lase,..?

Jaz lahko povem, da ponavadi, ko si kraužlam(navijam) lase, uporabljam pas(iz blaga-bombaž) , ki sem ga narezala na tanke trakce, in na njih navijem lase.Pride pa ful lepo,še  boljše kot figarouser posted image

Ve?? user posted image

Niti slučajno me ne moreš prestrašiti....Imam otroka!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Preprosti "domači" triki
23.5.2008 21:23:26   
rainbow
zanimiva ideja glede kodrovuser posted image

kakšne ideje za maske za obraz pa bi tudi jaz rada vedela!

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Salja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.5.2008 21:52:36   
Tende
Dober piling za telo je npr. groba morska sol, jaz ji dodam še malo olivnega olja.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.5.2008 23:07:46   
ery
Mene pa samo zanima, kako se naviješ lase pol na te trakce? No slišala sem, da eni navijejo tudi na alufolijo. Ampak mene zanima postopek, pojma nimam.

Na žalost pa tudi ne vem nobenih lepotnih trikov.

papa

(odgovor članu Tende)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.5.2008 23:13:51   
mamči
Alu folijo zviješ v svaljke, se da krasno lase navit. Peelingi iz olivnega, mandljevega olja in soli ali pšeničnega zdroba. V olje lahko vložiš ognjičeve cvetove, pustiš na soncu in imaš fajno olje za izsušeno kožo.
Dost se da porabit tud limona, za obrazne maske in tud za lase, pa kvas, med, kumarice, glina.... ni da niuser posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.5.2008 23:16:21   
Vrtnica79
Uporabljam olivno olje za bolj trde nohteuser posted image . To sem skapirala šele pred kratkim, ko sem mojo user posted image  mazala z njim.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.5.2008 23:17:46   
ery
mamči, a to pol vzameš pramen las in joh naviješ okrog folije, pol pa folijo prepogneš, da ne zleze dol al kako? hehe...sem res mimo glede teh stvari

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.5.2008 23:21:12   
mamči
Ja tako ery. Ko prideš do lasišča zviješ folijo v krog in stisneš skupaj. Lassje naj bodo oprani, posušeni, razčesani, pa malo pene prav pride.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.5.2008 23:26:13   
Marogica
Krema za roke oz. suho kožo na dlaneh: beli vazelin. SE namažeš, je najprej mastno, čez kratek čas pa se vpoji v kožo. Roke se lahko umivajo nekajkrat, pa se ni potrebno ponovno namazi. In ne daje občutka "mastnih prstov".

Vse ostale kreme in kremice se lahko skrijejo. ALi so premastne, ali pa ni pravega efekta po kratkem času.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.5.2008 23:34:26   
mamči
Aha, zdaj pa vem recept za tvoj mladosten videz user posted image .

Si me pa spomnila, sem včasih, pred leti kupovala ta vazelin v Avstriji in je res super. Edini mi je zaščitil kožo pred mrazom.
Ga bo treba poiskat, gubice ga tud že rabijo, kje ga najdem ?

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.5.2008 23:38:05   
mamči
Za roke pa jaz prisegam na Ahava dermud kremo. Meni na mrazu koža na rokah včasih popoka do krvi, pa tako, kot en ekcem dobim  zarad razkužil v službi. Mi nič do sedaj ni tako pomagalo, kot Ahava.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.5.2008 23:42:01   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: mamči

Aha, zdaj pa vem recept za tvoj mladosten videz user posted image .

Si me pa spomnila, sem včasih, pred leti kupovala ta vazelin v Avstriji in je res super. Edini mi je zaščitil kožo pred mrazom.
Ga bo treba poiskat, gubice ga tud že rabijo, kje ga najdem ?

Ti to meni, mamči? Kdaj si bila nazadnje pri okulistu?user posted image

Samo jaz ga uporabljam samo za roke, na obrazu ga še nisem preizkusila. Kupiš ga pa v lekarni, pa mislim, da ga Spar in podobne trgovine, pa drogerije tudi prodajajo.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.5.2008 23:47:56   
mamči
Ja halo, valda dobro vidim, sem krepko plačala, da so mi dioptrijo poštimali pri Irmanu user posted image .

Vazelin pa res moram kupit, hvala da si me spomnila.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.5.2008 12:34:19   
Majuska
Za home made maske za obraz je odvisno predvsem, kakšen tip kože imate. Nekako za vse vrste je primerna vlažilna maska, npr. jogurtova varianta, jaz sem včasih zmešala žličko navadnega jogusta in medu, koža pride zelo mehka. Če je koža bolj masta ali aknasta, je super stvar kvas + mleko. V toplem mleku namreč kvas zmešaš v gladko maso in se namažeš, paziti je treba le, da ne nanašaš preveč blizu oči, saj se maska suši. Po nekaj minutah se spere s toplo vodo. Za suho kožo je primerna med + zmečkane marelice, za gladko kožo sneg iz beljakov + nekaj kapljic limone, še bi lahko naštevala ... čudi me, da to še niste počele. 

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.5.2008 18:19:48   
Felicita
Proti celulitu: kavna usedlina in limonin sok. To se po tuširanju nanese in masira, dokler koža rahlo ne pordi (torej se pospeši cirkulacija). potem se spere in namaže s kremo... učinkovito preizkušeno (oz. tok učinkovito kot katerakoli kupljena krema)user posted image

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.5.2008 11:05:00   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

Proti celulitu: kavna usedlina in limonin sok. To se po tuširanju nanese in masira, dokler koža rahlo ne pordi (torej se pospeši cirkulacija). potem se spere in namaže s kremo... učinkovito preizkušeno (oz. tok učinkovito kot katerakoli kupljena krema)user posted image

ja, s tem, da se na koncu uporabi kava + olivno olje user posted image

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.