Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Preprodajalka na forumu! 8.1.2006 17:52:05
|
|
|
|
piščanc
|
jaz mislim, da ni preprodajalka, prodaja pa stvari, ki jih otroci ne potrebujejo več. jaz sem ji poslala paket stvari, pa tistih ni med seznamom, če katera ne verjame samo besedi. Itak sem ji povedala, da stvari, ki jih ne potrebuje naj da naprej. prodaja samo stvari, ki so manjše od enega leta, prosila je pa za stvari večje kot za eno leto. a res ne razumete stiske????
|
|
RE: Preprodajalka na forumu! 8.1.2006 18:36:32
|
|
|
|
karmy
|
ti postajaš z to temo že mau nadležna... okey če jo maš na enem koncu ne pa v vsaki tematiki...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?